én tegnap voltam bicózni. normafára felfele...
aztán jövök hazafele, jön velem szembe négy ilyen helyi lazacsávó streetes.
...persze bukó az sehol, egyiknek 10 m ragtapasz van az arcán keresztbe, a karjai is csupa seb.
köszönök, hogy sziasztok, erre megfordulnak és ödajönnek mellém, elkezdik fikázni a...
..meg hogy hogy képzelem azt, hogy köszönök nekik.
Ez az igazi õsbunkó típus. Azért csinálják mert nem akarnak senki elvárásának megfelelni.
A ragtapasz is arról szól, hogy õk milyen "vagány laza" csávók.
Egyébként igaz, hogy köszönni nem kötelezõ de mivel bringások vagyunk és végülis
ezen okból összetartozunk valamilyen szinten, ezért az ember már szinte ösztönbõl is köszönne
mint egy nagy családban.., viszont sokszor kellemetlen, hogy odabólintok és a másik meg bámul, hogy mivan??
Aztán már kicsit kellemetlen, hogy a harmadik v. ötödik bringás jön és nem reagál.
Már kissé szégyenérzetem támad, hogy mit akarok itt..
Idegeneknek oda köszönök amikor õk pedig 'le se meg rám se..'
Akkor eldöntöm, hogy na jó, akkor nem!
Erre a következõ bringás jó nagyot köszön. Mire válaszolnék mát tuti, hogy nem hallja.
Akkor meg azért érzem furán magam, hogy minek nézett..
Most már általában félig biccentek aztán ha nem fogadja akkor csak a nyakam igazítottam, ha meg köszön akkor mondom is helló.
Mi emberek sokféleképpen gondolkodunk és sz.tem meg kell próbálni ehhez alkalmazkodni (már aki tud),
mert mindenkinek a saját tanult viselkedés kultúrája a természetes és ez nagyon eltérõ is lehet.