Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

XV. Duna Maraton | Visegrád

- - - - -

• Please log in to reply
3657 replies to this topic

mephisoft

mephisoft

törzsvendég

• fórumtag
  • 453 posts
A Crosskovácsin a Sport-photo.hu - Fõoldal fotózott, nagyon profi technikával vonultak fel õk is. Nem tudom, most miért nem voltak itt - lehet, hogy a versenyszervezõn múlik, kit hív? Vagy nem jött be nekik pénzügyileg a Crosskovácsi? Náluk egyesével lehet képet rendelni, minõségtõl függ a képek ára, a legjobb minõség 6eFt/kép, nem éppen olcsó.

vdavid

vdavid

vendég

• fórumtag
  • 242 posts
Sziasztok!

Jó kis téma lett a sportfotograf :-) Látszik hogy nem ma kezdték a fotózást a technikájuk is profi és az is, hogy a pénz amit kérnek egy foto-flat csomagért egyáltalán nem sok. A baj, hogy valóban a szûrési mechanizmus nem a legjobb, mert valóban megkapja az ember más képeit is.
Írni kell nekik, hogy legközelebb válogatni lehessen, segítsük az õ munkájukat is, mert az együttmûködéssel mi is jól járhatunk.

A másik oldala a dolognak az, hogy itt vannak helyben a mi fotósaink. Összefoghatnának, fotózhatnának együtt, és árulhatnák a képeiket hasonló módon mint ahogy a németek teszik. Szívesebben vennék jó képeket magyar fotóstól...., de pl. kérdezem én, hogy mért nem lehet mondjuk 3 kép benne a nevezési díjban? Sajnos én magamról nem nagyon találtam jó képet magyar fotóstól a Duna Maratonon így kénytelen leszek a németektõl rendelni.

Barador

Barador

vendég

• fórumtag
  • 170 posts
Azért tegyük hozzá, hogy a pack-ben a fotók 33cent/db áron vannak. Ez nem hogy eu viszonylatban jó ár, de még magyarban is!!! Ráadásul voltak olyan profik, hogy olyan képen, amin nem látszik a rajtszámom, csak egy bolyban "bolyongok", arc/bukó/felsõmez alapján beazonosítottak!!! Ha nem szombaton égett volna ki az autónk motorja, gondolkodás nélkül repülne nekik a 17 ójró' :D

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,086 posts

Így már nem tûnik túl soknak a 17 euró, azonban így meg H.Zoli és társai kerülnek furcsa helyzetbe, mivel nekik senki nem fizet, õk mégis kimennek minden versenyre, és több száz képet készítenek, majd átdolgoznak stb.

Szuper képek! Valószínû pár millával többe is van a felszerelés mint a hobby fotósoké.
Kedvenc fotósaink pedig többnyire nem pénzért fáradoznak, jól meg kell hívni õket valamire a sátornál ha találkoztok! :-)

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
OFF Nekem 25 € volt a 3-napos Sportgraf csomag a ZBC-rõl, ami 44 képet tartalmazott, s a fotósnak ott kellett állni a hóviharban egész nap. :D
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

venember83

venember83

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,152 posts

64 képet kaptam, abból kb 20 rólam, amibõl kb 5-6 eléggé egyforma, ergo 15-öt kaptam

Így már nem tûnik túl soknak a 17 euró, azonban így meg H.Zoli és társai kerülnek furcsa helyzetbe, mivel nekik senki nem fizet, õk mégis kimennek minden versenyre, és több száz képet készítenek, majd átdolgoznak stb.

kenguru

kenguru

törzsvendég

• fórumtag
  • 472 posts
64 képet kaptam, abból kb 20 rólam, amibõl kb 5-6 eléggé egyforma, ergo 15-öt kaptam

venember83

venember83

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,152 posts
A tisztánlátás kedvéért, 17 euró egy kép rólad vagy az összes kép rólad? Vagy csak egy helyen fényképeztek, így csak egy képrõl lehet szó. Plusz még persze kép még másik két emberrõl a másik két távon.

gaboca1

gaboca1

törzsvendég

• fórumtag
  • 2,348 posts

Így van, de a Sportograf szemszögébõl nézve kevesebb bevételre tesznek szert, ami elég lehet ahhoz, hogy legközelebb úgy döntsenek, nem éri meg elutazniuk Mo.-ra. Gondolom úgy kalkuláltak 1000+ induló ...

Szia! Megnézted nekem az epres Speedet? Lehet te hívtál hétfõn reggel, de nem adott ki számot a telefon...

szak

szak

vendég

• fórumtag
  • 350 posts
Az én szemszögembõl nézve pedig megvetettek velem olyan fotókat is, amire nincs igazán szükségem. "Kukázás" helyett inkább felajánlom annak, aki talán örül neki. Õk akarnak eladni, szolgálják ki a vevõt. Szerintem Európának azon a felén a vevõ az elsõ, jellemzõ a mi lelkivilágunkra, hogy attól tartunk legközelebb nem jönnek el. Akkor otthon maradnak. De azért csak jöjjenek :).

