1690-et mért a Polarom
Az én polarom 1680-at:)
Garmin GPS 1794 m mért. A google earth meg a trackre 2231 m mond. Lehet válogatni.
Garmin GPS 1794 m mért. A google earth meg a trackre 2231 m mond. Lehet válogatni.
1690-et mért a Polarom
Elég sokan vannak akik különbözõ Top Fuel változatokat használnak mint csapaton belül, mind csapaton kívül. Azért mert valakin Trekkes mez van, még nem biztos, hogy a csapathoz tartozik, mert a csapatmezeinket bárki megveheti a Trek forgalmazóknál. Ezért nem fogok senkit megnevezni, mert nem tudhatom kirõl van szó így látatlanban. Azt azért szeretném elmondani, hogy a csapatbusz melletti szemetesünk mindig tele van elhasznált géles tasakokkal, úgyhogy általánosságban elmondhatom, hogy szerintem közülünk nem nagyon valószínû, hogy bárki is ilyet tett volna, ha mégis akkor én kérek elnézést helyettük is...OKÉ igazad van, így a bringával együtt, nem ugyanaz! Elnézést, akkor ki is az a csapat társad akinek összetlós Trek Fuel-je van és középtávon közlekedett?
Még egyszer bocsánat
Balu, szerintem nézd meg máskor jobban, hogy kivel is beszéltél,
https://picasaweb.go...feat=directlink
Középtáv szintemelkedést meg tudja valaki mondani?
Igazad van! Én konkrétan láttam egy embert, mondtam is neki, hogy miért szemete ... erre azt mondta értelmesen ... MÉÉÉ mivan, mondtam neki, hogy kizáratom ha célba érek, aztán elfelejtettem sajnos ...
Akkor most magyarázkodjon Õ!!! Szánalmas és B.n .kó ....
K46 - SZALMA Csaba - Trek SE
PEDIG KÉPZELD EL 13.kmtõl elsõfékem elfolyt az R1 formulában az olaj.
onnantól elsõfék nélkül toltam a középtávot!!!!
para volt de meg volt!!!
Azt tudom elképzelni, hogy valaki fék nélkül indult és úgy már veszélyes.
Én is, de itt lassabban nem tudtam menni.Túl közel voltál már hozzám,kiforogtam.... Szarul jött ki...bár én ilyen mászásnál lemaradok 2 métert,hogy legyen az embernek ideje félreállni...
A sebesség mindent megold.