Jelentkezz be Regisztrálj

XV. Duna Maraton | Visegrád
Posted 2011. July 06. - 13:12

Posted 2011. July 06. - 12:28

Jó kis téma lett a sportfotograf :-) Látszik hogy nem ma kezdték a fotózást a technikájuk is profi és az is, hogy a pénz amit kérnek egy foto-flat csomagért egyáltalán nem sok. A baj, hogy valóban a szûrési mechanizmus nem a legjobb, mert valóban megkapja az ember más képeit is.
Írni kell nekik, hogy legközelebb válogatni lehessen, segítsük az õ munkájukat is, mert az együttmûködéssel mi is jól járhatunk.
A másik oldala a dolognak az, hogy itt vannak helyben a mi fotósaink. Összefoghatnának, fotózhatnának együtt, és árulhatnák a képeiket hasonló módon mint ahogy a németek teszik. Szívesebben vennék jó képeket magyar fotóstól...., de pl. kérdezem én, hogy mért nem lehet mondjuk 3 kép benne a nevezési díjban? Sajnos én magamról nem nagyon találtam jó képet magyar fotóstól a Duna Maratonon így kénytelen leszek a németektõl rendelni.
Posted 2011. July 06. - 11:19

Posted 2011. July 06. - 10:51

Szuper képek! Valószínû pár millával többe is van a felszerelés mint a hobby fotósoké.Így már nem tûnik túl soknak a 17 euró, azonban így meg H.Zoli és társai kerülnek furcsa helyzetbe, mivel nekik senki nem fizet, õk mégis kimennek minden versenyre, és több száz képet készítenek, majd átdolgoznak stb.
Kedvenc fotósaink pedig többnyire nem pénzért fáradoznak, jól meg kell hívni õket valamire a sátornál ha találkoztok! :-)
Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_
Posted 2011. July 06. - 10:11

GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás

Posted 2011. July 06. - 09:48

64 képet kaptam, abból kb 20 rólam, amibõl kb 5-6 eléggé egyforma, ergo 15-öt kaptam
Így már nem tûnik túl soknak a 17 euró, azonban így meg H.Zoli és társai kerülnek furcsa helyzetbe, mivel nekik senki nem fizet, õk mégis kimennek minden versenyre, és több száz képet készítenek, majd átdolgoznak stb.
Posted 2011. July 06. - 09:45

Posted 2011. July 06. - 09:33

Posted 2011. July 06. - 09:30

Szia! Megnézted nekem az epres Speedet? Lehet te hívtál hétfõn reggel, de nem adott ki számot a telefon...Így van, de a Sportograf szemszögébõl nézve kevesebb bevételre tesznek szert, ami elég lehet ahhoz, hogy legközelebb úgy döntsenek, nem éri meg elutazniuk Mo.-ra. Gondolom úgy kalkuláltak 1000+ induló ...
Posted 2011. July 06. - 09:30

Így van, de a Sportograf szemszögébõl nézve kevesebb bevételre tesznek szert, ami elég lehet ahhoz, hogy legközelebb úgy döntsenek, nem éri meg elutazniuk Mo.-ra. Gondolom úgy kalkuláltak 1000+ induló ...
Posted 2011. July 06. - 09:29

Lehet, hogy egy másik sporinak megspórolod a 17EUR-t, de aztán meg nem jönnek többet fotózni. Persze nem egy-két ilyenen fog múlni, de...
Posted 2011. July 06. - 09:10

Így van, de a Sportograf szemszögébõl nézve kevesebb bevételre tesznek szert, ami elég lehet ahhoz, hogy legközelebb úgy döntsenek, nem éri meg elutazniuk Mo.-ra. Gondolom úgy kalkuláltak 1000+ induló ...Szia Robi,
Ehhez kétség sem fér, igazad van! Ugyanakkor az a szitu, hogy a Sportograf oldalán csak rajtszámra van szûrve a fotó, nincsen távra bontva, így ha valaki mondjuk megveszi a 13-s rajtszám pakkor, akkor megkapja a sajátját és a másik két távét is. Azaz, rövid, közép és hosszút is.
És innen jön a fórumos felajánlás, amely a vásárlás után csupán önzetlen sportbaráti, én úgy vélem.
üdv Bálint
Posted 2011. July 06. - 07:16

Ha esetleg megadnátok a Sportografnak azt az esélyt, hogy mindenki maga töltse le és fizesse ki a képeit, akkor jönnének jövõre is, és készítenének hasonlóan jó színvonalú fotókat rólatok.
Egyébként nagyon meg voltak elégedve a versennyel, a pályával és a kiszolgálással, szóval ezen nem fog múlni a késõbbi együttmûködés.
Fetzer Robi
Szia Robi,
Ehhez kétség sem fér, igazad van! Ugyanakkor az a szitu, hogy a Sportograf oldalán csak rajtszámra van szûrve a fotó, nincsen távra bontva, így ha valaki mondjuk megveszi a 13-s rajtszám pakkor, akkor megkapja a sajátját és a másik két távét is. Azaz, rövid, közép és hosszút is.
És innen jön a fórumos felajánlás, amely a vásárlás után csupán önzetlen sportbaráti, én úgy vélem.
üdv Bálint
Balu X-man . . . . . A legjobb amit eddig ettem: Gélbõl X
Posted 2011. July 06. - 00:20

Posted 2011. July 06. - 00:07

Sziasztok!
R62-es, ill. H62-es képeket én is tudok küldeni, ha vki szeretné!
Ha esetleg megadnátok a Sportografnak azt az esélyt, hogy mindenki maga töltse le és fizesse ki a képeit, akkor jönnének jövõre is, és készítenének hasonlóan jó színvonalú fotókat rólatok.
Egyébként nagyon meg voltak elégedve a versennyel, a pályával és a kiszolgálással, szóval ezen nem fog múlni a késõbbi együttmûködés.
Fetzer Robi
Egyszer talán megint lesz...
www.szekszard.hu
Posted 2011. July 05. - 22:53

Megjöttek a Sportograf fotók, több is mint amire számítottam - összesen 66db. A rajtszámokkal lehet gondjuk így nem csak a K16 hanem az R16 és H16 fotókat is megkaptam nagy felbontásban (17 eur volt) - szóval ha R16-os/ H16-os versenyzõtársak terveztek vásárolni, akkor inkább nálam tegyétek - olcsóbban adom
Sziasztok!
R62-es, ill. H62-es képeket én is tudok küldeni, ha vki szeretné!
Posted 2011. July 05. - 21:55

Posted 2011. July 05. - 20:38

Kijavult az eredménylista, valamint van DKõ-Cél részidõ is.
http://www.tempospor...dunamaraton.pdf
Bár MJani01 által említett Lóránd Imre még benne van... Mégsem adta fel?
De igen. A célban beszélgettem is vele és mesélte, hogy nem bírta tovább a háta. Ott állt a célkapu mellett, gondolom érzékelhette a szõnyeg, õ meg elfelejtett szólni, hogy feladta. Mondjuk az utolsó részidejébõl látszik, hogy kicsi a valószínûsége annak, hogy a pályán jött végig.
A sebesség mindent megold.
Posted 2011. July 05. - 20:27

http://www.tempospor...dunamaraton.pdf
Bár MJani01 által említett Lóránd Imre még benne van... Mégsem adta fel?
Posted 2011. July 05. - 19:34

A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.