Jelentkezz be Regisztrálj
A biciklisek köszönnek, nem?
Írta 2008. augusztus 16. - 23:39
azoknak is csak akkor ha +ismerem a bohócruhában.
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2008. augusztus 16. - 21:49
Ilyen is van.
'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'
ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960
Írta 2008. augusztus 16. - 15:31
mostansag orszagutizom viszonylag sokat es azt kell mondjam a sok bunko montis nem koszon.
hiaba intek neki meg mondok vmit
/csak remelve, hogy az hagyja el a szamat amit akarok. zene miatt nem minidg hallom/
azok meg csak ott kuksolnak a kover gumijaikon es pislognak.
aki rajon a megoldasra az nyer valamit!
Én nem köszönök minden egyes embernek, aki szembejön velem és bicaj van alatta. Túrákon ha szembejön velem(legyen az országutis, montis), és látszik rajta, hogy sportból csinálja, köszönök neki. Ha látom, hogy zenét hallgat akkor intek is neki. Ha úgy adódik, hogy egy másik sporttárs is ott pihen meg, ahol én, akkor még meg is szólítom(honnan merre tart, jó a bicaja stb.) Általában jól lehet így haverkodni.
Eleinte én se köszöntem vissza mindenkinek, aki rámköszön, "Nem is ismerem.Te ismerted?" alapon.Aztán rájöttem, nem azért köszön, mert ismer, hanem mert õ is sporttársnak tekint engem
Sziasztok!
Írta 2008. augusztus 16. - 14:00
Írta 2007. augusztus 28. - 11:52
Ejj,ejj...A múltkoriban egy kerékpárúton mentem, Bikemag fórumos mezben.
Jött szemben az egyik Bikemag újságíró és nem köszönt.
A környéken nem volt más, szembe mentünk egymással, nem lehetett elnézni a dolgot.
Ilyen is van.
Írta 2007. augusztus 28. - 11:13
Jött szemben az egyik Bikemag újságíró és nem köszönt.
A környéken nem volt más, szembe mentünk egymással, nem lehetett elnézni a dolgot.
Ilyen is van.
"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."
Írta 2007. augusztus 28. - 10:39
Országúti-montis különbséget eddig nem vettem észre. Mindkettõvel hajtok és én sem változom meg, ha mondjuk virsligumisra ülök a traktorom helyett. Ha mégis van olyan, aki le se sz*r, hogy köszöntem, hát úgy kell neki... Hétvégén viszont aranyos volt Budaörs felé egy hat év körüli gyerkõc, aki azt se tudta hogy egyensúlyozzon, de megeresztett egy jó hangos sziát
"Embernek lenni nagy betegség. És gyógyíthatatlan is" (Rejtõ Jenõ)
Írta 2007. augusztus 28. - 09:49
nem vettem észre, hogy oútisok és montisok között lenne különbség ebben... a Balcsinál viszont elég kevesen köszöngettek vissza múlt héten
Írta 2007. augusztus 28. - 09:43
Írta 2007. augusztus 28. - 09:27
Írta 2006. október 18. - 16:06
Írta 2006. október 18. - 15:22
Kapott új belsõt+felniszalagot-leukoplasztból
TE! Second-hand szalagot adtál neki? Csak nem a zöld-sárga csíkosat!!!
Írta 2006. október 18. - 15:04
Írta 2006. október 17. - 10:17
Írta 2006. október 16. - 22:16
Írta 2006. október 02. - 20:56
sátrat könnyen észre fogjátok venni, van rajta álcaháló. "
Írta 2006. szeptember 27. - 19:35
a nyeremeny a kovetkezo lett volna.
TAPASZTALAT
:-)
ahogy anno a modellezo szakkor vezetoje mondta amikor kerdeztem az elso helyezetten kivuliek mit nyernek. /jo magyar volt/
go uzifalra
http://forum.bikemag...t=2269&page=157
NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...
Írta 2006. szeptember 27. - 19:24
Az ötlet a középrészre nem rossz, fõleg egy rohloff aggyal. A miskolci egyetemen még vázat is gyártanak Neked!
Amúgy csak terv, vagy már kivitelezési stádiumban van? Egy biztos, ennek a bicónak a súlypontja tuti jó helyen lesz! Amostaniról tudsz képet?
Írta 2006. szeptember 27. - 19:13
az ugy van, hogy
nem szamit milyen bringan ulsz
ha bunko vagy tok mindegy milyen bico van alattad ugysem fogsz koszonni a masiknak.
erdoben ugye illik mindenkinek aki szembegyun.
varosban kinek hogy. tobbnyire akin latszik, hogy hajtja a gepet annak szinten.
atlag user nem fogja tudni miert koszonsz de lehet visszakoszon iledelmessegbol.
/en ha szutyok bicoval vagyok -amin nem latszik mekkora giga bringas vagyok- akkor en koszonok elore/ /bar miskoc kis varos azaz nagy falu szal itt ismerjuk tobbnyire egymast.
jah egy sajat hulyeseg
rohloff agyvalto egy vazba bele vmi kozepresz megokositva /kb, mint ahogy a mostanim is/ aztan orules neki.
NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...
Írta 2006. szeptember 27. - 18:51
Azért köszi! ( de mi a nyeremény? )
lor! A lor-inc g-boxx, egy saját tervezésû középrész, váltóval egyben? (Azok a régi diplomamunkák!)