Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

XV. Duna Maraton | Visegrád

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
3657 hozzászólás a témában

kotovics

kotovics

vendég

• fórumtag
  • 178 hozzászólás

1690-et mért a Polarom

Az én polarom 1680-at:)

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
Mióta nem maratonozok ennyire tömegbringa lett a Trek Top Fuel? Valamit nagyon rosszul csinálok.

venember83

venember83

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.152 hozzászólás

Garmin GPS 1794 m mért. A google earth meg a trackre 2231 m mond. Lehet válogatni. :)

Jobban hinnék a barometrikus adatoknak, GPS is az alapján korrigál sok készülékben.

kispal1980

kispal1980

vendég

• fórumtag
  • 19 hozzászólás
  • Locationhttps://t.me/pump_upp

Garmin GPS 1794 m mért. A google earth meg a trackre 2231 m mond. Lehet válogatni. :)

Nekem is a VDO 1800m-t mutatott. Na most mát tényleg lehet válogatni........ van néhány érték.

SWirl

SWirl

vendég

• fórumtag
  • 126 hozzászólás

1690-et mért a Polarom

szak

szak

vendég

• fórumtag
  • 350 hozzászólás
Kösz Zip!

1690-et mért a Polarom

Dallas

Dallas

vendég

• fórumtag
  • 19 hozzászólás

OKÉ igazad van, így a bringával együtt, nem ugyanaz! Elnézést, akkor ki is az a csapat társad akinek összetlós Trek Fuel-je van és középtávon közlekedett?
Még egyszer bocsánat

Elég sokan vannak akik különbözõ Top Fuel változatokat használnak mint csapaton belül, mind csapaton kívül. Azért mert valakin Trekkes mez van, még nem biztos, hogy a csapathoz tartozik, mert a csapatmezeinket bárki megveheti a Trek forgalmazóknál. Ezért nem fogok senkit megnevezni, mert nem tudhatom kirõl van szó így látatlanban. Azt azért szeretném elmondani, hogy a csapatbusz melletti szemetesünk mindig tele van elhasznált géles tasakokkal, úgyhogy általánosságban elmondhatom, hogy szerintem közülünk nem nagyon valószínû, hogy bárki is ilyet tett volna, ha mégis akkor én kérek elnézést helyettük is...

.. és hidd el támogatom, hogy a szemetelõket kizárják és nyugodtan zárasd is ki az illetõt, csak elõtte légyszi 100%-ra gyõzõdj meg róla, hogy ki is az a személy. Elég erõs vagy ahhoz, hogy megelõzd és megnézd a rajtszámát, több meg úgysem kell a pontos beazonosításhoz. Nem biztos, hogy utólag jól esett volna realizálnom, hogy kizártak egy olyanért amit nem tettem meg.

Részemrõl lezárva és kösz, hogy tisztáztuk!

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.854 hozzászólás

Balu, szerintem nézd meg máskor jobban, hogy kivel is beszéltél,
https://picasaweb.go...feat=directlink

OKÉ igazad van, így a bringával együtt, nem ugyanaz! Elnézést, akkor ki is az a csapat társad akinek összetlós Trek Fuel-je van és középtávon közlekedett?
Még egyszer bocsánat
... a mai napon rájöttem miért szeretem valójában is a Lókolbászt ... mert így kevesebb sz@rja össze az erdõt ...
Balu X-man . . . . . A legjobb amit eddig ettem: Gélbõl X

Zip

Zip

vendég

• fórumtag
  • 239 hozzászólás

Középtáv szintemelkedést meg tudja valaki mondani?

1690-et mért a Polarom
A keró legyen veletek!

szak

szak

vendég

• fórumtag
  • 350 hozzászólás
Középtáv szintemelkedést meg tudja valaki mondani?

Dallas

Dallas

vendég

• fórumtag
  • 19 hozzászólás

Igazad van! Én konkrétan láttam egy embert, mondtam is neki, hogy miért szemete ... erre azt mondta értelmesen ... MÉÉÉ mivan, mondtam neki, hogy kizáratom ha célba érek, aztán elfelejtettem sajnos ...
Akkor most magyarázkodjon Õ!!! Szánalmas és B.n .kó ....
K46 - SZALMA Csaba - Trek SE

