Gratulálok, nagyon jó kis videó, szép munka!video rólatok
Jelentkezz be Regisztrálj

XV. Duna Maraton | Visegrád
Írta 2011. július 05. - 19:32

Írta 2011. július 05. - 19:30

Bár nem én vagyok a megfelelõ személy véleményt írni az X-Oxyról,Véleményt tud valaki írni az X_OXIGEN-rõl? érdemes használni edzéshez? mondjuk hetente.
de sztem. edzésen csak akkor van értelme, ha intenzív terheléseket végzel, pl. hegyi edzés, gyorsító intervallum edzések.
Írta 2011. július 05. - 18:03

Írta 2011. július 05. - 16:44

Bocsánat, ha megsértettem a lelkedet, valóban nem írtál véleményt, csak egy vigyorgós szmájlival kísérve idézted Baluét, és linkelted a képet, így valóban könnyebb, más szavai mögött. Nem az hozzászólások száma számít, hanem, hogy nem figyeltél és a már közben tisztázódott Csaba megint magyarázkodhatott.Kedves Szalma Csaba, H. Zoli, Bálint!
Való igaz, hogy magamtól elsõre nem vettem észre az idézett részeket és ezért elnézést kérek mindenkitõl! Még nem vagyok gyakorlott hozzászóló, ezért szándékosan nem is írtam véleményt csak annyit, hogy a maratonon készült kép Csabáról is. Ez a leszúrás után körültekintõbb leszek és ha eljutok H. Zoli szintjére a több mint 3500 üzenettel vagy csak elérem Bálint aktivitását akkor könnyebben fog menni. Mindemellett elég zavaró egyenlõre hogy bejelentkezve az elsõ oldalon van a legfrissebb hozzászólás, kijelentkezve pedig a legutolsón.
Üdv.:
Zoli
Ennyi erõvel rohanhatnál a CIA-hoz is, hogy ide a 25 millió dollárt, mert tudod hol rejtõzködik BinLaden. Hogy már nem aktuális, az mindegy.
Írta 2011. július 05. - 16:36

Errõl pont múltkor mesélt Dante egy vicces történetet.én kérek elnézést ha a hosszútávos sárfóbiás beírásom valakit megzavart, a szél megtette, amit meg kellett és ezek szerint a szombati esõ se ott esett vagy nem annyi. Ettõl függetlenül én nem bántam meg, ahol a rocket ron elment volna ott ez is elment, a saras részeken viszont nagyon jó volt, igy szinte végig tekerhetõ volt a pálya. A páyáról egy rossz szavunk nem lehet, én a DM-en kívûl néha járok a Pilisbe tekerni, hát volt már ennél rosszabb állapotban is. Egy pálya veszélyessége sajnos eléggé szubjektív dolog és higgyétek el a saját vélemény is változik. Tisztán emlékszem 2-3 éve volt olyan hely, ahonnan lenézni nem mertem, ma nem értem, hogy mit bénázhattam ott bringával. Ennél külföldön csak durvább lefelék vannak és a legkisebb szikla is fejnagyságú. Én senkit nem riasztanék vissza egy maratontól se, versenyen amúgy is több a bátorság
ha van rá lehetõség akkor meg el kell lesni a páncélosoktól ezt azt, azért õk nem csak azért mennek úgy lefelé, mert 80mm-el többet mozog a mászóka alattuk.
Kõszeg környékét én is hiányolom a versenynaptárból. Hmmm, mondjuk egy közös rendezésû osztrák magyar verseny, 2x Írottkõvel egyikmásik oldalról + hegyre fel-kicsit le és mindjárt 3000 a szint, szikla, murva, egynyom, kinek mi tetszik, esõben is bármikor tekerhetõ.
Ezúton külön köszönet és respekt az összes fotósnak a képekért!

