Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

XV. Duna Maraton | Visegrád

- - - - -

• Please log in to reply
3657 replies to this topic

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,274 posts
ez meg a termés. az apró termetû Turdus merula kocsma és az elsõ hidas kanyar között (vgy 1km)
persze a tubusok bebaszva vagy 4-5 méterre azerdõbe

Picasa Web Albums - Bikertigger - mindenf
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

laciklon

laciklon

törzsvendég

• fórumtag
  • 969 posts

Nekem ez a maraton nem igazán jött be, nem szervezés vagy a terep egyszerûen csak valamiért nem feküdt. Az edzésrõl meg a technikai fejlõdésrõl pár rövid adat, lehet fejlõdni és nem is kell heti 15-20 órákat edzeni és vagyonokat költeni a táplálkozásra.
2 éve májusban vettem a montimat elõtte 10 évig legfeljebb boltba jártam bringán és semmilyen sportot nem ûztem 39 évesen kezdtem tekerni a tavalyi Duna marcin középen a 244-ik lettem (ekkor nagyon bejött) idén a 152.-ik. Edzés is legtöbbször abban merül ki hogy barátnõmmel Görögdinnyével túrázgatunk
Jövõre a 101. hely a cél bár ehhez már valószínûleg tényleg kell majd edzeni.

Ahhoz képest jól mentél.
Nekem nagyon bejött ez a verseny, még ha nem is látszik az eredményemen...
Eddig rövid távon mentem. Crosskovácsi volt az elsõ középtávos próbatétel, ahol az utolsó helyért küzdöttem meg. :) Most 346 / 510-böl.
Legnagyobb örömöm, hogy görcs nélkül végig tudtam csinálni az egészet. A lejtõket élveztem, különösen ott, ahol a saját tempómban tudtam menni. Szerintem innentõl maradok a középtávos megmérettetéseknél.
És hogy mi a cél? Élvezni minden közösen tekert kilométert és a verseny hangulatát!
Élj a mának! Nem baj ha a pokolra jutsz, mert ott egy csomó haverral fogsz találkozni......

http://laciklon.fotoalbum.hu/index

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6,068 posts
Csak a rajtszámot tépte le a chip az rajta maradt a fékbovdenen.
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

blueshark

blueshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,190 posts
ezek szerint fel is tûnt, és mivel leszedték a rajtszámát így "megoldódott az idõmérése" is
Team Heavy Pedal - Szeged

A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.

adenes

adenes

új vendég

• fórumtag
  • 9 posts

adanes:
nem tudják kiszûrni, mert nem akkor indul az idõmérés, amikor áthaladsz a vonalon, hanem egyszerre indul mindenki ideje. igen, ez kixxxás azzal, aki hátulról rajtol, mert neki sok a "holtideje".

Igen, azt tudom, hogy egyszerre indul. De ha a rövidesek rajtja 10:15-kor van, akkor igen feltûnõ, ha egy rövides 10:05-kor megy át a rajtvonalon. Ezt nyilván el tudja tárolni a rendszer, hisz a célban is ez (mármint a beérkezés idejének eltárolása) történik.

psico

psico

vendég

• fórumtag
  • 20 posts
A mezõny közepén is volt egy-két okoskodós rövidtávos, pedig már napok óta szó van róla, h szûrni fogják, rajtszám alapján a salamon torony után ki is lehetett volna szedni õket, mert gyök kettõvel ment a tömeg:)

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts
köszönöm szépen a szurkolást mindenkinek, illetve a fényképezést. asszem sikerült néhány megfelelõ pillanatomat elkapni verseny közben, belülrõl elég látványosnak éreztem a bringázásomat :)
külön köszönet H.Zolinak, aki még mindig a leglelkesebb szurkoló és fényképész :)

ui.
szösszenetem a bringahiradón hamarosan.
ha mondjátok elõbb ezt a rövid távos korábbi rajtolós dolgot, beleírtam volna :D

adanes:
nem tudják kiszûrni, mert nem akkor indul az idõmérés, amikor áthaladsz a vonalon, hanem egyszerre indul mindenki ideje. igen, ez kixxxás azzal, aki hátulról rajtol, mert neki sok a "holtideje".

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,317 posts
Ha jól tudom, pont ez a pláne benne, hogy a chipek egy idõben indulnak, nem pedig a rajtvonal átlépésekor. Hõsünk 15 perc elõnyre akart így szert tenni. Remélem a csapata lekapja az "úriembert" a tíz körmérõl!

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6,068 posts
Az eredménylistán nem láttam. Úgy hogy nagy valószinúséggel nem értékelték.

adenes

adenes

új vendég

• fórumtag
  • 9 posts

Más. Valami nagyon nem tetszett.
Egy rövid távos velünk rajtolt el, ezt csak akkor vettem észre mikor a Salamon toronynál egy rendezõ szólt neki hogy álljon ki, ezt nem nagyon akarta megtenni ezért a rendezõ elõre kezdett futni a pálya mellett hogy kiintse ekkor letépte a rajtszámot és zsebre tette.KTM mezben volt KTM bringán HZoli Salamon torony utáni képein pont elõttem lesz.
Ez gusztustalan volt.

