Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

A biciklisek köszönnek, nem?

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
445 hozzászólás a témában

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
nemcsak profik, amatõrök sem
erõsen durván felsõbbrendû érzésük van, csak még a mai napig nem jöttem rá miért hiszik többnek magukat egy bármely más bringásnál....:)
de ha nekik így jó, akkor örüljenek!

Mohus

Mohus

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.156 hozzászólás
De jó eza topic....pont meg akartam veletek osztani a mai köszönõs tapasztalataimat.

Azt veszem észre, hogy egyre többen köszönnek.....profinak tûnõk, hétvégi, ligetben tekerõ harcosok is. A legjobb mikor keresztül köszönünk egymásnak az István krt-on:) Ez jó! Viszont ma többször összefutottam profinak tûnõ országútisokkal, és egyszer sem köszöntek, sem vissza, sem elõre... pedig teljesítettem minden külsõségi elvárást. mez, sisak, saras, viszonylag fullos bicaj:), és mégis... szomorú ez, kicsit olyan lenézõ mentalistásnak tûnik

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
Kék-szürke Uvex wing rs-rõl van szó...

Szerintem elég komoly.

Bikertigger úgy is csak emiatt hordom és sz@rom le az ufofejezöket

husevotelefonfulke

husevotelefonfulke

visszatérő

• fórumtag
  • 2.350 hozzászólás
Nem lehet, hogy katicabogaras vagy barbis? Mert akkor megvan miért nevetnek:) Vegyél vmi dögöset.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

Keiko: én én is köszönök szép nagyokat a helyes lányoknak...

Csak valahogy mikor bukó van rajtam egyszerre nevetés tör ki.

Nem értem olyan vicces a bukó, mertl assan leszokok róla emiatt...

széttört koponya az igazán vicces ám
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
Keiko: én én is köszönök szép nagyokat a helyes lányoknak...

Csak valahogy mikor bukó van rajtam egyszerre nevetés tör ki.

Nem értem olyan vicces a bukó, mertl assan leszokok róla emiatt...

De a tárcsafék meg a canga szine bejön nekik hát még mikor én is :):)

Keiko

Keiko

törzsvendég

• fórumtag
  • 419 hozzászólás
Persze, a köszönés tök jó! :) Annak örülök. Az ilyen proli munkás pasiktól ver ki a víz, de manapság még ezen is csak röhögök. Legutóbbi sztorim: egy 50 év körüli fickó megáll elõttem, végigmér és azt mondja "hûûûû. de bicikliznék én is" - No ez aztán a sikerélmény :D

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
naja. jócsajnak beköszönés alap. fõleg bringáról:)

ennek örülj Keiko!:)

Balu1

Balu1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.726 hozzászólás

..Vagy csak engem üldöznek az ilyen pasik?

..sz.tem meg a jó csajokat.. :)

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás
Magyarországon a közepes nõket is Istennõként kezelik a "férfiak".
De ez itt off, szóval ne itt reagáljatok rá:D

Keiko

Keiko

törzsvendég

• fórumtag
  • 419 hozzászólás
Azért azt kalkuláljátok bele, hogy sztem lány bicajon eleve figyelemfelkeltõ (ha meg nem ronda az illetõ, akkor pláne) és hosszútávon nemigen igyekszik a normál ember lánya felhívni magára a figyelmet, mert rendes ruhában is minden utcasarkon megkapja a "hello kisanyám" stílusú beszólásokat, pláne ha meztelenül vagy hiányos öltözékben nyomná. Vagy csak engem üldöznek az ilyen pasik? (sorry, ez nem önbizalmam túltengése, de tényleg rengetegen szólnak be, szóval nem vagyok öntelt vagy ilyesmi)

Balu1

Balu1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.726 hozzászólás

Jaaaaaaaaaa, tényleg, ez lehet az oka :D de ha egyszer mosásban volt?

