Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

XV. Duna Maraton | Visegrád

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
3657 hozzászólás a témában

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás

Örömmel konstatáltam, hogy jöttél fotózni:D

Én is örömmel konstatáltam, hogy az erdei szúnyogpopuláció nem éri el a légköbméter/500db-ot, hanem csak 426-ot.:)
Mint a darts nyíl repültek az emberre. Ha valaki megállt erdõben szerelni, az tudja mirõl beszélek!:D

x-iont

x-iont

vendég

• fórumtag
  • 147 hozzászólás

Valószínûleg Harangéknak se jutott eszébe. :) Mondjuk tényleg elképesztõ, mennyien nem. De ugyez volt a Buda Maraton elsõ huplijával is. Én is úgy terveztem mint tavaly, hogy nem tülekszem az elején, az emelkedõn lesz idõm és helyem elõzgetni, megtalálni a helyem a mezõnyben. Végül is sikerült. :)

Ahogy itt olvasom, sok a lassú mászó, lehet hogy hígul a mezõny?
Bár ha ez azért van, mert egyre több a kezdõ maratonozó,
annak pozitív oldalát is látok: népszerûsödik a kerékpársport. :)
Az eddig készített összes fotóm: http://foto.nutrixxion.hu/ (a fölsõ zöld sávban lehet navigálni)

batbike

batbike

vendég

• fórumtag
  • 52 hozzászólás
Néhány kép amit párom készített. Most sajnos csak ennyi mert egyedül próbálta frissíteni a csapatunkat.

Képek: Duna Maraton 2010

x-iont

x-iont

vendég

• fórumtag
  • 147 hozzászólás
Elnézést a késedelemért, de picit sokáig tartott a rendezvény, este 8 körül jöttünk el.

Nálam közel 700 kép készült: www.x-iont.hu
Az eddig készített összes fotóm: http://foto.nutrixxion.hu/ (a fölsõ zöld sávban lehet navigálni)

Szt Amás

Szt Amás

vendég

• fórumtag
  • 108 hozzászólás

Ugyanis az elsõ kilin mindenki sprintel mint az állat :)
Aztán jött az elsõ hupli, ahol azt gondoltam, hogy azért torlódott a mezõny, mert valami tömegmészárlás lehetett... Õszintén mondom, eszembe sem jutott, hogy ott bárki is ne tudjon feltekerni :)

Valószínûleg Harangéknak se jutott eszébe. :) Mondjuk tényleg elképesztõ, mennyien nem. De ugyez volt a Buda Maraton elsõ huplijával is. Én is úgy terveztem mint tavaly, hogy nem tülekszem az elején, az emelkedõn lesz idõm és helyem elõzgetni, megtalálni a helyem a mezõnyben. Végül is sikerült. :)

A rajt elõtti kommunikáció is hézagosra sikeredett, elég sok közép és hosszútávos kolbászolt a rövides gyûlésben indulás elõtt pár perccel.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Az x-iont képek már fent vannak a honlapon.

A sebesség mindent megold.

WRC

WRC

vendég

• fórumtag
  • 25 hozzászólás
:) Ez tetszik :) Valahol ott tolom én is... Addig pofedáltam reggel, hogy lekéstem a középtáv rajtot. Illetve tök utolsónak bírtam beállni...
Azt gondoltam, hogy ha lesz egy hosszabb felvezetés talán elõrébb tuom verekedni magam. Hát nem! Ugyanis az elsõ kilin mindenki sprintel mint az állat :)
Aztán jött az elsõ hupli, ahol azt gondoltam, hogy azért torlódott a mezõny, mert valami tömegmészárlás lehetett... Õszintén mondom, eszembe sem jutott, hogy ott bárki is ne tudjon feltekerni :) Végül mentem kb. 1.5 órát, mire végre a saját /nem túl erõs/ tempómat sikerült mennem. /le-fel/ Sikerült ugyan a 100-on belûlre verekedni magam, de kemény mérkõzés volt, fõleg tanulságos :D

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás

Türelem gyerekek, majd ha ráérek vele foglalkozni, akkor csinálom. Lesz kb 1500-1600 képem.
Csak éppen nem érek rá, meg aztán elõbb azokat is át kéne nézni stb. Ja, és lassú a netem is.:)

Örömmel konstatáltam, hogy jöttél fotózni:D

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás

na és akkor most már láthatnánk képeket is?:)

