Jelentkezz be Regisztrálj
A biciklisek köszönnek, nem?
Írta 2010. április 25. - 11:34
én itt ahol élek mindenkinek köszönök,kezdve gyalogos turistáktól,bringásokig(már amikor ide tévednek) illetve helybeliekig.
ezzel való tapasztalataim azok,hogy általában a helyi lakos ha megismeri bukóban a fejem akkor köszön különben csodálkozik és b*szik visszaköszönni és ha utána szóváteszem még engem szidna le...
turisták megint csak csodálkoznak,hogy köszönnek nekik és megilletõdésükben ritkán köszönnek....
bringások nem szoktak erre járni(pedig pazar környék mtbvel és óutival is),de ha erre találnak jönni akkor kapásból rájuk köszönök illetve talán meg is köszönöm,hogy erre jöttek ugyanis 10 km-en belül 2 picivel komolyabb bringás van velem együtt:D:D akire ráköszönök az általában visszaköszön.
üdv,hátszelet
Péter
Írta 2010. április 25. - 11:26
A sporttársak köszönnek egymásnak, vannak azért kivételek mikor az outis nem fogadja el, ezt nem tudom mire vélni miért kell lenézni a másik szakágat. Tisztelet a kivételnek
_Szerintem_ nem lenézés, pusztán outival gyorsabban közlekedik a többség, mint MTB-n (ugye a magyar utak minõségét nem kell ismertetnem) és elvonja a figyelmét a kátyúk kerülgetése. Párom tegnap belement egy jókorába, ha outin ül, akkor valszleg nem megyünk tovább...
Írta 2010. április 25. - 11:08
A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.
Írta 2010. április 25. - 11:02
Írta 2010. április 25. - 10:46
A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.
Írta 2010. április 25. - 08:42
Írta 2009. április 27. - 16:02
kotomi, azok vszínû inkább divatemberek; ilyenek tucattal vannak alföldön is, bõ félmillás dh gépeken, tökig leengedett nyereggel...
Jó,jó értem én,csak elszomorít amikor a bringa teszi az embert...
Neked túl sokba kerül;
nekem meg épp van."
Írta 2009. április 27. - 16:01
Én alapjáraton megköszönök mindent, elsõbbséget, elõzékenységet, segítséget, még akkor is, ha az alanyi jogon jár nekem. (zebrán elsõbbség meg ilyenek) Én nem divatból csinálom, csak hátha változik ezzel is a véleményük rólunk.
Mikor jár egy elsõbbség akkor azt azért nem köszönöm meg, mert azt hiszik én is olyan hülye vagyok mint a nagyja a környéken aki nem tudja a kreszt. Mikor még elféren de elenged azt megköszönöm, autóval/gyalog dettó.
De ha nem adják meg azt azért szóvá teszem az is tuti; hogy jól érezze magát...
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
Írta 2009. április 27. - 15:55
Bukó dologban lehet valami, hisz ha meg kéne mondanod egy bringásról hogy igazi bringás vagy csak sörért leugrok típus azt fõleg tekeréstechnika+fejvédõbõl mondom meg, a bringa kevésbé pontos támpont.
A taknyos dirtösök (értsd azért taknyos mert 16 alatti nem azért mert dörtös; bár idõsebbet még nem láttam ) alap hogy nem köszönnek igen vissza, bár nekik nem is nagyon köszönök.
kotomi, azok vszínû inkább divatemberek; ilyenek tucattal vannak alföldön is, bõ félmillás dh gépeken, tökig leengedett nyereggel...
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
Írta 2009. április 27. - 15:35
biztos nekem a hegyi "menõ arcok" (ha jól sejtem, kb 2 nagy csoport) sose köszönt vissza, mert UMFel mentem, de majd most a csillivilli Stabbel
Jujj de jóóóó...ha látlak a fogasnál,és felismerlek a csillivilli stabodról,biztos köszönni fogok.
Mi,kitaszítottak tartsunk össze! :cheers:
Neked túl sokba kerül;
nekem meg épp van."
Írta 2009. április 27. - 15:32
Éppen ez a vicc,35 éves vagyok,és nem "divatzebra"
Lehet az a baj,hogy csak egy Vegám van? Hmmm...:chin:
biztos nekem a hegyi "menõ arcok" (ha jól sejtem, kb 2 nagy csoport) sose köszönt vissza, mert UMFel mentem, de majd most a csillivilli Stabbel
Írta 2009. április 27. - 15:05
mondjuk ha komoly bringás, akkor látásból már úgyis ismerem, és tudom h visszaköszön-e vagy se, ha meg látszik rajta, hogy a boltba szinszerint válaszott bicós 12éves nyominger divatzebra akkor nem is köszönök:D
Éppen ez a vicc,35 éves vagyok,és nem "divatzebra"
Lehet az a baj,hogy csak egy Vegám van? Hmmm...:chin:
Neked túl sokba kerül;
nekem meg épp van."
Írta 2009. április 27. - 07:20
bohócruhában
lol!!
You're doing what any sane man in your appalling circumstances would do. You're going mad.
Írta 2009. április 26. - 21:14
...
Viszont! Elég visszataszító amikor a fogaskerekû megállójában ott ül vagy 5 dh-s emberke,és a köszönésedre rá sem bagóznak.
mondjuk ha komoly bringás, akkor látásból már úgyis ismerem, és tudom h visszaköszön-e vagy se, ha meg látszik rajta, hogy a boltba szinszerint válaszott bicós 12éves nyominger divatzebra akkor nem is köszönök:D
Írta 2009. április 26. - 21:03
Én úgy vagyok vele, hogy ha látom, hogy valami komolyabb bringás közeledik akkor figyelem és ha köszön visszaköszönök. Amúgy pl. hegyen ha találkozunk egy másik csoportal, akkor mindig köszönünk nekik
Ezzel valahogy én is így vagyok! :cheers:
Viszont! Elég visszataszító amikor a fogaskerekû megállójában ott ül vagy 5 dh-s emberke,és a köszönésedre rá sem bagóznak.
Neked túl sokba kerül;
nekem meg épp van."
Írta 2009. április 26. - 20:32
Írta 2009. április 26. - 19:48
Egyébként meg tisztelet a kivételnek...
Neked túl sokba kerül;
nekem meg épp van."
Írta 2009. április 24. - 14:36
Tiszta vicc ez a köszönõsdi... 10-bõl 9 ember rád sem ba..ik,még téged néznek hülyének,hogy mit kalimpálsz.
Milyen érdekes,hogy itt mindenki állítja,hogy õ köszön. .
én pl sose mondtam
én csak annak köszönök akit ismerek. annak is csak ha megismerem a bohócruhában...vagy legalább a bringájáról.
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
vendég_Master_*
Írta 2009. április 24. - 14:11
Írta 2009. április 24. - 08:59
Milyen érdekes,hogy itt mindenki állítja,hogy õ köszön. Hmmm...
Megfigyeltem viszont,hogy a bringásfutárok sokszor üdvözölnek. Ma már oda jutottam,hogy köszönök ha köszönnek.
Neked túl sokba kerül;
nekem meg épp van."