Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

XV. Duna Maraton | Visegrád

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
3657 hozzászólás a témában

blueshark

blueshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.190 hozzászólás
köszi, utánajárunk
Team Heavy Pedal - Szeged

A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.

repasibalint

repasibalint

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.627 hozzászólás
rendezõknél lehet,tegnap bemondták párszor,hogy találtak egy fox kesztyût

blueshark

blueshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.190 hozzászólás
ha valaki talált egy kisméretû fél pár fekete Fox kesztyût a rajt/cél területen az szóljon már please
Team Heavy Pedal - Szeged

A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.

Szt Amás

Szt Amás

vendég

• fórumtag
  • 108 hozzászólás

:) nem varunk tobbet, nagyjabol ennyit. a posztolo arra gondolhatott, hogy iden ennyi sem volt. bar a polo gondolom iden rament az arvizkarosultak tamogatasara, de azert rajtszamot kotegelo nelkul tleg most kaptam eletemben eloszor.
amit minden csomagban el tudnek kepzelni egy olvashato kompakt szintterkep. persze, toltogessem le, laminaljam, ragaszgassam meg lehet oldani csak....
a palyaert egyebkent respekt es tisztelet a rendezoknek, a viharok utan a Pilisben maszkalva en azt hittem verseny sem lesz...

Izé, az enyémben volt kötegelõ, és a verseny után pólót is kaptam a rajtszám sarkáért cserébe. Az emlékplakett (lásd tavalyi bringaláncos bõrös bigyó, ami itt lóg a falon) ment az árvízkárosultaknak. Harang ezt el is mondta valami interjúban.

csr

csr

vendég

• fórumtag
  • 79 hozzászólás

lehet, de szerintem felesleges számolgatni. ha van benne erõ miért ne siethetne? meg lehetnek hátráltató tényezõk. pl volt olyan barátom aki kapott 2 defektet az ugye min 20 perc õ az elsõ 10ben simán beér. ebbõl adódóan nem kis tempóban mehetett el az emberek mellett pedig az ideje nem indokolná...

ebben igazad van, de ez ellen nem lehet mit tenni stilus / neveltetés kérdése.

Én ismerem, ezt a barátodat :D Egyébként én a második után már nem kicsit voltam ideges fõleg a szunyogok miatt meg hogy jól is ment kivéve az elje aztán valahogy megjött a tej, és volt aki kicsit feltartott és valóban nem voltam kedves vele. Így utólag persze bocsánat, de ott egyszerûen siet az ember még a 2. defekt után is mondjuk nem tudom minek, de siet.

józsi_a_vagány

józsi_a_vagány

újonc

• fórumtag
  • 6 hozzászólás
Most már jelentkezhetne a többi fényképész is, mert kezdek türelmetlen lenni, és ez nem jó :)

Kismaki

Kismaki

vendég

• fórumtag
  • 40 hozzászólás
"Én ugyan még egyetlenegy maratonon nem voltam életemben, de mivel mostanában elég sokat nyomom gondolkodtam rajta, hogy egyszer már csak el kéne indulni, kezdetnek a rövidtávon.
Végigolvasva a hozzászólásokat, olyan érzésem van, hogy ez mégsem lenne nekem való, mert az embernek nem csak a távval meg az emelkedõkkel/lejtõkkel kell küzdenie, hanem a többi, adott esetben nem is azonos távon indulóval is (nem magára a versenyre gondolok) hanem a sok idegeskedésre ami szinte mindegyik hozzászólásból átszûrõdik, és egymásnak okozzák az emberek."