Akinél vannak képek a versáról az ne tartsa õket vissza , szívesen vesszük õket-legalábbis én biztos:-)

Most már jelentkezhetne a többi fényképész is, mert kezdek türelmetlen lenni, és ez nem jó :)

Türelem gyerekek, majd ha ráérek vele foglalkozni, akkor csinálom. Lesz kb 1500-1600 képem.
Csak éppen nem érek rá, meg aztán elõbb azokat is át kéne nézni stb. Ja, és lassú a netem is.:)

montimi

montimi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.086 hozzászólás

Csak van benne sok bosszantó dolog is, sokan úgy közlekednek mint ha más nem is lenne. Pl egy komoly emelkedõn tekertünk fel, az elõttem tekerõ leányzó elé gyalogosan betolta a bringáját egy nagytudású, mert eszébe jutott, hogy neki a másik oldalon jobb tolni, mi persze nem tudtunk újra felülni, mert ahhoz túl meredek volt, és köves. Salamon toronynál kialakult egy dugó, mert sokan már ott leszálltak tolni, és nem foglalkoztak vele, hogy elengedem aki teker. Patakátkelésnél ketten mondják, hogy lendülettel simán át lehet menni, beleér, megáll, újabb dugó pedig tényleg gond nélkül teljesíthetõ volt. Technikás lejtmenetnél megáll az úton, eszébe sem jut, hogy lemenjen a járható nyomról és ott álljon meg. Sokszor van olyan emelkedõ amin egyedül feltekerek simán, de ha elõttem tolják szinte kizárt, hogy sikerül. Ezek azok amikrõl viszont nem a szervezõ tehet.
Néha felmerül bennem, hogy érdemes-e ennyi pénzt kiadni érte, ha mások miatt nem tudom élvezni a dolgokat. Bike festen a montis túrákon nem volt ilyen, és töredékét kellett értük fizetnem. Nem tudom milyenek a montis teljesítmény túrák, de erõsen gondolkodom rajta, hogy ideje lenne kipróbálni õket.

Csucsu aki a kecskeméti hegyeken edzõdött :) arra hogy ne legyen ilyen tumultus egyszerû a megoldás kikéne próbálni azt hogy a hosszú elindul-20 perc múlva a közép majd újabb 30 perc múlva a rövid esetleg a pályától függöen (milyen gyors vagy lassú a pálya eleje) 5 vagy 10 perc módosítással
vélemény ?

Dr. Gonzo

Dr. Gonzo

vendég

• fórumtag
  • 61 hozzászólás
A történet egyszerû: egyre lelasult mindenki gyökkettõre, utána vki a kapunál elvesztette az egyensúlyát és eldõlt, aztán mindenki ugrott ki pedálból. Baromi idegesítõ volt, de inkább kiugrottam én is, minthogy már az elején összeverjem magamat meg másokat!

hm

én tényleg csak azon gondolkodom el hogy aki itt...az minek indul el ?

tavaly is mikor utolértem a "dögsort" kb a füvészkertnél már volt aki ott tolta, vagy legalábbis nagymamában próbálkozott. és volt közepes is nem csak rövides. ezt tényleg nem értem minek ? s még fizet is érte. bár voltak még lasabbak is, végülis asszem a temetõnél értem be a mezõnyt, ott még nyeregben voltak.:)

Zip

Zip

vendég

• fórumtag
  • 239 hozzászólás

Ez melyik lefelé volt? Én a mezõ utáni szalagot téptem át, rátekeredett a sorra, meg az agyra is. Féltem, hogy majd beszólnak, hogy pályát rövidítettem :)
Meg azt hiszem a "pofára esõs" rész után találtam ki egy új nyomvonalat a pályán kívül. :)

Az a lefelé ami a Salamon torony elõtt van a sok fotóssal. Tavaly készült pár szép kép esés közben itt.
A keró legyen veletek!

montimi

montimi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.086 hozzászólás

itt amúgy volt vmi szükület a macskakõ után , vagy mitõl volt ez a toló tömeg ?

Picasa Webalbumok - gregusst - F

Azért ment lassan mert belépõt szedtek és az eleje gyorsan megvette :) .) .)

