Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

XV. Duna Maraton | Visegrád

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
3657 hozzászólás a témában

Sledge

Sledge

vendég

• fórumtag
  • 55 hozzászólás

Az összes fotósnak köszi a képeket! Bele gondolok, hogy korán kelnek, kimennek a pályára, órákat várnak, fotóznak, és mindezt megosztják velünk térítés mentesen! Le a kalappal elõttetek! Még egyszer KÖSZÖNJÜK!!

Csatlakozom Laciklonhoz!

Gyerekversenyrõl keresek fotókat!
A fiam megnyerte a U7-et :) , jó lenne a látni a dobogós képeket!

Elõre is köszi!
Ahol akarat van, ott út is van... Hajrá Csömör!!

laciklon

laciklon

törzsvendég

• fórumtag
  • 969 hozzászólás

Ez a rider-tuning cucc elvileg a rajtcsomagban volt??? Enyémben (és fateréban) csak egy közepesen jó ízû italpor volt... létezik ez? Vagy rövidesek nem kaptak olyat? :confused:

Ez volt az infó:

Sziasztok!
A közép- és hosszútáv rajtcsomagban fogtok találni egy tubusnyi X-Oxygen nevû teljesítményfokozót.
Fontos infó ezzel kapcsolatban, felhajtása elõtt és után 5 perccel ne fogyassz semmilyen cukros ételt, még izo. italt sem! (Aki ezt nem tartja be, hasmenést kockáztat.)

Aki még nem ismeri, a folyadék hatásmechanizmusa: magas intenzitásnál, a szervezet sav-bázis egyensúlyát hivatott visszaállítani, csökkenti az izmokban keletkezõ savkoncentrációt. A gyakorlatban ez annyit jelent, hogy a megszokottnál magasabb pulzusokon tudsz tekerni, olyan mintha feljebb lenne a laktátküszöböd.
Részletes infó: klikk

Élj a mának! Nem baj ha a pokolra jutsz, mert ott egy csomó haverral fogsz találkozni......

http://laciklon.fotoalbum.hu/index

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás

Nézegettem a képeket és köztük van SZALMA Csaba is :) . GOO PETROS - Képgaléria - Duna Maraton 2011

Zoli, én már bocsánatot kértem az érintettõl, valóban nem õ volt! Egy Terk Fuel-el nyomult az illetõ és csillagos terk-s mezben volt.
Bálint

Balu, nem is neked írtam, hanem gogzolinak.

x-iont

x-iont

vendég

• fórumtag
  • 147 hozzászólás

Ez a rider-tuning cucc elvileg a rajtcsomagban volt??? Enyémben (és fateréban) csak egy közepesen jó ízû italpor volt... létezik ez? Vagy rövidesek nem kaptak olyat? :confused:

Így van, a közép- és hosszútáv kapott "tuningot", a rövideseknek Ethicsport italpor volt a csomagjában.
Az eddig készített összes fotóm: http://foto.nutrixxion.hu/ (a fölsõ zöld sávban lehet navigálni)

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Ezen a részen értelek utol nem?

Nem tudom. Õszintén megmondom, hogy terepen alig ismertem fel valakit a mezõnybõl Dobogókõig, csak az utat figyeltem vagy a csapattársam mozgását, MSONAJt sem ismertem meg, ha nem kér elnézést itt akkor azt sem tudom, hogy õ volt.

Nem egyforma rajtcsomagot kaptunk, mert amikor adták nekem akkor azt mondták, egy hosszút kérnek.

A sebesség mindent megold.

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.854 hozzászólás

Okoska, olvasni tudsz? Mert akkor tudnád, hogy tisztázódott az úriember, nem õ szemetelt, Balu rosszul emlékezett a rajtszámára.
Erre most te jössz képpel, hogy megvan a vétkes.....

Jav: megelõzött az érintett.

Zoli, én már bocsánatot kértem az érintettõl, valóban nem õ volt! Egy Terk Fuel-el nyomult az illetõ és csillagos terk-s mezben volt.
Bálint
... a mai napon rájöttem miért szeretem valójában is a Lókolbászt ... mert így kevesebb sz@rja össze az erdõt ...
Balu X-man . . . . . A legjobb amit eddig ettem: Gélbõl X

Barador

Barador

vendég

• fórumtag
  • 170 hozzászólás

Remélem eljutott az X-oxygen kontra cukor információ mindenkihez és nem került hasmenés közeli állapotba senki sem. :)
Jani

fabian cancellara

fabian cancellara

törzsvendég

• fórumtag
  • 501 hozzászólás
Érdekes az eredménylista, kiállt versenyzõk is szerepelnek benne. Vicces lenne, ha így maradna az ob eredménye.
Idézet Eredeti szerzõ: MSONAJ Üzenet megjelenítése
Túl közel voltál már hozzám,kiforogtam.... Szarul jött ki...bár én ilyen mászásnál lemaradok 2 métert,hogy legyen az embernek ideje félreállni...

Érdekes az eredménylista, kiállt versenyzõk is szerepelnek benne. Vicces lenne, ha így maradna az ob eredménye.

Én is, de itt lassabban nem tudtam menni.

