Folytatás késõbb.

A sebesség mindent megold.
Olcsó a láncod + sorod. Gumikat évente cserélem, pedig nem tekerek sokat... Szóval a 12ezres irományod eléggé sántít.
Ez nem teremsport, ha esik, sár van, el kell fogadni. Ha veszélyes a lejtõ, szállj le és told, nem szégyen az, csak nem éppen kifizetõdõ.
Ha annyi pénzed van, vigyed, nekem nincs. Amúgy meg ha kihívás kell, ne röviden indulj.
Ha annyi pénzed van, vigyed, nekem nincs. Amúgy meg ha kihívás kell, ne röviden indulj.
vinni a gépet dzsuvába, nem sajnálni!!!
Nekem 2 25 õs rocket ron volt és 49 km át defektesen de jó volt tetszet a pálya tegnap a sarat nagyon tul dramatizálták a forumon ezért nem szabad ilyenkor hinniKözéptávon indultam és ideális volt a hõmérséklet is meg a pálya is. Amikor tegnap olvasgattam a hozzászólásokat már azon gondolkodtam, hogy el sem megyek mert akkora a sár hogy utána majd minden alkatrészt kicserélhetek. Ehhez képest még sárvédõ sem kellett volna. Tényleg volt 1-2 pocsolya de azt meg ki lehet kerülni. Ha ennél szárazabb a pálya akkor meg nyelhettük volna sok port
.
Szintén Nobby Nick-el (2.1) mentem és tapadt mindenhol, ajánlom mindenkinek, sajnos én is csak versenyre használom.
Hát, az okosak azt mondják, a montizás nem teremsport.
Nekem személy szerint bejött az egész, ráadásul kezdem érteni mire jó a Nobby Nick. Rohadt drága (le is szedem, csak versenyeken lesz fenn), de hátul használva vígan elmentem ott ahol mások csak tolták a sárban. Valószínûleg mindenkinek máshol van az ingerküszöb, de a Duna rövidtáv évek óta ezen a nyomon halad.
Hát, az okosak azt mondják, a montizás nem teremsport.
Nekem személy szerint bejött az egész.
Nem tudom kinek, mennyire tetszett a pálya, de nekem nem jött be a dagonya. Fõleg nem kombinálva néhol igazán veszélyes lejtõkkel. Végig csináltam a rövidet becsületesen (rövid = lekvár vagyok), de ez így tök értelmetlen volt. Remélem másnak bejött.