Balu, szerintem nézd meg máskor jobban, hogy kivel is beszéltél, mert én lennék az a "szánalmas bunkó - K46 Szalma Csaba a Trek SE-bõl", aki fogyasztott gélt, de mind a 4 csomagot le is hozta a hegyrõl. Elég sok emberrel beszélgettem út közben (KTM, Merkapt, saját csapat, BBs emberkékkel éppen egy szót sem) de senkihez nem volt egy rossz szavam. Bármelyik verseny után szeretettel várlak a Trek sátraknál, hogy leszámoljam elõtted a géles csomagokat (amik egyébkét Powerbarok voltak). Beszúrok egy képet is magamról, csak hogy vállaljam az arcom, mert még mindig nem érzem fairnek a gyanúsítgatásod. A bicaj egy 2009es Trek 8500 vázra épült és a mez ugyan az mint amit a crosskovácsin, az alábbi képen viseltem. Azt hiszem minden egyes részem be tudod most már azonosítani. Köszi!
https://picasaweb.go...feat=directlink

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.662 hozzászólás
Hát, ez nem az én versenyem volt. Az aszfalton elmentem három másik emberrel (ebbõl kettõ az én kategóriám). Elég kemény tempót mentünk, de jónak éreztem. Pap-réten befordultunk terepre, jól ment ott is. Fel-le egy ideig. Aztán jött egy hosszú emelkedõ. Na, ott állt a kalapácsos ember. Onnantól kezdve vagy túl kemény volt az áttétel, vagy túl pörgõs. Minden bajom volt. Beértek ketten a kategóriámból, elmentek. Aztán beért egy felnõtt, elment. Aztán beért még egy kategóriatársam, vele mentünk a célig. Ott meg azt hittem, én balga, hogy a tavalyi célegyenes van, erre egy ilyen kis csiki-csuki, balkanyar, cél. Na, itt elõre engedtem, hogy vezessen, a balkanyart is az elsõ helyen vette, és szinte már ott voltunk a célban.
U17 6., abszolút 8..
Nem vagyok nagyon elkeseredve, mert idén az országút a fõ, illetve hétfõn-kedden 39 fokos lázzal feküdtem, úgyhogy talán ez is betett.

Pulzusértékek az egekben:
átlag: 184 BPM
max: 197 BPM

3lackhawk

3lackhawk

vendég

• fórumtag
  • 11 hozzászólás

PEDIG KÉPZELD EL 13.kmtõl elsõfékem elfolyt az R1 formulában az olaj.
onnantól elsõfék nélkül toltam a középtávot!!!!
para volt de meg volt!!!

Én is fékkel indultam neki de aztán az elsõ lejtõn kellett tudomásul vennem hogy a hátsóm megadta magát, vakartam is a fejem de aztán sikerült nem pofára esni sehol sem elsõvel:) A saras dolog túl volt paráztatva volt igaz,de nem tenném a saras versenyek kategóriájába.

A zónán kívüli szemetelõket én is kizárnám a picsába nem tudom miért törik le ak ezük egyeseknek hogy zsebre vágják a szemetüket?

Bigcsocso

Bigcsocso

törzsvendég

• felfüggesztett
  • 467 hozzászólás

Azt tudom elképzelni, hogy valaki fék nélkül indult és úgy már veszélyes. :D

PEDIG KÉPZELD EL 13.kmtõl elsõfékem elfolyt az R1 formulában az olaj.
onnantól elsõfék nélkül toltam a középtávot!!!!
para volt de meg volt!!!

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Érdekes az eredménylista, kiállt versenyzõk is szerepelnek benne. Vicces lenne, ha így maradna az ob eredménye.

Túl közel voltál már hozzám,kiforogtam.... Szarul jött ki...bár én ilyen mászásnál lemaradok 2 métert,hogy legyen az embernek ideje félreállni...

Én is, de itt lassabban nem tudtam menni.

A sebesség mindent megold.

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
tuccélni :) hiába na, komló az komló :D ezért legalább egy számot kérhetünk legközelebb. asszem tudom is mi lesz az.... :D

vintage52

vintage52

törzsvendég

• fórumtag
  • 350 hozzászólás
...finom... :)))
...työttyenzi smöccc, majd hírtelen frütty, de csak zsöttyelve!!!

vintage52

vintage52

törzsvendég

• fórumtag
  • 350 hozzászólás
...nnna akkor Sikonda! az volt ám a buli...fõleg, hogy ott ismerkedtem össze a Malackával, aki épp most szervírozta a palancsintát...
...työttyenzi smöccc, majd hírtelen frütty, de csak zsöttyelve!!!

Lumiere

Lumiere

vendég

• fórumtag
  • 27 hozzászólás
Üdv!
Csináltam néhány képet, megtalálhatóak itt: https://picasaweb.go...703_DunaMaraton
Hagytam benne pár életlenebbet is, hátha valakinek így is kell... :o

MSONAJ

MSONAJ

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.462 hozzászólás
Túl közel voltál már hozzám,kiforogtam.... Szarul jött ki...bár én ilyen mászásnál lemaradok 2 métert,hogy legyen az embernek ideje félreállni...
Team Heavy Pedál Szeged