Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

XV. Duna Maraton | Visegrád

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
3657 hozzászólás a témában

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.273 hozzászólás

Nagyon jó kis verseny volt! A pálya igazi montis pálya volt! Ennél jobb nem is lehetett volna! GRATULÁLOK MINDEN TELJESÍTÕNEK!!!

Bocs ha egy kicsit nyavajgásnak tûnik de MÉR KELL AZOKAT A KI...SZOTT ENERGIA ZSELÉS, SZELETES CSOMAGOKAT ELDOBÁLNI AZ ERDÕN ?????
MAGYARÁZZA MÁR EL VALAKI! MI A F..SZÉRT NEM LEHET BETENNI A HÁTSÓ ZSEBBE? ESKÜSZÖM A LEGKÖZELEBBI VERSENYEN BEÁLLOK AZT FIGYELNI KI AZ AKI SZÉTDOBÁLJA ÉS KIZÁRATOM A PICSÁBA A VERSENYBÕL. (én a 1centis kis tasakvéget is lehozom az erdõbõl.............)

majd -amint szoktam volt ezidáig is - belinkelem a jövõ 7en mennyit találok.
miután a rendezõ kitakarított ....khmmmm
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
dehogynem figyelünk. de csak akkor, amikor a sikondai buliról beszélsz :) asszem az pont azután a 2004-es cc verseny után volt.

csabi, szerintem a sportaktívon kéne kérni.

vintage52

vintage52

törzsvendég

• fórumtag
  • 350 hozzászólás
...nos a szemetelésre kb 4000X hívtam fel a figyelmet, mint minden versenyen sajnos sok embernek, egyik fülén be másikon ki...de nem adom fel! ...igen a régi ( pl 96-os ) pályáknoz képest valóban durvábbak a mostaniak... ...ezt a bunko lökdösést is mindíg mondom, de sztem a szpíkerre nem sokan figyelek oda... :(
...työttyenzi smöccc, majd hírtelen frütty, de csak zsöttyelve!!!

Chicken

Chicken

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.265 hozzászólás
Sajnos hazajöttünk és elfelejtettünk számlát kérni, utólag lehet vajon?

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás

Na ennek majd utána kérdezek ... ezt kétlem, igaz 96-ban nem montiztam, de állítólag sokkal keményebb pályák vannak most az XCO-n ... utána referálok ...

ezt nem tudom megítélni, mert 2004ben indultam utoljára cc-n. és maratonon is most elõször úgy, hogy nyomtam is :)
viszont a 96os technikával még egy erdei ösvény is durva volt.

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.854 hozzászólás

az, hogy valakinek gondot okoz, nem jelenti, hogy veszélyes. ha azt mondod veszélyes, akkor a pályát minõsíted, nem magad. ha azt mondod, hogy neked gondot okozott, akkor tudod, hogy neked kell fejlõdnöd :)
96ban diósgyõrben a cc pálya. na az veszélyes volt :)

Na ennek majd utána kérdezek ... ezt kétlem, igaz 96-ban nem montiztam, de állítólag sokkal keményebb pályák vannak most az XCO-n ... utána referálok ...

Nem akarom ragozni, de ez hülyeség. A veszély lehet szubjektív, és ami neked a te tudásoddal simán abszolválható, az másnak az õ tudásával simán lehet a számára veszélyes. (bár én azt hogy valaki veszélyesnek mondta volna ezt a pályát nem láttam leírva, de lehet hogy csak elkerülte a figyelmem). Ja, közben megtaláltam

Ez így van, mindenkinek magához kell mérni a pályát, nem kell túl vállnia senkinek sem magát!
... a mai napon rájöttem miért szeretem valójában is a Lókolbászt ... mert így kevesebb sz@rja össze az erdõt ...
Balu X-man . . . . . A legjobb amit eddig ettem: Gélbõl X

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Bocs Jani azért a kis feltartásért.. ;)

Már rég elfelejtettem. De nem kell ilyenért bocsánatot kérni, ez benne van az ilyen emelkedõkben. Kipörgünk, megcsúszunk, leszállunk, véletlenül (vagy szándékosan, ahogy néha én szoktam :D ) feltartjuk a másikat.

