Jelentkezz be Regisztrálj

XV. Duna Maraton | Visegrád
Írta 2010. július 05. - 20:57

persze a tubusok bebaszva vagy 4-5 méterre azerdõbe
Picasa Web Albums - Bikertigger - mindenf
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2010. július 05. - 20:56

Ahhoz képest jól mentél.Nekem ez a maraton nem igazán jött be, nem szervezés vagy a terep egyszerûen csak valamiért nem feküdt. Az edzésrõl meg a technikai fejlõdésrõl pár rövid adat, lehet fejlõdni és nem is kell heti 15-20 órákat edzeni és vagyonokat költeni a táplálkozásra.
2 éve májusban vettem a montimat elõtte 10 évig legfeljebb boltba jártam bringán és semmilyen sportot nem ûztem 39 évesen kezdtem tekerni a tavalyi Duna marcin középen a 244-ik lettem (ekkor nagyon bejött) idén a 152.-ik. Edzés is legtöbbször abban merül ki hogy barátnõmmel Görögdinnyével túrázgatunk
Jövõre a 101. hely a cél bár ehhez már valószínûleg tényleg kell majd edzeni.
Nekem nagyon bejött ez a verseny, még ha nem is látszik az eredményemen...
Eddig rövid távon mentem. Crosskovácsi volt az elsõ középtávos próbatétel, ahol az utolsó helyért küzdöttem meg.

Legnagyobb örömöm, hogy görcs nélkül végig tudtam csinálni az egészet. A lejtõket élveztem, különösen ott, ahol a saját tempómban tudtam menni. Szerintem innentõl maradok a középtávos megmérettetéseknél.
És hogy mi a cél? Élvezni minden közösen tekert kilométert és a verseny hangulatát!
http://laciklon.fotoalbum.hu/index
Írta 2010. július 05. - 20:56

Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!
Írta 2010. július 05. - 20:52

A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.
Írta 2010. július 05. - 20:48

adanes:
nem tudják kiszûrni, mert nem akkor indul az idõmérés, amikor áthaladsz a vonalon, hanem egyszerre indul mindenki ideje. igen, ez kixxxás azzal, aki hátulról rajtol, mert neki sok a "holtideje".
Igen, azt tudom, hogy egyszerre indul. De ha a rövidesek rajtja 10:15-kor van, akkor igen feltûnõ, ha egy rövides 10:05-kor megy át a rajtvonalon. Ezt nyilván el tudja tárolni a rendszer, hisz a célban is ez (mármint a beérkezés idejének eltárolása) történik.
Írta 2010. július 05. - 20:48

Írta 2010. július 05. - 20:44

külön köszönet H.Zolinak, aki még mindig a leglelkesebb szurkoló és fényképész

ui.
szösszenetem a bringahiradón hamarosan.
ha mondjátok elõbb ezt a rövid távos korábbi rajtolós dolgot, beleírtam volna

adanes:
nem tudják kiszûrni, mert nem akkor indul az idõmérés, amikor áthaladsz a vonalon, hanem egyszerre indul mindenki ideje. igen, ez kixxxás azzal, aki hátulról rajtol, mert neki sok a "holtideje".
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Írta 2010. július 05. - 20:44

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"
Írta 2010. július 05. - 20:42

Írta 2010. július 05. - 20:39

Az ilyet miért nem lehet a chippel kiszûrni? Ha azelõtt halad át a rajtvonalon, hogy a távja elrajtolt volna, akkor kizárni abból a versenybõl, ha újból megpróbálja, 1-2 évig eltiltani a (top)maratonokból.Más. Valami nagyon nem tetszett.
Egy rövid távos velünk rajtolt el, ezt csak akkor vettem észre mikor a Salamon toronynál egy rendezõ szólt neki hogy álljon ki, ezt nem nagyon akarta megtenni ezért a rendezõ elõre kezdett futni a pálya mellett hogy kiintse ekkor letépte a rajtszámot és zsebre tette.KTM mezben volt KTM bringán HZoli Salamon torony utáni képein pont elõttem lesz.
Ez gusztustalan volt.
Írta 2010. július 05. - 20:36