A sebesség mindent megold.
Írta 2011. július 05. - 11:51

DM 2011 hosszú by PF
Legközelebb remélem visszakapjuk a 100 km-t.
Írta 2011. július 05. - 11:13

YouTube - SDC10814
Írta 2011. július 05. - 10:15

Véleményt tud valaki írni az X_OXIGEN-rõl? érdemes használni edzéshez? mondjuk hetente.
Írta 2011. július 05. - 09:39

A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.
Írta 2011. július 05. - 03:09

Sportograf @ Duna Marathon 2011
Itt pedig értesítést kapsz, ha készült rólad fotó:
Sportograf 2011
Írta 2011. július 05. - 00:58

Okoska, olvasni tudsz? Mert akkor tudnád, hogy tisztázódott az úriember, nem õ szemetelt, Balu rosszul emlékezett a rajtszámára.
Erre most te jössz képpel, hogy megvan a vétkes.....
Jav: megelõzött az érintett.
Kedves Szalma Csaba, H. Zoli, Bálint!
Való igaz, hogy magamtól elsõre nem vettem észre az idézett részeket és ezért elnézést kérek mindenkitõl! Még nem vagyok gyakorlott hozzászóló, ezért szándékosan nem is írtam véleményt csak annyit, hogy a maratonon készült kép Csabáról is. Ez a leszúrás után körültekintõbb leszek és ha eljutok H. Zoli szintjére a több mint 3500 üzenettel vagy csak elérem Bálint aktivitását akkor könnyebben fog menni. Mindemellett elég zavaró egyenlõre hogy bejelentkezve az elsõ oldalon van a legfrissebb hozzászólás, kijelentkezve pedig a legutolsón.
Üdv.:
Zoli
Írta 2011. július 05. - 00:35

A sebesség mindent megold.
Írta 2011. július 04. - 23:58

Köszönet a fotósoknak és a szervezõknek, remélhetõleg nemsokára rajtcsomag is kapok

Írta 2011. július 04. - 23:47

Üdv!
Csináltam néhány képet, megtalálhatóak itt: https://picasaweb.go...703_DunaMaraton
Hagytam benne pár életlenebbet is, hátha valakinek így is kell...
Mindenkinek köszi szépen a képeket!
Verseny jó volt, pálya jó volt, szervezõk odatették magukat. Kérem kapcsolja ki.
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
Írta 2011. július 04. - 23:28

Kõszeg környékét én is hiányolom a versenynaptárból. Hmmm, mondjuk egy közös rendezésû osztrák magyar verseny, 2x Írottkõvel egyikmásik oldalról + hegyre fel-kicsit le és mindjárt 3000 a szint, szikla, murva, egynyom, kinek mi tetszik, esõben is bármikor tekerhetõ.
Ezúton külön köszönet és respekt az összes fotósnak a képekért!
Írta 2011. július 04. - 23:24

Sziasztok.
Az Én képeim
https://picasaweb.go...DunaMaraton2011
üdv
KeZso
Köszi KeZso, látom a "kókuszára fókuszáltál"
https://picasaweb.go...430596563009938
KakLac
Írta 2011. július 04. - 23:01

Ez volt az infó:...
Átsiklottam felette valószínûleg... =D
Egyébként pedig remek képek születtek, mindenkinél!

Egyébként itt is sokat számított, hogy honnan rajtol az ember... mert bár nagy önbizalmat adott hogy a célig folyamatosan csak én elõztem... engem senki, így is csak harmincvalahanyadik lettem... :/ pedig jobbra számítottam. Na nem csodára... alföldön nem lehet ilyenre felkészülni...

Írta 2011. július 04. - 22:08

A korábban felkerült linkek mellett a sportograf.de is kattintott jopárat amiket lassan kezdenek feltölteni. Ez ugyan asszem nem ingyenes de azért érdemes böngészni.
-v
Írta 2011. július 04. - 21:26

Én is így jártam. Mezt nem, de ígéretet kaptam, hogy a héten kipostázzák! Kíváncsian várom!Ami rossz volt rengetegen nem kapták meg a Genesis rajt csomagot ! Így az ígért mez csak egy álom maradt.
http://laciklon.fotoalbum.hu/index
Írta 2011. július 04. - 21:21