Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

XV. Duna Maraton | Visegrád

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
3657 hozzászólás a témában

x-iont

x-iont

vendég

• fórumtag
  • 147 hozzászólás

video rólatok :)

Gratulálok, nagyon jó kis videó, szép munka!
Az eddig készített összes fotóm: http://foto.nutrixxion.hu/ (a fölsõ zöld sávban lehet navigálni)

x-iont

x-iont

vendég

• fórumtag
  • 147 hozzászólás

Véleményt tud valaki írni az X_OXIGEN-rõl? érdemes használni edzéshez? mondjuk hetente.

Bár nem én vagyok a megfelelõ személy véleményt írni az X-Oxyról,
de sztem. edzésen csak akkor van értelme, ha intenzív terheléseket végzel, pl. hegyi edzés, gyorsító intervallum edzések.
Az eddig készített összes fotóm: http://foto.nutrixxion.hu/ (a fölsõ zöld sávban lehet navigálni)

apapp

apapp

vendég

• fórumtag
  • 32 hozzászólás
Megjöttek a Sportograf fotók, több is mint amire számítottam - összesen 66db. A rajtszámokkal lehet gondjuk így nem csak a K16 hanem az R16 és H16 fotókat is megkaptam nagy felbontásban (17 eur volt) - szóval ha R16-os/ H16-os versenyzõtársak terveztek vásárolni, akkor inkább nálam tegyétek - olcsóbban adom :)

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás

Kedves Szalma Csaba, H. Zoli, Bálint!

Való igaz, hogy magamtól elsõre nem vettem észre az idézett részeket és ezért elnézést kérek mindenkitõl! Még nem vagyok gyakorlott hozzászóló, ezért szándékosan nem is írtam véleményt csak annyit, hogy a maratonon készült kép Csabáról is. Ez a leszúrás után körültekintõbb leszek és ha eljutok H. Zoli szintjére a több mint 3500 üzenettel vagy csak elérem Bálint aktivitását akkor könnyebben fog menni. Mindemellett elég zavaró egyenlõre hogy bejelentkezve az elsõ oldalon van a legfrissebb hozzászólás, kijelentkezve pedig a legutolsón.

Üdv.:

Zoli

Bocsánat, ha megsértettem a lelkedet, valóban nem írtál véleményt, csak egy vigyorgós szmájlival kísérve idézted Baluét, és linkelted a képet, így valóban könnyebb, más szavai mögött. Nem az hozzászólások száma számít, hanem, hogy nem figyeltél és a már közben tisztázódott Csaba megint magyarázkodhatott.
Ennyi erõvel rohanhatnál a CIA-hoz is, hogy ide a 25 millió dollárt, mert tudod hol rejtõzködik BinLaden. Hogy már nem aktuális, az mindegy.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

én kérek elnézést ha a hosszútávos sárfóbiás beírásom valakit megzavart, a szél megtette, amit meg kellett és ezek szerint a szombati esõ se ott esett vagy nem annyi. Ettõl függetlenül én nem bántam meg, ahol a rocket ron elment volna ott ez is elment, a saras részeken viszont nagyon jó volt, igy szinte végig tekerhetõ volt a pálya. A páyáról egy rossz szavunk nem lehet, én a DM-en kívûl néha járok a Pilisbe tekerni, hát volt már ennél rosszabb állapotban is. Egy pálya veszélyessége sajnos eléggé szubjektív dolog és higgyétek el a saját vélemény is változik. Tisztán emlékszem 2-3 éve volt olyan hely, ahonnan lenézni nem mertem, ma nem értem, hogy mit bénázhattam ott bringával. Ennél külföldön csak durvább lefelék vannak és a legkisebb szikla is fejnagyságú. Én senkit nem riasztanék vissza egy maratontól se, versenyen amúgy is több a bátorság :) ha van rá lehetõség akkor meg el kell lesni a páncélosoktól ezt azt, azért õk nem csak azért mennek úgy lefelé, mert 80mm-el többet mozog a mászóka alattuk.
Kõszeg környékét én is hiányolom a versenynaptárból. Hmmm, mondjuk egy közös rendezésû osztrák magyar verseny, 2x Írottkõvel egyikmásik oldalról + hegyre fel-kicsit le és mindjárt 3000 a szint, szikla, murva, egynyom, kinek mi tetszik, esõben is bármikor tekerhetõ.

Ezúton külön köszönet és respekt az összes fotósnak a képekért!