Csak ajánlani tudom, hogy kipróbáld! Nagyon jó dolog! :)
A sok idegeskedõ miatt meg nem kell aggódni. Én is sok nálam jobb bringást engedtem el. Ez természetes. Ha jobb, és gyorsabb vagy, akkor menjél. Minden esetben nagyon kultúráltan szóltak, hogy ki melyik oldalról fog elõzni. Volt olyan eset is, ahol inkább egy másik bringással félreálltunk a pályáról, hogy a bolyban haladók simán elmenjenek.
Azt meg, hogy ki mennyire felkészült, és hogy mennyire jól választja meg a távot, szerintem legyen a saját szíve joga. Munka mellett ráérõ szabadidõben futással, kerékpárral felkészülve nyilvánvalóan nem fogunk pl. Buruczki Szilárd, vagy Dósa Eszter babérjaira törni. Ha mindenki normálisan áll a dolgokhoz a pályán, nagy baj nem lehet. Szerintem.

nemecs

nemecs

vendég

• fórumtag
  • 35 hozzászólás

Azaz ha tényleg ugy van hogy irjátok, hogy gyak. 0 edzettséggel és technikai tudással flash-búl indulnak hobbibringások, akkor nekik kéne elgondolkodni az alternatív megvalósításon amit én is leírtam, ahol az ember csak magával küzd.
Akikben meg ott van a versenyszellem a komoly fizikai felkészültséggel együtt azok ugyis tudják a dolgukat és nem szórakozásból, jóérzésbõl mennek, hanem vérre menõ versenyre.

Valahol el kell kezdeni!
A verseny=adrenalin "érzést", csak egy ilyen rendezvényen tapasztalhatja meg, aztán ha megfertõzõdik, akkor talán késõbb már készül is rá, és õ lesz a jövendõ bajnok, ki-ki a maga kategóriájában.

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.317 hozzászólás
rozoga: Hadd legyek az ördög ügyvédje, mert bár én is hõbörögni szoktam a szinttérkép miatt, de most a nyomvonal változtatása miatt megértem, hogy nem volt szinttérkép (ami egyébként a honlapon fent volt és hasonlít az általam mértre). Viszont a többi verseny idõpontja fel van tüntetve egy összehajthatós kék kártyán. Sõt, a nemzetközi versenyeké is ott van. Nézd át még egyszer azt a csomagot ;)

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

Diavolino

Diavolino

vendég

• fórumtag
  • 17 hozzászólás
:) nem varunk tobbet, nagyjabol ennyit. a posztolo arra gondolhatott, hogy iden ennyi sem volt. bar a polo gondolom iden rament az arvizkarosultak tamogatasara, de azert rajtszamot kotegelo nelkul tleg most kaptam eletemben eloszor.
amit minden csomagban el tudnek kepzelni egy olvashato kompakt szintterkep. persze, toltogessem le, laminaljam, ragaszgassam meg lehet oldani csak....
a palyaert egyebkent respekt es tisztelet a rendezoknek, a viharok utan a Pilisben maszkalva en azt hittem verseny sem lesz...

rozoga

rozoga

vendég

• fórumtag
  • 97 hozzászólás
Ha már rajtcsomag, akkor én a következõket tudtam volna elképzelni: Versenykiírás, szabályok, pályatérkép, szinttérkép, az év további versenyeinek kiírása (nem mindneki tud minden versenyrõl, és itt nem magamra gondolok), olyan vállalkozások bemutatkozó és/vagy reklámanyaga ami kicsit is kapcsolódik a kerékpározáshoz, az 1001 éves Visegrád ünnepi programja, stb... Ehhez nem kell sem pénz, sem túl sok ész. Csak az, ami az egész társadalomból hiányzik: ÖSSZEFOGÁS. De amíg egymást tapossák (el) a vállalkozások és az emberek, addig semmi jóra ne számítsunk. :(

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás
Én évek óta oldható kötegelõt használok(amivel a mûszaki cuccok vezetékét fogatják össze), letekerem és kész...

rozoga: Igen.

szerk: Mit vártok egy rajtcsomagba? Pláne 4000ért... Tûrhetõ póló, 3-4 kötegelõ, kész. Hogy ajándék van-e az attól függ akar-e valamit reklámozni, de ez nem a szervezõn múlik. (Pl 2007es mátrán az isten mézesizé)

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

CSEKONICS

CSEKONICS

törzsvendég

• fórumtag
  • 376 hozzászólás
Vagy beérkezéskor szólsz az embernek aki a chippet vágja le a rajtszámról,hogy vágja le a rajtszámot is.Persze én is elfelejtem és én is a többi emberrel állok sorba bringával együtt.
Én amúgy a rajtcsomagon akadtam ki.Az elmúlt 5 év leggyatrábbika volt.
Akár azt gondolod,hogy képes vagy valamire,akár azt,hogy nem,mindenképp igazad van!

