Melyik Nerve-ed van? Én szopok az enyémmel (7.9) nem tudom a hátulját rendesen beállítani (Float DPS). Nagyon alulcsillapított, a leglassabb állásban is túl gyorsan jön vissza. Visszaküldtem garanciában, szétszedték/szervizelték de gyakorlatilag semmi sem változott.
2016os 8.0, 27.5os.
a csillapitassal nincs semmi gondom, rendesen be lehet allitani, egyszeruen tul beult. nekem mas gondjaim vannak vele:
* ez a 3x11 elsore jopofanak tunt, de mar zavar, hogy sok az atfedes, ha nem nezek le, fogalmam nincs, hogy melyik tanyeron vagyok. tul sok a gangolas, hatul is sokat kell valtani, hogyha az ember jobban akar haladni, gyakran van mokuskerek erzesem. teljesen mashogy mukodik, mint a regi 3as rendszerek.
* magas a sulypont - rengeteg fele bringam volt a cxtol az enduroig, de egyiknel sem volt ilyen magasan az ulespoziciom. alapvetoen kenyelmes, csak kis sebessegnel nagyon billeg, illetve ugy kell ra "felugrani". ami nem eppen elonyos, ha kicsit bizonytalan az ember, vagy docogosebb vhol (pl lefagyott saron felfele). ilyenkor ugy benazok rajta neha, ha elakadtam, mintha sose ultem volna meg bringan.
igy 25%ra allitva nem az en mufajom, egy regebbi stilusu endurohoz kozelebb all, mint a 140et mozgo stumpjumperhez, ami az utolso ossztelosom volt, es szerettem. igy atkonfigolva meglatjuk nekem csak ket celom van, hogy fitt maradjak, es hogy kozben elvezzem amit csinalok. lefele franko, de felfele annyira kinlodok vele (kondicio...), hogy nem eri meg. a cx is elvezetes lefele, csak az felfele is lenduletes. megprobalom eltolni kicsit xc fele.
Edited by arn, 2017. March 18. - 22:31.