Írta 2010. július 05. - 20:26

Más. Valami nagyon nem tetszett.
Egy rövid távos velünk rajtolt el, ezt csak akkor vettem észre mikor a Salamon toronynál egy rendezõ szólt neki hogy álljon ki, ezt nem nagyon akarta megtenni ezért a rendezõ elõre kezdett futni a pálya mellett hogy kiintse ekkor letépte a rajtszámot és zsebre tette.KTM mezben volt KTM bringán HZoli Salamon torony utáni képein pont elõttem lesz.
Ez gusztustalan volt.
[IMG][IMG]http://img821.imageshack.us/img821/938/dsc06123e.th.jpg[/IMG] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]
Akkor megvan, õ volt az? Ciki a csapatára nézve!
Írta 2010. július 05. - 20:06

Írta 2010. július 05. - 20:02

Nekem ez a maraton nem igazán jött be, nem szervezés vagy a terep egyszerûen csak valamiért nem feküdt. Az edzésrõl meg a technikai fejlõdésrõl pár rövid adat, lehet fejlõdni és nem is kell heti 15-20 órákat edzeni és vagyonokat költeni a táplálkozásra.
2 éve májusban vettem a montimat elõtte 10 évig legfeljebb boltba jártam bringán és semmilyen sportot nem ûztem 39 évesen kezdtem tekerni a tavalyi Duna marcin középen a 244-ik lettem (ekkor nagyon bejött) idén a 152.-ik. Edzés is legtöbbször abban merül ki hogy barátnõmmel Görögdinnyével túrázgatunk
Bakker én meg azt hittem jóval mögöttem jöttél be, de hogy 30 hellyel elõttem... Na majd bükkön...
Írta 2010. július 05. - 19:55

Más. Valami nagyon nem tetszett.
Ez gusztustalan volt.
Írta 2010. július 05. - 18:03

Én is örömmel konstatáltam, hogy az erdei szúnyogpopuláció nem éri el a légköbméter/500db-ot, hanem csak 426-ot.
Mint a darts nyíl repültek az emberre. Ha valaki megállt erdõben szerelni, az tudja mirõl beszélek!
Nagyjából 20-25 percet szerencsétlenkedtem egy defekttel, tudom mirõl beszélsz:S:S
Írta 2010. július 05. - 18:02

Mert nekem annó elmagyarázták hol kell futnom miközben a gyorsabbak leköröznek 400m-es síkfutásban
Ez most hogy is? Egy kör alatt leköröztek? Szerintem az nem a te sportágad, jó, hogy abbahagytad(?).
Írta 2010. július 05. - 17:55

volt olyan felfele már terepen, ami még nekem is tekerhetõ volt ,és mégis sokszor szívtam, mikor elöttem leszálltak:..
még én is, pedig én a futottak még kategóriába tartozok
X-iont, nem csalódtam benned köszönöm a képeket meg is találtam magam
A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.
Írta 2010. július 05. - 17:50

Ez látod jó kérdés, simán tekerhetõ volt. Épp az elõzõ hozzászólásomban mérgelõdtem rajta. Volt egy kisebb szûkület, de ha nem állnak neki tolni, nem lett volna dugó. Kb 3-4 km/h-val sikerült átegyensúlyoznom azt a kis szakaszt a tömeg miatt, kicsit löktek volna meg, és dõlök mint a krumpliszsák.
volt olyan felfele már terepen, ami még nekem is tekerhetõ volt ,és mégis sokszor szívtam, mikor elöttem leszálltak:..
Írta 2010. július 05. - 17:39

Ahogy itt olvasom, sok a lassú mászó, lehet hogy hígul a mezõny?
Bár ha ez azért van, mert egyre több a kezdõ maratonozó,
annak pozitív oldalát is látok: népszerûsödik a kerékpársport.
Így a második szezonomban szerintem én is kezdõnek számítok.

Péel nem tudom hogy van-e egyáltalán itthon lehetõsége egy hobbibringásnak technikai edzésekre, ahol hozzáértõ és oktatni is tudó emberek elmondják mire is kell figyelni...