aki jól keni neki, annak minden jó.
Nekem a 2,25 rocket r - racing r katasztrófa volt a buda maratonon. De béna is vagyok sárban, mindegy mit teszek fel.
már csak a felnit nem próbáltam.

aki jól keni neki, annak minden jó.
Nekem a 2,25 rocket r - racing r katasztrófa volt a buda maratonon. De béna is vagyok sárban, mindegy mit teszek fel.
már csak a felnit nem próbáltam.
continental most kint lesz?venni kellene 2 szett gumit...
nobby nic-racing ralph kombóval megyek rövidtávon,csak nem lesz vele problémám
Én is 2 25 ös el megyeklehet sár van de olyan nagy vész nem lehet srácok nagy része nobby nicel rocket rocket ronnal ill racing ralphal indulhát nekem csak az van, így felejteni nem tudom
![]()
en penteken keso delutan mentem vegig a hosszutáv + hurkan (dobogoko 9,5 fok!!!) 1.8-as mud x, traktorosan-daralosan lehet haladni, de a meredek felfeleken jobbara csak tolni, volt olyan resz, ahol masodszorra sikerult csak feltolnom, mert sarkorcsolyava dagadtak a stoplik. A szel az erdoben is fujt igy dobogo elotti utso par km mar jo. Ha erre meg esik vagy esett, akkor vegig kinlodas csak . Ha kicsit szarad meg van remeny egy kis oromcsuszkalasra.
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
Inkább a ragadós fajta föûõleg hosszútávon Pilisszentélelkén:)milyen a sár olyasmi mint Szilváson ami folyik és csuszik vagy inkébb Cross Kovácsis ragados, tolos?