..a mez? ..errõl jut eszembe, hogy tényleg lesz biciklis lányok felvonulása? mezben vagy mez nélkül mez-telenül mint egy cikkben olvastam hasonlót..?

http://tabu.origo.hu/20060608pucer.html

Pucér kerekesek világszerte (18+)
2006. június 8., csütörtök, 16:16

A World Naked Bike Ride nem más, mint a világ számos országában megrendezett meztelen biciklis felvonulás a légszennyezés és autófüggõség ellen.

Feltöltött kép

A mozgalom célja egészen egyszerû, a legtöbb bringás felvonuláshoz hasonlóan a szervezõk és résztvevõk fel szeretnék hívni az emberek figyelmét a motorizáció környezetpusztító szerepére, és ezt legközelebb június 10-én, szombaton teszik meg.
A meztelenség mindehhez csak azt a pluszt adja, hogy felkiáltójelként hangsúlyozza, a közlekedésben védtelen testek találkoznak súlyos vasakkal.

Egyik kézzel mindenki a fügefa levelet pótolja és a másikkal a kormányt fogja.
Viszont ha ilyen öltözékben szembe jön egy bringás lány akkor biztos oda intek neki, hátha õ is vissza int.

Keiko

Keiko

törzsvendég

• fórumtag
  • 419 hozzászólás
Jaaaaaaaaaa, tényleg, ez lehet az oka :D de ha egyszer mosásban volt?

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás

de, ha pl sima naciban, vagy nincs rajtam a mez, akkor nem?

Ha nincs rajtad mez, akkor valszeg mindenki csak a száját tátja.
Ne tekerj MEZtelenül!;) :D

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

Jaja, én is erre gondoltam egyébként. De hát ugye van olyan hely, ahova nem fullos szerelésben megyek, de attól még ugyanúgy tekerek majdnem minden nap. Persze ez olyan lehet, mint a motorosoknál, ott sem köszönnek minden robogósnak a Harley-s "állatok" :D

off
a magyar herlis egy külön állatfaj, az csak a herlisnek, vagy ha vaksi és herlinek néz vmit annak köszön.....szal ha 2x akkora motorral vagy akkor sem fog visszaköszönni..../tiszt a kivétel/

on
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "

Keiko

Keiko

törzsvendég

• fórumtag
  • 419 hozzászólás
Jaja, én is erre gondoltam egyébként. De hát ugye van olyan hely, ahova nem fullos szerelésben megyek, de attól még ugyanúgy tekerek majdnem minden nap. Persze ez olyan lehet, mint a motorosoknál, ott sem köszönnek minden robogósnak a Harley-s "állatok" :D

husevotelefonfulke

husevotelefonfulke

visszatérő

• fórumtag
  • 2.350 hozzászólás
Abszolút. Ha úgy nézel ki mint aki cak véletlenül jár le egy egyszer egy évben bringázni akkor sokkal kevsebben köszönnek. Nálam is ez van: ha kesztyût, fejkendõt, szemcsit felpakolom mindenki köszön. Anélkül alig.
Szóval a profi kinézet a lényeg:)

Keiko

Keiko

törzsvendég

• fórumtag
  • 419 hozzászólás
Én meg már azt hittem a nõcis rózsaszín meznek köszönhetõ :D

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

Sorry, ha már feljött a téma, de lusta vagyok végig visszaolvasni. Szóval miért van az, hogy akkor köszönnek nekem, ha fullos bicajos cuccban vagyok, de, ha pl sima naciban, vagy nincs rajtam a mez, akkor nem? Akkor már nem ugyanolyan monti van a popóm alatt? :D

sztem mert olyan simma cuccban tekerõktõl ritka a visszaköszönés, aztán az ember mexokja, és csak magához hasonló majmoknak köszön elûre.....aztn lehet tévedek, de én ilwsmit tapasztaltam

Keiko

Keiko

törzsvendég

• fórumtag
  • 419 hozzászólás
Sorry, ha már feljött a téma, de lusta vagyok végig visszaolvasni. Szóval miért van az, hogy akkor köszönnek nekem, ha fullos bicajos cuccban vagyok, de, ha pl sima naciban, vagy nincs rajtam a mez, akkor nem? Akkor már nem ugyanolyan monti van a popóm alatt? :D