Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

XV. Duna Maraton | Visegrád

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
3657 hozzászólás a témában

Szt Amás

Szt Amás

vendég

• fórumtag
  • 108 hozzászólás

Nem tudom kinek, mennyire tetszett a pálya, de nekem nem jött be a dagonya. Fõleg nem kombinálva néhol igazán veszélyes lejtõkkel. Végig csináltam a rövidet becsületesen (rövid = lekvár vagyok), de ez így tök értelmetlen volt. Remélem másnak bejött.

Hát, az okosak azt mondják, a montizás nem teremsport. :)
Nekem személy szerint bejött az egész, ráadásul kezdem érteni mire jó a Nobby Nick. Rohadt drága (le is szedem, csak versenyeken lesz fenn), de hátul használva vígan elmentem ott ahol mások csak tolták a sárban. Valószínûleg mindenkinek máshol van az ingerküszöb, de a Duna rövidtáv évek óta ezen a nyomon halad.

(Conti standot nem láttam, sõt egyáltalán nem sok standot láttam - lehet hogy ez az ára a szponzorációnak?)

kzkvh2

kzkvh2

vendég

• fórumtag
  • 91 hozzászólás
Nem tudom kinek, mennyire tetszett a pálya, de nekem nem jött be a dagonya. Fõleg nem kombinálva néhol igazán veszélyes lejtõkkel. Végig csináltam a rövidet becsületesen (rövid = lekvár vagyok), de ez így tök értelmetlen volt. Remélem másnak bejött.

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
Maratonosok: Volt kint a Continental stand?

fabian cancellara

fabian cancellara

törzsvendég

• fórumtag
  • 501 hozzászólás

Most esik a Pilisben? És "sárzik"? :D

nem lassan a nap is sütni fog:)
De a sár az meglehet:)

drotos.toth

drotos.toth

vendég

• fórumtag
  • 201 hozzászólás
Most esik a Pilisben? És "sárzik"? :D

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás
A próféta beszéljen belõled... Nem raktam fel az 1,8as sárgumikat, remélem kevés cipeléssel 2,2es Captain megteszi...

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

gaboca1

gaboca1

törzsvendég

• fórumtag
  • 2.348 hozzászólás

Nem érdemes sárgumival menni. Sok köves és aszfaltos szakasz van, és ott nagyon sokat lassít, és ha nem vagy rendkívül technikás fel is fogod ütni. A jó választás egy viszonylag keskeny 1,8 - 2,1 szélességû gumi.

Szerintem ugyan azt mondom én is. Nálam Noby 1.8 a nyerõ.

CMX

CMX

vendég

• fórumtag
  • 159 hozzászólás

Aszfalton és köves részeken nagyon nem fogod élvezni +ahol nincs sár, de ahol lesz ott Istenkirály leszel vele!:)

Nem érdemes sárgumival menni. Sok köves és aszfaltos szakasz van, és ott nagyon sokat lassít, és ha nem vagy rendkívül technikás fel is fogod ütni. A jó választás egy viszonylag keskeny 1,8 - 2,1 szélességû gumi.

drotos.toth

drotos.toth

vendég

• fórumtag
  • 201 hozzászólás
Na, van már tengelyig érõ sár? :)

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Igen, igen, tudom. Épp' ezért nem teszem át. ;)
Ha száraz lenne, tényleg áttenném.

Crosskovácsira én is majdnem áttettem, de lusta voltam átszerelni. :)

A sebesség mindent megold.

gaboca1

gaboca1

törzsvendég

• fórumtag
  • 2.348 hozzászólás

Nem vagyok egy gumi-buzi, de ha már van 1.5-ös Black Shark-om érdemes azt feltenni? Vagy ahogy írtátok az felütés veszélyes, és inkább a 2.1-es RR? Azt tapasztaltam, hogy az RR vizes köveken nagyon csúszik. Szívás és szívás között is lehet különbség :)

Aszfalton és köves részeken nagyon nem fogod élvezni +ahol nincs sár, de ahol lesz ott Istenkirály leszel vele!:)

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.662 hozzászólás
Igen, igen, tudom. Épp' ezért nem teszem át. ;)
Ha száraz lenne, tényleg áttenném.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Hátra feltettem a WTB Wolverine 1.95-öt. Elõl marad a Nobby 2.1.

Azon gondolkozom, hogy áttegyem-e az SPD-SL pedálokat az országútiról a montira erre a rövidtávra... :D

Ja, rövid szintrajz van valakinek? (az aktuális, azaz a tavaly elõtti)

A pedált ne tedd át, hátha le kell szállnod valahol és utána már nehezen tudnál visszalépni a pedálba.

A sebesség mindent megold.

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.662 hozzászólás
Ja, vágom, meg egy kis sík a végén.:)
Voltam már párszor.
...
JA! De lehet, hogy nekem is megvan a gépen. Minden versenyen ott van a Polar. :D :fejrecsapósszmájli:

paul

paul

törzsvendég

• fórumtag
  • 383 hozzászólás

Röviden: 6km fel-20 km le.
Na jó van egy kis hullámvasút lefelé.

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.662 hozzászólás
Hátra feltettem a WTB Wolverine 1.95-öt. Elõl marad a Nobby 2.1.

Azon gondolkozom, hogy áttegyem-e az SPD-SL pedálokat az országútiról a montira erre a rövidtávra... :D

mephisoft

mephisoft

törzsvendég

• fórumtag
  • 453 hozzászólás
Mész a 11-esen, és az út mellett látni fogod versenyközpontot. Nem lehet eltéveszteni.

makalu

makalu

új vendég

• fórumtag
  • 9 hozzászólás
Szia! Pest (Buda) felõl ha érkezel akkor jobbra lesz a központ, jól látható az útról, a P (parkoló) jelek már ma is ki voltak rakva, nem tudod eltéveszteni hidd el. A hajóállomás (MOL kút) után max 500m.

Barador

Barador

vendég

• fórumtag
  • 170 hozzászólás
Hali! Még nem voltunk sajnos egy Duna maratonon sem... És idén is úgy alakult, hogy csak reggel tudunk felmenni Szegedrõl... Ezzel kapcsolatban lenne olyan kérdésem, hogy mégis hol a tetves jó életben van az a nyamvadt visegrádi sportcentrum??? Mert hogy a honlapjukon egy nyomorék kis cím sincs az hótziher... csak hogy a 11-es fõút mellett van... (köszi srácok igényesek vagytok!!!!)
Na jó, ennyire nem vagyok elveszve, de nagyon felhúzta az agyamat, hogy a mai világban nem képesek egy címet odavágni, vagy beilleszteni egy googlemap-ot ami mutatja, hogy az ember biztosra menjen... :D
De hát biztos ami hótziher alapon... ha benyomom a google maps-ba a 47.777672,18.965716 koordinátákat, akkor jó helyet látok??? (a guglisok is... pont téli képet tesznek ki róla... minden csak fehér takony... így különböztess meg egy mezõt egy focipályától... :D )

(tudom, egyenként ezek nem nagy problémák, de így, együtt nagyon felhúztak agyilag... vagy csak a kényszerû reggeli 250 kilóméter... :( )

Hosi

Hosi

törzsvendég

• jóváhagyásra váró
  • 431 hozzászólás
Nem vagyok egy gumi-buzi, de ha már van 1.5-ös Black Shark-om érdemes azt feltenni? Vagy ahogy írtátok az felütés veszélyes, és inkább a 2.1-es RR? Azt tapasztaltam, hogy az RR vizes köveken nagyon csúszik. Szívás és szívás között is lehet különbség :)