Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

A biciklisek köszönnek, nem?

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
445 hozzászólás a témában

Balu1

Balu1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.726 hozzászólás

Ha bringás lánykának köszönök mindig asziszik, hogy a szeméremtestükre ácsingózó szatír vagyok - leaglábbis a reakcióik alapján. :)

..de azért lehet benne valami.. :oczko:
...csak akkor van gond ha hátra fordulva bámulunk utána :serduszka és közben jön a fa !

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.695 hozzászólás
Az országútisokról nekem sincs sok jó tapasztalatom, bár a minap egy országútis sokkal elõbb köszönt nekem, minthogy észbekaptam volna, hogy ott van. :)
White Horse

Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! :)_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás

Ha bringás lánykának köszönök mindig asziszik, hogy a szeméremtestükre ácsingózó szatír vagyok

pedig de ;)
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

mittu

mittu

törzsvendég

• fórumtag
  • 334 hozzászólás

Ha bringás lánykának köszönök mindig asziszik, hogy a szeméremtestükre ácsingózó szatír vagyok - leaglábbis a reakcióik alapján. :)

egy haverom széles mosollyal a mellét szokta masszírozni, ha lányka jön szembe :D:D
The Sensual Woman

mittu

mittu

törzsvendég

• fórumtag
  • 334 hozzászólás
budamarcira kocsival mentünk, tetõn vittünk két gépet. a margithídnál mögénk keveredett egy astra, ennek tetején is két, nem épp occsó gép figyelt. gondoltam vészvillogok egyet, miért ne, hátha "érti". visszavillogott. mikor elénk jöttek, õk villogtak, én meg vissza.
nyeregben pedig általában intek vagy köszönök, ha épp nem akarok megdegleni. papáknak-mamáknak is, de azok csak lesnek:D
néha rámköszön egy futár, bár az valóban ritka.
szóval zolle: a rohadt cécések is köszönnek:D
The Sensual Woman

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás

Miért?Bepucsítanak?:D

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

Balu1

Balu1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.726 hozzászólás

én tegnap voltam bicózni. normafára felfele...
aztán jövök hazafele, jön velem szembe négy ilyen helyi lazacsávó streetes.
...persze bukó az sehol, egyiknek 10 m ragtapasz van az arcán keresztbe, a karjai is csupa seb.
köszönök, hogy sziasztok, erre megfordulnak és ödajönnek mellém, elkezdik fikázni a...
..meg hogy hogy képzelem azt, hogy köszönök nekik.

Ez az igazi õsbunkó típus. Azért csinálják mert nem akarnak senki elvárásának megfelelni.
A ragtapasz is arról szól, hogy õk milyen "vagány laza" csávók.

Egyébként igaz, hogy köszönni nem kötelezõ de mivel bringások vagyunk és végülis
ezen okból összetartozunk valamilyen szinten, ezért az ember már szinte ösztönbõl is köszönne
mint egy nagy családban.., viszont sokszor kellemetlen, hogy odabólintok és a másik meg bámul, hogy mivan??
Aztán már kicsit kellemetlen, hogy a harmadik v. ötödik bringás jön és nem reagál.
Már kissé szégyenérzetem támad, hogy mit akarok itt..
Idegeneknek oda köszönök amikor õk pedig 'le se meg rám se..'
Akkor eldöntöm, hogy na jó, akkor nem!
Erre a következõ bringás jó nagyot köszön. Mire válaszolnék mát tuti, hogy nem hallja.
Akkor meg azért érzem furán magam, hogy minek nézett..

Most már általában félig biccentek aztán ha nem fogadja akkor csak a nyakam igazítottam, ha meg köszön akkor mondom is helló.

Mi emberek sokféleképpen gondolkodunk és sz.tem meg kell próbálni ehhez alkalmazkodni (már aki tud),
mert mindenkinek a saját tanult viselkedés kultúrája a természetes és ez nagyon eltérõ is lehet.

Lovas_Gabi

Lovas_Gabi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.725 hozzászólás
Bocs, hogy ezt mondom, de a miskolci fórumon volt hasonló topic, és a végére olyan szintig ment át személyeskedésbe, hogy le kellett állítani.

Remélem, itt nem így lesz.

