Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Keréképítés

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
12587 hozzászólás a témában

yanis

yanis

törzsvendég

• fórumtag
  • 577 hozzászólás
ha csereltek, akkor biztosan beszerezheto, egyebkent nekem elol 2 eve van novatec iparis tarcsas agyam es mind a mai napig gyonyoruen forog, a hatsot nagyjabol aprilis ota hasznalom teljes megelegedessel, szerintem az egyik legjobb ar/ertek aranyu agy a piacon

PTR

PTR

vendég

• fórumtag
  • 127 hozzászólás

Hello!
azt nemtom h mennyit birt mert én használtan vettem és minimálisan kotyogott ezért lett a csapi cserélve egyébként én kb 1 honapja használom és imádom szerintem nagyon jó agy... jah meg teccik is:D jah elõttem maratonoztak vele asszem szval sarat kaphatott bõven ...

ez jó hír akkor nem extra csapágya van hanem szabvány méret ugye?
könnyen beszerezhetõ ezekszerint

vitya_95

vitya_95

vendég

• fórumtag
  • 220 hozzászólás
Hello!
azt nemtom h mennyit birt mert én használtan vettem és minimálisan kotyogott ezért lett a csapi cserélve egyébként én kb 1 honapja használom és imádom szerintem nagyon jó agy... jah meg teccik is:D jah elõttem maratonoztak vele asszem szval sarat kaphatott bõven ...

gyurri87

gyurri87

vendég

• fórumtag
  • 239 hozzászólás
4db ipari csapija van...pont van nálam egy bár megakarok tõle szabdulni mer nem fûzetem be...de naon tuti agy sztem ..leszámítva a súlya..lett helyette am.classic:)

PTR

PTR

vendég

• fórumtag
  • 127 hozzászólás

Hello!
nekem a novatec agyamba nemrég cseréltek csapágyat /hátsó agy/ de az gyorszáras...

mennyit bírt? milyen használat mellett? (ha szabad megtudnom... én is Novatec-et szeretnék)

Nem tudjátok a Novatec DO42SB (ebike-ról) hány kalapácsos ill. hány "ipari"csapágya van?

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
zart csapagy van a novatec agyban, szal ha nem jo, akkor cserelni kell. zsirozni nemigen lehet.

ugy jon ki, hogy a tengely vegen levo kis zaroanyabol kilazitod a hernyoimbuszt, aztan megfogod a tengely egyik veget, es letekered a masikrol. aztan mar latszik a csapagy szepen.

YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

vitya_95

vitya_95

vendég

• fórumtag
  • 220 hozzászólás
Hello!
nekem a novatec agyamba nemrég cseréltek csapágyat /hátsó agy/ de az gyorszáras...

gyurri87

gyurri87

vendég

• fórumtag
  • 239 hozzászólás
a novatechnek naon jó a tömítettsége sztem..szét lehet szedni de nemtom érdemes e...

vendég_nhunor_*

vendég_nhunor_*
  • vendég
(Novatec) átütõs agyakban a csapágyakhoz hozzá lehet férni, vagy szétszedhetetlen?

zsírozni esetleg? vagy a kosz nehezen megy bele?

gyurri87

gyurri87

vendég

• fórumtag
  • 239 hozzászólás
köszi már kiszámoltam...egy gáz van h egerben nincs küllõ!!!/ami jó lenne/

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás

S.O.S naon sürgõs!!! kitudja h mekkora küllõ kell egy amclassic tárcsás agy és egy ds1xc felnihez?? 36lukas!!! küllõhossz számítót hol találok??

http://biker.hu/data/file/Kullo_95.xls

pali kj

pali kj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.505 hozzászólás
asszem a dt oldalán van valami ilyesmi.
egyszer belinkelték már ebbe a topikba, olyan 4-5 oldallal ezelõtt szerintem.

:chin: Két kéz, és csak egy száj... ez a probléma az ivással!

http://tiszatavitekerok.hu/:bell:

gyurri87

gyurri87

vendég

• fórumtag
  • 239 hozzászólás
S.O.S naon sürgõs!!! kitudja h mekkora küllõ kell egy amclassic tárcsás agy és egy ds1xc felnihez?? 36lukas!!! küllõhossz számítót hol találok??

conor1326

conor1326

bentlakó

• fórumtag
  • 5.055 hozzászólás

hm, akkor majd megnézem hátha látok vmi ilyesmit

köszi

furcsa, szétszedtem és van egy menetes rész a végén, ám oda csak egy alukupakot lehet ráhúzni amin nincs is menet, csak egy tömítõgyûrû

mindenesetre igen jó cucc ez az agy, csak a kazettatest oldalon találtam 3 csapágyat, abból az egyik egy hengergörgõs 1cm hosszan, meg két nagy "sima ipari" csapágy
+ alu kazettatest, jó kis cucc ez:)
Autist Team:)

zsola_

zsola_

vendég

• fórumtag
  • 206 hozzászólás
sziasztok
Egész idáig Am. Classic-ban gondolkodtam, de olvasva a fórumot inkább letettem róla.
Tudtok olyan csapágyat ami könnyebb mint a Shimano középkategória és kb. olyan árban van ?
Shimano RSX/105 agyak milyenek amúgy ?

conor1326

conor1326

bentlakó

• fórumtag
  • 5.055 hozzászólás
hm, akkor majd megnézem hátha látok vmi ilyesmit

köszi

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
nekem a hügi onyx-omon egy csavaros kis darabka, ami a tengelyre megy rá
a sima hügi agyamon meg csak egy kis bizbasz, ami nem is menetes, csak rá van dugva a tengely végére, és a gumitömítés szorítja.
novatec meg van spékelve egy pici csavarral, ami a tengelyre merõlegesen áll (hernyóimbusz) és azzal kell megszorítani a bizbaszt. (plusz asszem menetes is, mármint a tengelyre)

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

conor1326

conor1326

bentlakó

• fórumtag
  • 5.055 hozzászólás
az mitõl lehet hogy egy woodman agyról egyszercsak fogta magát a racsni és kézzel lejött mindenestül, kilátszottak a kalapácsok is

aztán visszanyomtam, most látszólag jó, csak azért nem jó ez így

mi rögzíti a kazettatestet az agytesthez?

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
ha látszik hol ér össze, akkor illesztett :)
a hegesztés az vagy randán látszik (uj mavic-ok) vagy csodaszépen el van csiszolva.
10 ezer alatt nem lehet hegesztett felnit venni amugy szerintem. ez jó viszonyítási alap ;)

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

vitya_95

vitya_95

vendég

• fórumtag
  • 220 hozzászólás
Értem köszi!
annyi a gond h még nincs nálam meg egy darabig nem is lesz de ami késik az nem muik...:D