Errõl pont múltkor mesélt Dante egy vicces történetet. :)

A sebesség mindent megold.

Pinyo

Pinyo

törzsvendég

• fórumtag
  • 585 hozzászólás
És egy szokásos beszámoló a hosszúról, tessék klikkelni :-)

DM 2011 hosszú by PF

Legközelebb remélem visszakapjuk a 100 km-t.

copper

copper

vendég

• fórumtag
  • 184 hozzászólás
Egy rövid videó, a Salamon-toronynál készült, kb. a rövidtáv elsõ 90 beérkezõje látható rajta

YouTube - ‪SDC10814‬‏
Ha meghalsz egy emelkedõn, az azt jelenti, hogy mindent beleadtál...

atom86

atom86

új vendég

• fórumtag
  • 10 hozzászólás
Jó kis verseny volt. Nekem külön tetszett a rajt, hogy nem volt az a nagyon agresszív helyezkedés. Azért néha kicsit felidegesített mikor valaki majdnem belém jön hátulról mert nem megyek nyílegyenesen (már fent a hegyen). És még õ "fuck"-ol. Azért szólhatna. Fõleg hogy két percen belül visszaelõzöm. Szerintem amikor rendesen benne vagy a közepében nem hiszem hogy ilyenekért kéne letolni valakit az útról. Ha így "versenyeznek" a külföldiek akkor nem is bánom, hogy nem nagyon indulnak. Tényleg mindenkit elengedtem aki kiabált, és engem is amikor láttam hogy valaki nem nagyon megy lefelé simán félreált még le is szált a biciklirõl. ami azért jó mert különben hihetetlen szar idõvel értem volna be :).
Véleményt tud valaki írni az X_OXIGEN-rõl? érdemes használni edzéshez? mondjuk hetente.

blueshark

blueshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.190 hozzászólás
video rólatok :)

Team Heavy Pedal - Szeged

A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.

apapp

apapp

vendég

• fórumtag
  • 32 hozzászólás
Fent van a Sportgraf.de bestof galériája:
Sportograf @ Duna Marathon 2011

Itt pedig értesítést kapsz, ha készült rólad fotó:
Sportograf 2011

gogzoli

gogzoli

újonc

• fórumtag
  • 7 hozzászólás

Okoska, olvasni tudsz? Mert akkor tudnád, hogy tisztázódott az úriember, nem õ szemetelt, Balu rosszul emlékezett a rajtszámára.
Erre most te jössz képpel, hogy megvan a vétkes.....

Jav: megelõzött az érintett.

Kedves Szalma Csaba, H. Zoli, Bálint!

Való igaz, hogy magamtól elsõre nem vettem észre az idézett részeket és ezért elnézést kérek mindenkitõl! Még nem vagyok gyakorlott hozzászóló, ezért szándékosan nem is írtam véleményt csak annyit, hogy a maratonon készült kép Csabáról is. Ez a leszúrás után körültekintõbb leszek és ha eljutok H. Zoli szintjére a több mint 3500 üzenettel vagy csak elérem Bálint aktivitását akkor könnyebben fog menni. Mindemellett elég zavaró egyenlõre hogy bejelentkezve az elsõ oldalon van a legfrissebb hozzászólás, kijelentkezve pedig a legutolsón.

Üdv.:

Zoli

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Egy szokásos "rövid" beszámoló tõlem. Márkus Jani kerékpáros blogja: Duna Maraton - 2011.07.03.

A sebesség mindent megold.

Psysoul

Psysoul

vendég

• fórumtag
  • 60 hozzászólás
Nekem ez az elsõ maratonom volt, így csak a rövid távot vállaltam be. Szerintem jó volt a pálya, a sár csak egy-két helyen jelentett problémát, a lefelé szakaszokon lementem mindenhol v-fékkel, szerencsére bírta a technika. Az emelkedõkkel voltak gondok, 1-2 helyen leszálltam (sár miatt is), de erre kell többet edzenem.

Köszönet a fotósoknak és a szervezõknek, remélhetõleg nemsokára rajtcsomag is kapok :D

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás

Üdv!
Csináltam néhány képet, megtalálhatóak itt: https://picasaweb.go...703_DunaMaraton
Hagytam benne pár életlenebbet is, hátha valakinek így is kell... :o

Mindenkinek köszi szépen a képeket!

Verseny jó volt, pálya jó volt, szervezõk odatették magukat. Kérem kapcsolja ki.