Az ilyet miért nem lehet a chippel kiszûrni? Ha azelõtt halad át a rajtvonalon, hogy a távja elrajtolt volna, akkor kizárni abból a versenybõl, ha újból megpróbálja, 1-2 évig eltiltani a (top)maratonokból.

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6,068 posts
Igen õ volt az.

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,857 posts

Egy rövid távos velünk rajtolt el, ezt csak akkor vettem észre mikor a Salamon toronynál egy rendezõ szólt neki hogy álljon ki, ezt nem nagyon akarta megtenni ezért a rendezõ elõre kezdett futni a pálya mellett hogy kiintse ekkor letépte a rajtszámot és zsebre tette.KTM mezben volt KTM bringán HZoli Salamon torony utáni képein pont elõttem lesz.
Ez gusztustalan volt.

[IMG][IMG]http://img821.imageshack.us/img821/938/dsc06123e.th.jpg[/IMG] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]
Akkor megvan, õ volt az? Ciki a csapatára nézve!

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6,068 posts
Rendben majd meccselünk :)

Robooo

Robooo

törzsvendég

• fórumtag
  • 385 posts

Nekem ez a maraton nem igazán jött be, nem szervezés vagy a terep egyszerûen csak valamiért nem feküdt. Az edzésrõl meg a technikai fejlõdésrõl pár rövid adat, lehet fejlõdni és nem is kell heti 15-20 órákat edzeni és vagyonokat költeni a táplálkozásra.
2 éve májusban vettem a montimat elõtte 10 évig legfeljebb boltba jártam bringán és semmilyen sportot nem ûztem 39 évesen kezdtem tekerni a tavalyi Duna marcin középen a 244-ik lettem (ekkor nagyon bejött) idén a 152.-ik. Edzés is legtöbbször abban merül ki hogy barátnõmmel Görögdinnyével túrázgatunk

Bakker én meg azt hittem jóval mögöttem jöttél be, de hogy 30 hellyel elõttem... Na majd bükkön...

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6,068 posts

Ez gusztustalan volt.

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7,622 posts

Én is örömmel konstatáltam, hogy az erdei szúnyogpopuláció nem éri el a légköbméter/500db-ot, hanem csak 426-ot.:)
Mint a darts nyíl repültek az emberre. Ha valaki megállt erdõben szerelni, az tudja mirõl beszélek!:D

Nagyjából 20-25 percet szerencsétlenkedtem egy defekttel, tudom mirõl beszélsz:S:S

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,857 posts

Mert nekem annó elmagyarázták hol kell futnom miközben a gyorsabbak leköröznek 400m-es síkfutásban

Ez most hogy is? Egy kör alatt leköröztek? Szerintem az nem a te sportágad, jó, hogy abbahagytad(?).

blueshark

blueshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,190 posts

volt olyan felfele már terepen, ami még nekem is tekerhetõ volt ,és mégis sokszor szívtam, mikor elöttem leszálltak:..

még én is, pedig én a futottak még kategóriába tartozok

X-iont, nem csalódtam benned köszönöm a képeket meg is találtam magam
Team Heavy Pedal - Szeged

A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.

Halász Anna

Halász Anna

törzsvendég

• fórumtag
  • 805 posts

Ez látod jó kérdés, simán tekerhetõ volt. Épp az elõzõ hozzászólásomban mérgelõdtem rajta. Volt egy kisebb szûkület, de ha nem állnak neki tolni, nem lett volna dugó. Kb 3-4 km/h-val sikerült átegyensúlyoznom azt a kis szakaszt a tömeg miatt, kicsit löktek volna meg, és dõlök mint a krumpliszsák.

volt olyan felfele már terepen, ami még nekem is tekerhetõ volt ,és mégis sokszor szívtam, mikor elöttem leszálltak:..

Szt Amás

Szt Amás

vendég

• fórumtag
  • 108 posts

Ahogy itt olvasom, sok a lassú mászó, lehet hogy hígul a mezõny?
Bár ha ez azért van, mert egyre több a kezdõ maratonozó,
annak pozitív oldalát is látok: népszerûsödik a kerékpársport. :)

Így a második szezonomban szerintem én is kezdõnek számítok. :) A népszerûségnek van egy olyan oldala is, hogy vagy könnyíteni kell a pályán (amit nem tartok jó ötletnek, annyira nem vészes az a macskakõ), vagy pedig szélesebb nevelõmunka kéne. Kevesen járnak-jártak sportklubokba (bármilyen sprotágban) ahol van alkalom ellesni a verseny közbeni magatartást, vagy azt hogy valójában mivel jár 40-es tempóban vízelvezetõ árkokon átugrálni bringával. Mert nekem annó elmagyarázták hol kell futnom miközben a gyorsabbak leköröznek 400m-es síkfutásban, az árkot meg - remélem - megtanultam tavaly egy kulcscsonttörés kíséretében, de nem mindenki ilyen szerencsés.

Péel nem tudom hogy van-e egyáltalán itthon lehetõsége egy hobbibringásnak technikai edzésekre, ahol hozzáértõ és oktatni is tudó emberek elmondják mire is kell figyelni...