A sebesség mindent megold.

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás

ez mi volt? hol volt az a pálya pontosan? írj már róla vmit, ez érdekel. jöhet privibe is!

jó régen volt, de a vár környékén ment. volt egy szakadék, ami mellett konkrétan 1 méterrel mentünk el. ja, és akkoriban nem volt még veszélyjelzõ nyíl, meg ilyenek.

Barador

Barador

vendég

• fórumtag
  • 170 hozzászólás

Ha annyi pénzed van, vigyed, nekem nincs. Amúgy meg ha kihívás kell, ne röviden indulj.

Nem, nincs annyi pénzem, 3 év alatt az ösztöndíjamból spóroltam annyit, hogy összerakjak egy maratonozásra alkalmas bringát. (minden, "feláras" flanc nélkül) De azt hiszem nem az a terepkerékpározás, fõleg a maratonozás lényege, hogy a technikát éltessük és vitrinben õrízzük... vagyis de, éltessük!!! azzal, hogy használjuk, amennyit bír, és amennyit mi bírunk... ezzel kell éltetni a maratonozást, és ezt az egészet, legyõzni a távot, és magad is egyszerre, az most mindegy, hogy ez kinek mit jelent...
Nekem sajnos nem jött össze az 1.20... (lehet hogy ha nem vagyok lusta az elsõt kicserélni reggel, akkor... de így nagyon óvatoskodtam lefelé...) :( Ellenben igenis büszke voltam magamra! És becsmérelheted, hogy rövid távon indulok... õszintén sajnálom, hogy így állsz hozzá! De azt elhiheted, hogy amíg az egészségem és a lehetõségeim engedik, én annyi ilyen eseményen leszek ott, amennyin csak tudok!!! És minden igyekszem majd legyõzni saját magam... sõt mi több, mindet élvezni fogom, mert magamhoz mérten a maximumot adom, és ez a lényeg...

norbi-a-hod

norbi-a-hod

vendég

• fórumtag
  • 33 hozzászólás
Hát én nem tudom,eddig sem szerettem Dunát,de most meg aztán fõleg nem.Ez a sok gömbölyû kõ és szikla egymás hegyén hátán,hát még ha kap egy kis csapadékot is....Kb 4-5 emelkedõn le kell szállni miattuk,annyira össze vannak torlódva, pedig tekerhetõ lenne.. Fele emelkedõ sziklás vízmosásban megy felfelé...Szilvás legalább tekerhetõ végig a meredek részek ellenére is.... Hosszútávról beszélek mindkettõnél. Itt Dunán,miután elválik a közép és hosszú kb 30km-nél,mikor mi elmegyünk a plusz kis karikánkra egészen kb az 55.km-ig,mikor visszaérünk,azt hittem az a szakasz sose akar eltelni...Második fele már tekerhetõbb...

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5.107 hozzászólás

ez mi volt? hol volt az a pálya pontosan? írj már róla vmit, ez érdekel. jöhet privibe is!

Hosi

Hosi

törzsvendég

• jóváhagyásra váró
  • 431 hozzászólás

az, hogy valakinek gondot okoz, nem jelenti, hogy veszélyes. ha azt mondod veszélyes, akkor a pályát minõsíted, nem magad. ha azt mondod, hogy neked gondot okozott, akkor tudod, hogy neked kell fejlõdnöd :)

Nem akarom ragozni, de ez hülyeség. A veszély lehet szubjektív, és ami neked a te tudásoddal simán abszolválható, az másnak az õ tudásával simán lehet a számára veszélyes. (bár én azt hogy valaki veszélyesnek mondta volna ezt a pályát nem láttam leírva, de lehet hogy csak elkerülte a figyelmem). Ja, közben megtaláltam

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás

Hosi

Hosi

törzsvendég

• jóváhagyásra váró
  • 431 hozzászólás
Azt el sem tudjátok képzelni, hogy esetleg valakinek a lefelék ennyi sárral (vagy akár anélkül) nehezek?! A mérce mindenkinek önmaga, a lényeg, hogy a végén széles mosollyal az arcán begördüljön. Nekem 1-2 lefelé néhol necces volt, mégis a fapallón taknyoltam egy baromi nagyot a végén.