Így van, de a Sportograf szemszögébõl nézve kevesebb bevételre tesznek szert, ami elég lehet ahhoz, hogy legközelebb úgy döntsenek, nem éri meg elutazniuk Mo.-ra. Gondolom úgy kalkuláltak 1000+ induló ...

kenguru

kenguru

törzsvendég

• fórumtag
  • 472 posts
Egyetértek Robival.
Lehet, hogy egy másik sporinak megspórolod a 17EUR-t, de aztán meg nem jönnek többet fotózni. Persze nem egy-két ilyenen fog múlni, de...

x-iont

x-iont

vendég

• fórumtag
  • 147 posts

Szia Robi,

Ehhez kétség sem fér, igazad van! Ugyanakkor az a szitu, hogy a Sportograf oldalán csak rajtszámra van szûrve a fotó, nincsen távra bontva, így ha valaki mondjuk megveszi a 13-s rajtszám pakkor, akkor megkapja a sajátját és a másik két távét is. Azaz, rövid, közép és hosszút is.
És innen jön a fórumos felajánlás, amely a vásárlás után csupán önzetlen sportbaráti, én úgy vélem.

üdv Bálint

Az eddig készített összes fotóm: http://foto.nutrixxion.hu/ (a fölsõ zöld sávban lehet navigálni)

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,854 posts

Ha esetleg megadnátok a Sportografnak azt az esélyt, hogy mindenki maga töltse le és fizesse ki a képeit, akkor jönnének jövõre is, és készítenének hasonlóan jó színvonalú fotókat rólatok.

Egyébként nagyon meg voltak elégedve a versennyel, a pályával és a kiszolgálással, szóval ezen nem fog múlni a késõbbi együttmûködés.

Fetzer Robi

Szia Robi,

Ehhez kétség sem fér, igazad van! Ugyanakkor az a szitu, hogy a Sportograf oldalán csak rajtszámra van szûrve a fotó, nincsen távra bontva, így ha valaki mondjuk megveszi a 13-s rajtszám pakkor, akkor megkapja a sajátját és a másik két távét is. Azaz, rövid, közép és hosszút is.
És innen jön a fórumos felajánlás, amely a vásárlás után csupán önzetlen sportbaráti, én úgy vélem.

üdv Bálint
... a mai napon rájöttem miért szeretem valójában is a Lókolbászt ... mert így kevesebb sz@rja össze az erdõt ...
Balu X-man . . . . . A legjobb amit eddig ettem: Gélbõl X

apapp

apapp

vendég

• fórumtag
  • 32 posts
Egyértelmû, csak akkor szedjék szét távok szerint...

Szekszárd Maraton

Szekszárd Maraton

vendég

• fórumtag
  • 78 posts

Sziasztok!
R62-es, ill. H62-es képeket én is tudok küldeni, ha vki szeretné!

Ha esetleg megadnátok a Sportografnak azt az esélyt, hogy mindenki maga töltse le és fizesse ki a képeit, akkor jönnének jövõre is, és készítenének hasonlóan jó színvonalú fotókat rólatok.

Egyébként nagyon meg voltak elégedve a versennyel, a pályával és a kiszolgálással, szóval ezen nem fog múlni a késõbbi együttmûködés.

Fetzer Robi
Szekszárd Maraton: 2008. augusztus 10. - Fedezz fel új utakat!
Egyszer talán megint lesz...
www.szekszard.hu

fodorpal

fodorpal

újonc

• fórumtag
  • 1 posts

Megjöttek a Sportograf fotók, több is mint amire számítottam - összesen 66db. A rajtszámokkal lehet gondjuk így nem csak a K16 hanem az R16 és H16 fotókat is megkaptam nagy felbontásban (17 eur volt) - szóval ha R16-os/ H16-os versenyzõtársak terveztek vásárolni, akkor inkább nálam tegyétek - olcsóbban adom :)

Sziasztok!
R62-es, ill. H62-es képeket én is tudok küldeni, ha vki szeretné!

szak

szak

vendég

• fórumtag
  • 350 posts
Ha az R335-ös versenyzõnek (V.G.?) nincsenek Sportograf fotói, küldök neki ajándékba.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

Kijavult az eredménylista, valamint van DKõ-Cél részidõ is.
http://www.tempospor...dunamaraton.pdf
Bár MJani01 által említett Lóránd Imre még benne van... Mégsem adta fel?

De igen. A célban beszélgettem is vele és mesélte, hogy nem bírta tovább a háta. Ott állt a célkapu mellett, gondolom érzékelhette a szõnyeg, õ meg elfelejtett szólni, hogy feladta. Mondjuk az utolsó részidejébõl látszik, hogy kicsi a valószínûsége annak, hogy a pályán jött végig.

A sebesség mindent megold.

Pinyo

Pinyo

törzsvendég

• fórumtag
  • 585 posts
Kijavult az eredménylista, valamint van DKõ-Cél részidõ is.
http://www.tempospor...dunamaraton.pdf
Bár MJani01 által említett Lóránd Imre még benne van... Mégsem adta fel?

blueshark

blueshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,190 posts
nem az én érdemem, csak linkeltem
Team Heavy Pedal - Szeged

A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.