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

Diavolino

Diavolino

vendég

• fórumtag
  • 17 hozzászólás
én kérek elnézést ha a hosszútávos sárfóbiás beírásom valakit megzavart, a szél megtette, amit meg kellett és ezek szerint a szombati esõ se ott esett vagy nem annyi. Ettõl függetlenül én nem bántam meg, ahol a rocket ron elment volna ott ez is elment, a saras részeken viszont nagyon jó volt, igy szinte végig tekerhetõ volt a pálya. A páyáról egy rossz szavunk nem lehet, én a DM-en kívûl néha járok a Pilisbe tekerni, hát volt már ennél rosszabb állapotban is. Egy pálya veszélyessége sajnos eléggé szubjektív dolog és higgyétek el a saját vélemény is változik. Tisztán emlékszem 2-3 éve volt olyan hely, ahonnan lenézni nem mertem, ma nem értem, hogy mit bénázhattam ott bringával. Ennél külföldön csak durvább lefelék vannak és a legkisebb szikla is fejnagyságú. Én senkit nem riasztanék vissza egy maratontól se, versenyen amúgy is több a bátorság :) ha van rá lehetõség akkor meg el kell lesni a páncélosoktól ezt azt, azért õk nem csak azért mennek úgy lefelé, mert 80mm-el többet mozog a mászóka alattuk.
Kõszeg környékét én is hiányolom a versenynaptárból. Hmmm, mondjuk egy közös rendezésû osztrák magyar verseny, 2x Írottkõvel egyikmásik oldalról + hegyre fel-kicsit le és mindjárt 3000 a szint, szikla, murva, egynyom, kinek mi tetszik, esõben is bármikor tekerhetõ.

Ezúton külön köszönet és respekt az összes fotósnak a képekért!

flyingroosters

flyingroosters

vendég

• fórumtag
  • 88 hozzászólás

Sziasztok.

Az Én képeim
https://picasaweb.go...DunaMaraton2011

üdv
KeZso

Köszi KeZso, látom a "kókuszára fókuszáltál"
https://picasaweb.go...430596563009938
KakLac
kaklac

Barador

Barador

vendég

• fórumtag
  • 170 hozzászólás

Ez volt az infó:...

Átsiklottam felette valószínûleg... =D

Egyébként pedig remek képek születtek, mindenkinél! :) eddig 1-en találtam sajnos csak magamra... (megjegyzem a rólam készült fotók egyre jobbak és jobbak!!! :D ) pedig lefelé a végén azokban a meredek kanyarokban vagy 6-7 fotót is lõttek rólam, mert hallottam ám a zárak csattanását...!! :D azokra kíváncsi lennék pedig, ott "meccseltem" pár emberrel... (értsd: elõztem :) )

Egyébként itt is sokat számított, hogy honnan rajtol az ember... mert bár nagy önbizalmat adott hogy a célig folyamatosan csak én elõztem... engem senki, így is csak harmincvalahanyadik lettem... :/ pedig jobbra számítottam. Na nem csodára... alföldön nem lehet ilyenre felkészülni... :D de akkor is jobbnak éreztem magam. Minden esetre megismétlem amit már elmondtam. Életem eddigi legjobb maratonkája volt... :D

makalu

makalu

új vendég

• fórumtag
  • 9 hozzászólás
Csatlakozom a korábban szólókhoz és köszönjük a rengeteg fotót és persze a szervezést az illetékeseknek. Nekem személy szerint tetszett a pálya ®, a szervezéssel sem volt problémám...

A korábban felkerült linkek mellett a sportograf.de is kattintott jopárat amiket lassan kezdenek feltölteni. Ez ugyan asszem nem ingyenes de azért érdemes böngészni.

-v

laciklon

laciklon

törzsvendég

• fórumtag
  • 969 hozzászólás

Ami rossz volt rengetegen nem kapták meg a Genesis rajt csomagot ! Így az ígért mez csak egy álom maradt.

Én is így jártam. Mezt nem, de ígéretet kaptam, hogy a héten kipostázzák! Kíváncsian várom!
Élj a mának! Nem baj ha a pokolra jutsz, mert ott egy csomó haverral fogsz találkozni......

http://laciklon.fotoalbum.hu/index

tekerõ2

tekerõ2

vendég

• fórumtag
  • 17 hozzászólás
Ami rossz volt rengetegen nem kapták meg a Genesis rajt csomagot ! Így az ígért mez csak egy álom maradt.