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.854 hozzászólás

remélem csuklottak rendesen, akik tegnap sárról regéltek.... :) szoptam miattuk eleget. bár hozzá kell tennem, hogy a mecsekben ennyi esõ után 1 hétig sár van. itt meg szinte porszáraz pálya volt. a medúzákkal olyan volt, mintha végig féket húztam volna.

azt meg meséljék már el, hogy hol voltak a veszélyes lefelék... ez azért elég vicces :)

Azért voltak necces lejtõk ha tempóval mentél rajtuk, mondjuk sárgumival nem lehetett olyan tempót menni ... :)

Nagyon jó kis verseny volt! A pálya igazi montis pálya volt! Ennél jobb nem is lehetett volna! GRATULÁLOK MINDEN TELJESÍTÕNEK!!!

Bocs ha egy kicsit nyavajgásnak tûnik de MÉR KELL AZOKAT A KI...SZOTT ENERGIA ZSELÉS, SZELETES CSOMAGOKAT ELDOBÁLNI AZ ERDÕN ?????
MAGYARÁZZA MÁR EL VALAKI! MI A F..SZÉRT NEM LEHET BETENNI A HÁTSÓ ZSEBBE? ESKÜSZÖM A LEGKÖZELEBBI VERSENYEN BEÁLLOK AZT FIGYELNI KI AZ AKI SZÉTDOBÁLJA ÉS KIZÁRATOM A PICSÁBA A VERSENYBÕL. (én a 1centis kis tasakvéget is lehozom az erdõbõl.............)

Igazad van! Én konkrétan láttam egy embert, mondtam is neki, hogy miért szemete ... erre azt mondta értelmesen ... MÉÉÉ mivan, mondtam neki, hogy kizáratom ha célba érek, aztán elfelejtettem sajnos ...
Akkor most magyarázkodjon Õ!!! Szánalmas és B.n .kó ....
K46 - SZALMA Csaba - Trek SE
... a mai napon rájöttem miért szeretem valójában is a Lókolbászt ... mert így kevesebb sz@rja össze az erdõt ...
Balu X-man . . . . . A legjobb amit eddig ettem: Gélbõl X

MSONAJ

MSONAJ

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.462 hozzászólás
Bocs Jani azért a kis feltartásért.. ;)
Team Heavy Pedál Szeged

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

azt meg meséljék már el, hogy hol voltak a veszélyes lefelék... ez azért elég vicces :)

Azt tudom elképzelni, hogy valaki fék nélkül indult és úgy már veszélyes. :D

A sebesség mindent megold.

vdavid

vdavid

vendég

• fórumtag
  • 242 hozzászólás

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
remélem csuklottak rendesen, akik tegnap sárról regéltek.... :) szoptam miattuk eleget. bár hozzá kell tennem, hogy a mecsekben ennyi esõ után 1 hétig sár van. itt meg szinte porszáraz pálya volt. a medúzákkal olyan volt, mintha végig féket húztam volna.

penczbike

penczbike

törzsvendég

• fórumtag
  • 281 hozzászólás
Tökéletes idõ volt, tökéletes pálya, a vége felé volt egy-két helyen nagyobb sár, de összességében király volt a pálya. Sajnos a végén elhagytam a láncom egy lejtõ közepén (fogalmam sincs, hogy történt), de a végéig eltologattam, a lejtõket meg lenyomtam lánc nélkül is simán. Épp, mikor elkezdett szemerkélni az esõ, akkor értem be, pont jó volt az idõzítés.