Sucofine

Sucofine

vendég

• fórumtag
  • 14 hozzászólás

Engem csak egy dologgal õrjítenek meg, amikor a kaja osztáskor oda kell cipelnem a bringát, hogy lenyisszantsanak egy cm-t a rajtszámból. Lehet legközelebb viszek magammal egy kisollót is!

Fogod a mellsõ végtagjaid és egy erõteljes rántással letéped a rajtszámot. Úristen.

Dr. Gonzo

Dr. Gonzo

vendég

• fórumtag
  • 61 hozzászólás
Engem csak egy dologgal õrjítenek meg, amikor a kaja osztáskor oda kell cipelnem a bringát, hogy lenyisszantsanak egy cm-t a rajtszámból. Lehet legközelebb viszek magammal egy kisollót is!

KandÚr

KandÚr

vendég

• fórumtag
  • 161 hozzászólás
Akinél vannak képek a versáról az ne tartsa õket vissza , szívesen vesszük õket-legalábbis én biztos:-)

rozoga

rozoga

vendég

• fórumtag
  • 97 hozzászólás

...Idén elsõ (v második) blokkból tervezek indulni (hiába 3.-4.be 'érkezek') hogy 1-1 szûkületnél/kavicsnál ne kapjak már az elején agyvérzést...

Gondolom ez a Salzkammergut Trophy-ra érvényes... :)

Aske

Aske

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.883 hozzászólás
Én ugyan még egyetlenegy maratonon nem voltam életemben, de mivel mostanában elég sokat nyomom gondolkodtam rajta, hogy egyszer már csak el kéne indulni, kezdetnek a rövidtávon.
Végigolvasva a hozzászólásokat, olyan érzésem van, hogy ez mégsem lenne nekem való, mert az embernek nem csak a távval meg az emelkedõkkel/lejtõkkel kell küzdenie, hanem a többi, adott esetben nem is azonos távon indulóval is (nem magára a versenyre gondolok) hanem a sok idegeskedésre ami szinte mindegyik hozzászólásból átszûrõdik, és egymásnak okozzák az emberek.
Példának okáért én tegnap hegyen voltam csaknem egész nap (8-9 óra) fogalmam sincs mennyit mentem, milyen átlaggal, mekkora szinttel, nem kaptam egy darab defektet (kb. egy óra, míg a hátsó tárcsás kereket megjavítanám a pályapapucs-láncfeszítõ kombó miatt), nem firkáztam egyet sem (jó, óvatosan megyek), nem idegesített senki (egyetlen bringással találkoztam egész nap :D), az égvilágon semmilyen technikai dolog nem hátráltatott, nem akadályoztam senki a tolással (silngle speed) és kihajtottam magamból gyakorlatilag mindent amire képes vagyok, végül szuperjó érzéssel értem haza.

Azaz ha tényleg ugy van hogy irjátok, hogy gyak. 0 edzettséggel és technikai tudással flash-búl indulnak hobbibringások, akkor nekik kéne elgondolkodni az alternatív megvalósításon amit én is leírtam, ahol az ember csak magával küzd.
Akikben meg ott van a versenyszellem a komoly fizikai felkészültséggel együtt azok ugyis tudják a dolgukat és nem szórakozásból, jóérzésbõl mennek, hanem vérre menõ versenyre.

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás
Blokkos startot szeressük, de félek hogy amíg utat zárnak le a maratonokért addig nem lesz ilyen. Idén elsõ (v második) blokkból tervezek indulni (hiába 3.-4.be 'érkezek') hogy 1-1 szûkületnél/kavicsnál ne kapjak már az elején agyvérzést...

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

repasibalint

repasibalint

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.627 hozzászólás
na és akkor most már láthatnánk képeket is?:)