Szerintem mindenki maga dönti el, hogy köszön, vagy nem köszön.
Én köszönök, mindegy, hogy virslis vagy hegyis. Ha fogadja,rendben, ha nem, elkönyvelek egy bunkót a listámon.
Ennyi
-Fel kell szerelni egy légfüggönyt, hogy kisebb legyen a légcsere
-Ez a légfüggöny átlátszó???
/idézet egy Miskolci egyetemi kollégium mûszaki vezetõje és köztem zajlott beszélgetésbõl./ Kimentem a kocsiba röhögni)

husevotelefonfulke

husevotelefonfulke

visszatérő

• fórumtag
  • 2.350 hozzászólás
Nem hallják a menetszéltõl...
Amúgy nem feltétlen lenézésbõl nem köszön vki. Én is voltam párszor úgy, hogy elbambultam. Láttam, hogy jön, van hogy köszöntek is, csak nah...nemtom. Bár lehet csak én vagyok kattant:)

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
az outisok mindig sietnek..:D...

conor1326

conor1326

bentlakó

• fórumtag
  • 5.055 hozzászólás
csicskák

gondolom a trucker sapi is alap volt...

bummheccsát:)

országútisok meg tényleg ritkán köszönnek...
Autist Team:)

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
én tegnap voltam bicózni. normafára felfele találkoztam 4 montissal, mindegyik köszönt vagy intett a kezével egy helót. jános hegyen volt pár pihengetõ dh s srác, õk is köszöntek rendesen. aztán jövök hazafele, jön velem szembe négy ilyen helyi lazacsávó streetes. polarx meg tárcsafék meg mozo elöl, persze bukó az sehol, egyiknek 10 m ragtapasz van az arcán keresztbe, a karjai is csupa seb. köszönök, hogy sziasztok, erre megfordulnak és ödajönnek mellém, elkezdik fikázni a csak 8 cmt mozgó rs dukeomat, aztán a buzinacit (by tigris) meg a csupasár mezt és a camelbakot meg hogy hogy képzelem azt, hogy köszönök nekik. kis pöcsök voltak, nem nagyon foglalkoztam velük, de amikor már szántszándékkal akadályoztak a haladásban, akkor bepöccentem, rátapostam a pedálra izomból és a soron következõ fekvõrendõrön (az sok van errefele) ugrottam egy elég nagyot -> SPD :P...a srácok pofáját vicces volt nézni, kicsit elcsodálkoztak a dolgon.

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
Az a mókás, h. nekem simán ha örömbringázunk, szal gurulgatunk a városban az esõcsatornákon, meg ilyenek, akkor is bunkóznak, de kit érdekel, nem zavar, ha köszön vki vagy nem, nem érdekel...
Amúgy nálam is elõjön a profi ruházat képe, mert ha jön a nagypapa jön szembe, annak nem köszönök...
"...nem kurva Õ, csak megadatott neki minden pasi...":)

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás

Nem tom itt Tbányán van egy pár bringás, akik már látásról ismerik egymást, ill. suliból, mi köszönünk egymásnak, de ha a street különítménynek biccentek, vagy intek, akkor csak röhögnek rajtam, miközben 30 feletti tempóban elzúgatok mellettük... biztos irigyek a sebességemre :D

A street-eseket/triálosokat elõ se hozd, csak néztek nagyokat mikor egy 80 km-es hegyi túra után beállítottam Gyõr belvárosaba sárosan, hátizsákkal a magasra felhúzott nyergemmel.

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
Ja DH-CC között még én se láttam lenézést pro-kontra.
Mi rendes népség vagyunk - minket megtanítottak köszönni.

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
Nem tom itt Tbányán van egy pár bringás, akik már látásról ismerik egymást, ill. suliból, mi köszönünk egymásnak, de ha a street különítménynek biccentek, vagy intek, akkor csak röhögnek rajtam, miközben 30 feletti tempóban elzúgatok mellettük... biztos irigyek a sebességemre :D
"...nem kurva Õ, csak megadatott neki minden pasi...":)

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás

Ez igy igaz...

Valahogy az országutisok lenéznek nem tom miért mert nekemcsak 26-os kerekeim vannak???:wtf: :chin:

virsligumisok:) a lenézéssel semmi gond, amíg magadra nem veszed. rájuk se kell nézni, és kész. nekem beválik.
CC DH ellentétet nem nagyon látok mostanában (sem).

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás

Aha sajnos ez így van, sok országutis lenézi a montisokat, van kivétel nekem a Bükkben nagytöbbség köszön, de a városban...köszönök, szúrús szemmel rám néz és baszik köszönni.....de ez gyakran van CC-s és Dh-s közötti szituban is bár ott 90%-ban köszönnek....sokan hamarabb mint én...

Ez igy igaz...

Valahogy az országutisok lenéznek nem tom miért mert nekemcsak 26-os kerekeim vannak???:wtf: :chin:

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
Aha sajnos ez így van, sok országutis lenézi a montisokat, van kivétel nekem a Bükkben nagytöbbség köszön, de a városban...köszönök, szúrús szemmel rám néz és baszik köszönni.....de ez gyakran van CC-s és Dh-s közötti szituban is bár ott 90%-ban köszönnek....sokszor hamarabb mint én...