Ezen a részen értelek utol nem?

laciklon

laciklon

törzsvendég

• fórumtag
  • 969 hozzászólás
Az összes fotósnak köszi a képeket! Bele gondolok, hogy korán kelnek, kimennek a pályára, órákat várnak, fotóznak, és mindezt megosztják velünk térítés mentesen! Le a kalappal elõttetek! Még egyszer KÖSZÖNJÜK!!
Élj a mának! Nem baj ha a pokolra jutsz, mert ott egy csomó haverral fogsz találkozni......

http://laciklon.fotoalbum.hu/index

tekerõ2

tekerõ2

vendég

• fórumtag
  • 17 hozzászólás
Hát elõször indultam ilyen versenyen ,kemény volt fogalmam sem volt errõl , hogy ilyen nehéz. Én alföldi gyerekként nem vagyok szokva ilyen terephez.Menet közben kétszer is estem ,de szerencsésen.A hátsó fékem gyakran beragadt,de más problémám nem volt a kerékpárral. Ma már felfogom ,hogy egy élmény volt !Rengetegen elhagyták a kulacsukat és tényleg sokan szemeteltek! Én már csak a szemetet láttam.

Szylkoo

Szylkoo

vendég

• fórumtag
  • 65 hozzászólás

Üdv!
Csináltam néhány képet, megtalálhatóak itt: https://picasaweb.go...703_DunaMaraton
Hagytam benne pár életlenebbet is, hátha valakinek így is kell... :o

Köszönet a képemért!:)

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás
Okoska, olvasni tudsz? Mert akkor tudnád, hogy tisztázódott az úriember, nem õ szemetelt, Balu rosszul emlékezett a rajtszámára.
Erre most te jössz képpel, hogy megvan a vétkes.....

Jav: megelõzött az érintett.

Dallas

Dallas

vendég

• fórumtag
  • 19 hozzászólás
Igen és itt is itt van személyesen, de látom tovább olvasni már lusta voltál, hogy kiterítsd a történet végét, de segítek:

http://forum.bikemag...tml#post1110803

http://forum.bikemag...tml#post1110817

gogzoli

gogzoli

újonc

• fórumtag
  • 7 hozzászólás

Azért voltak necces lejtõk ha tempóval mentél rajtuk, mondjuk sárgumival nem lehetett olyan

Igazad van! Én konkrétan láttam egy embert, mondtam is neki, hogy miért szemete ... erre azt mondta értelmesen ... MÉÉÉ mivan, mondtam neki, hogy kizáratom ha célba érek, aztán elfelejtettem sajnos ...
Akkor most magyarázkodjon Õ!!! Szánalmas és B.n .kó ....
K46 - SZALMA Csaba - Trek SE

Nézegettem a képeket és köztük van SZALMA Csaba is :) . GOO PETROS - Képgaléria - Duna Maraton 2011

geoff

geoff

törzsvendég

• fórumtag
  • 401 hozzászólás

A tegnapi Duna maratonról itt találtok képet.
Mazsolázzatok.

Tetemes mennyiség, köszönjük! :)

x-iont

x-iont

vendég

• fórumtag
  • 147 hozzászólás
Sziasztok!
Most került fel végleges formában az albumom: Duna Maraton 2011 képek
A korábban linkelthez képest bõvült kissé, sikerült visszaállítanom egy véletlenül törölt memóriakártyát.
A Nagyvillámnál és a Salamon toronynál a rövidtávosokról készítettem képeket, az elsõ itatóponton a hosszú és közép táv 150-200 leggyorsabb versenyzõjét sikerült megörökítenem.
Nézzétek el, hogy nem vártam tovább, feladataim voltak a célterületen. Na meg persze a törött csontjaim sem támogatták a fotózást.
Remélem eljutott az X-oxygen kontra cukor információ mindenkihez és nem került hasmenés közeli állapotba senki sem. :)
Jani
Az eddig készített összes fotóm: http://foto.nutrixxion.hu/ (a fölsõ zöld sávban lehet navigálni)

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás
A tegnapi Duna maratonról itt találtok képet.
Mazsolázzatok.

h_geri

h_geri

törzsvendég

• fórumtag
  • 459 hozzászólás

Csak KML formátumot látok, sajnos (Share mellett a Google Earth opcióra kattintva mentheted), ezt azonban programokkal át tudod alakítani GPX formátummá. Elvileg. Hátha valaki szolgál jobb trackinggel.

Siker! Thx!

venember83

venember83

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.152 hozzászólás

Hogy tudnám lementeni? gpx formátum vagy valami hasonló kellene.

Csak KML formátumot látok, sajnos (Share mellett a Google Earth opcióra kattintva mentheted), ezt azonban programokkal át tudod alakítani GPX formátummá. Elvileg. Hátha valaki szolgál jobb trackinggel.

Pinyo

Pinyo

törzsvendég

• fórumtag
  • 585 hozzászólás
Vagy itt is van egy (hosszú)
Duna Maraton 2011 - Long By PF - Details

(ezt nem szeretem, de exportálni innen is lehet. A ridewithgps most váltott verziót, oda nem tudok most pakolni)