Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

XV. Duna Maraton | Visegrád

- - - - -

• Please log in to reply
3657 replies to this topic

Hosi

Hosi

törzsvendég

• jóváhagyásra váró
  • 431 posts

aki jól keni neki, annak minden jó.
Nekem a 2,25 rocket r - racing r katasztrófa volt a buda maratonon. De béna is vagyok sárban, mindegy mit teszek fel. :)
már csak a felnit nem próbáltam.

:) :)

drotos.toth

drotos.toth

vendég

• fórumtag
  • 201 posts
Tényleg... akkor lehet, hogy mégis kiviszem, pózolok egy kicsit, majd a valahol a Salamon torony környékén titokban átpattanok a másikra... :D

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6,068 posts
Andris szerintem ne vidd ki vagy megint alkatrész vadászat lesz:) különben is vitrinbringás vagy :):)
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

drotos.toth

drotos.toth

vendég

• fórumtag
  • 201 posts
Mi a helyzet odakint a pályán? Merevvillás hétsebességes, kantifékkel, vagy azért kivigyem a versenygépet megjáratni?

Zityó

Zityó

újonc

• fórumtag
  • 6 posts
hm...akkor a játszós bicó jön.

Zsembi

Zsembi

vendég

• fórumtag
  • 62 posts
Meg tudja mondani vki, hogy végül hány frissítõ és milyen távoknál lesz középtávon?

Zsembi

Zsembi

vendég

• fórumtag
  • 62 posts

continental most kint lesz?venni kellene 2 szett gumit...
nobby nic-racing ralph kombóval megyek rövidtávon,csak nem lesz vele problémám

Aki jól keni neki, annak minden jó.
Nekem a 2,25 Rocket R - Racing R katasztrófa volt a Buda maratonon. De béna is vagyok sárban, mindegy mit teszek fel. :)
Már csak a felnit nem próbáltam.

fabian cancellara

fabian cancellara

törzsvendég

• fórumtag
  • 501 posts

hát nekem csak az van, így felejteni nem tudom :) :(

Én is 2 25 ös el megyeklehet sár van de olyan nagy vész nem lehet srácok nagy része nobby nicel rocket rocket ronnal ill racing ralphal indul

Csucsu

Csucsu

törzsvendég

• fórumtag
  • 780 posts
  • LocationBudapest
Rövidtávot részben bejártuk, sár miatt feladtuk a kilátó utáni részt. Rövidtáv és szerintem a többi is készüljön a kurva nagy sárra. Néhol nagyon durva.

repasibalint

repasibalint

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,627 posts
continental most kint lesz?venni kellene 2 szett gumit...
nobby nic-racing ralph kombóval megyek rövidtávon,csak nem lesz vele problémám

piszta

piszta

törzsvendég

• fórumtag
  • 612 posts
  • LocationEger
hát nekem csak az van, így felejteni nem tudom :) :(

Zsembi

Zsembi

vendég

• fórumtag
  • 62 posts
Ekkora sárban gondolom a 2,25-ös gumik elõl-hátul felejtõsek?

mephisoft

mephisoft

törzsvendég

• fórumtag
  • 453 posts
Ha valakinek van fölöslegessé vált nevezése a középtávra, akkor szívesen átvenném. Hívj a 20-665 53 10-es számon.

becsap

becsap

vendég

• fórumtag
  • 69 posts

en penteken keso delutan mentem vegig a hosszutáv + hurkan (dobogoko 9,5 fok!!!) 1.8-as mud x, traktorosan-daralosan lehet haladni, de a meredek felfeleken jobbara csak tolni, volt olyan resz, ahol masodszorra sikerult csak feltolnom, mert sarkorcsolyava dagadtak a stoplik. A szel az erdoben is fujt igy dobogo elotti utso par km mar jo. Ha erre meg esik vagy esett, akkor vegig kinlodas csak . Ha kicsit szarad meg van remeny egy kis oromcsuszkalasra.

Akkor érdemes 3 napi hideg élelemmel készülni?

Diavolino

Diavolino

vendég

• fórumtag
  • 17 posts
en penteken keso delutan mentem vegig a hosszutáv + hurkan (dobogoko 9,5 fok!!!) 1.8-as mud x, traktorosan-daralosan lehet haladni, de a meredek felfeleken jobbara csak tolni, volt olyan resz, ahol masodszorra sikerult csak feltolnom, mert sarkorcsolyava dagadtak a stoplik. A szel az erdoben is fujt igy dobogo elotti utso par km mar jo. Ha erre meg esik vagy esett, akkor vegig kinlodas csak . Ha kicsit szarad meg van remeny egy kis oromcsuszkalasra.

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,388 posts
Nem az a kérdés hogy sár van-e (áll mindenütt a víz, hogy a gyíkba ne lenne sár), hanem hogy a pálya nyomvonalán van-e agyagos, ragadós 'pilisi vendégmarasztaló sár'.
Erre vonatkozólag hasznos infó?

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

szucs76

szucs76

vendég

• fórumtag
  • 47 posts
Most itt Esztergom környékén elég intenzíven esett, ebbõl Dobogókõ biztos kapott.
Mi a helyzet Visegrádon?

Szabii

Szabii

törzsvendég

• fórumtag
  • 349 posts
Tekertünk ma a pálya nagy részén és elég sok esõ esett szinte mindenhol sár van!

fabian cancellara

fabian cancellara

törzsvendég

• fórumtag
  • 501 posts

milyen a sár olyasmi mint Szilváson ami folyik és csuszik vagy inkébb Cross Kovácsis ragados, tolos?

Inkább a ragadós fajta föûõleg hosszútávon Pilisszentélelkén:)

toroktomcso

toroktomcso

újonc

• fórumtag
  • 5 posts
milyen a sár olyasmi mint Szilváson ami folyik és csuszik vagy inkébb Cross Kovácsis ragados, tolos?