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.274 hozzászólás

Bikertigger: az elsõ emelkedõ amelyik megtizedelte a mezõnyt :)

hm

én tényleg csak azon gondolkodom el hogy aki itt...az minek indul el ?

tavaly is mikor utolértem a "dögsort" kb a füvészkertnél már volt aki ott tolta, vagy legalábbis nagymamában próbálkozott. és volt közepes is nem csak rövides. ezt tényleg nem értem minek ? s még fizet is érte. bár voltak még lasabbak is, végülis asszem a temetõnél értem be a mezõnyt, ott még nyeregben voltak.:)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás

Ez a kép tényleg egy vicc, de a vége legalább még teker.

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

Csucsu

Csucsu

törzsvendég

• fórumtag
  • 780 hozzászólás
  • LocationBudapest

Ez látod jó kérdés, simán tekerhetõ volt. Épp az elõzõ hozzászólásomban mérgelõdtem rajta. Volt egy kisebb szûkület, de ha nem állnak neki tolni, nem lett volna dugó. Kb 3-4 km/h-val sikerült átegyensúlyoznom azt a kis szakaszt a tömeg miatt, kicsit löktek volna meg, és dõlök mint a krumpliszsák.

blueshark

blueshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.190 hozzászólás
Bikertigger: az elsõ emelkedõ amelyik megtizedelte a mezõnyt :)
Team Heavy Pedal - Szeged

A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.

Csucsu

Csucsu

törzsvendég

• fórumtag
  • 780 hozzászólás
  • LocationBudapest

Valahol el kell kezdeni!
A verseny=adrenalin "érzést", csak egy ilyen rendezvényen tapasztalhatja meg, aztán ha megfertõzõdik, akkor talán késõbb már készül is rá, és õ lesz a jövendõ bajnok, ki-ki a maga kategóriájában.

Csak van benne sok bosszantó dolog is, sokan úgy közlekednek mint ha más nem is lenne. Pl egy komoly emelkedõn tekertünk fel, az elõttem tekerõ leányzó elé gyalogosan betolta a bringáját egy nagytudású, mert eszébe jutott, hogy neki a másik oldalon jobb tolni, mi persze nem tudtunk újra felülni, mert ahhoz túl meredek volt, és köves. Salamon toronynál kialakult egy dugó, mert sokan már ott leszálltak tolni, és nem foglalkoztak vele, hogy elengedem aki teker. Patakátkelésnél ketten mondják, hogy lendülettel simán át lehet menni, beleér, megáll, újabb dugó pedig tényleg gond nélkül teljesíthetõ volt. Technikás lejtmenetnél megáll az úton, eszébe sem jut, hogy lemenjen a járható nyomról és ott álljon meg. Sokszor van olyan emelkedõ amin egyedül feltekerek simán, de ha elõttem tolják szinte kizárt, hogy sikerül. Ezek azok amikrõl viszont nem a szervezõ tehet.
Néha felmerül bennem, hogy érdemes-e ennyi pénzt kiadni érte, ha mások miatt nem tudom élvezni a dolgokat. Bike festen a montis túrákon nem volt ilyen, és töredékét kellett értük fizetnem. Nem tudom milyenek a montis teljesítmény túrák, de erõsen gondolkodom rajta, hogy ideje lenne kipróbálni õket.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.274 hozzászólás

"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Halász Anna

Halász Anna

törzsvendég

• fórumtag
  • 805 hozzászólás
Én is írok pár gondolatot a versenyrõl!
Azt hittem, hogy a szerencse most mellém szegõdik, de tévedtem... Az elején nem kezdtem bele, hogy a közepét bírjam ill. a végén tudtak gyorsabb tempót menni. 20. km körül egy lefelén estem,szerencsére nem vészeset, csak a térdem vérzett, de nem törõdtem vele. Ma reggelre már a könyökömön is láttam a harci sérüléseket , meg tele vagyok lila foltokkal:)
Amúgy pálya nagyon tetszett. Azt nem értettem,hogy dobogókõ- ig szinte vonatban másztunk( elõztem volna,de nem akartam defektet). Dobogókõ után szerencsére szétszakadt a mezõny, így már láttam rendesen az elõttem lévõ "akadályokat", meg lehetett rendesen menni... Az utolsó 1.5 km -en még volt annyi erõm, hogy menjek úgy ami a csövön kifér.
Most én nem tapasztaltam olyan precedenst, hogy vki durván akarna elõzni, én alapjáraton elõzékeny voltam. Az viszont, nem volt jó, amikor a rövid táv a vár elõtt hátba csapott.
Remélem jövõre erõsebb leszek és bátor:)