Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Keréképítés

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
12587 hozzászólás a témában

vitya_95

vitya_95

vendég

• fórumtag
  • 220 hozzászólás
Hellosztok!
a véleményeteket szeretném kérni a grossman dh felnirõl csak annyit tudok róla h 40mm széles semmi más legjobban a sulya érdekelne de nem találtam az oldalukon és ha vki használt v látott ilyet az nyugodtan leirhatja a tapasztalatait...

elõre is köszi:
Vitya

dilettáns

dilettáns

újonc

• fórumtag
  • 2 hozzászólás
sziasztok,
új vagyok itt, mint a névválasztásom is mutatja, hozzánemértõ..
Kb. 4 éve nyúzok egy MTB-t, szinte soha semmi gondom nem volt vele, ennek megfelelõen túlzottan karbantartva sem volt.. most viszont elkezdtek törni a küllõk.. vagyis egyelõre még csak a másodiknál tartok. A törések és a vele járó hatalmas 8-as a hátsókereket érintik és egy baromi meredek szerpentinen lefelé történtek.
Az elsõt még megjavítottam magam, találtam egy közeli boltban megfelelõ méretû küllõt, de kb. 150 km után ugyanazon a szerpentinen most megvan a második törés is.
Kérdésem, mi lehet az ok? Egyszerû anyagöregedés, vagy rosszul karbantartott kerék?
Már megfordult a fejemben egy új kerék beszerzése is, de mivel nem értek hozzá, elõször utánaolvasnék, ha tudtok vmi oldalt javasolni, megköszönném.
üdv,
dilettáns

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
megneztem, az. nyugalom :)
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

viszonyitaskeppen odatettem robert 719-eset :)

ugye hegesztett tényleg? ugye?
honlapon az van, de nézzed meg jól a kicsi szemeddel, mert illesztett nem kell...

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

pali kj

pali kj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.505 hozzászólás
biztos szép ballonos lehet benne a gumi:D
+ 20 centi út

:chin: Két kéz, és csak egy száj... ez a probléma az ivással!

http://tiszatavitekerok.hu/:bell:

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
hasonló felni volt a Pace korabeli össztelósában is

pali kj

pali kj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.505 hozzászólás
húúúúúúúúúú
nagyon malac :D
de ez milyen nehéz? nem mintha venni akarnék, csak érdekel. (szerintem a double wide is pazarlás, fõleg súlyban de már megvan és nem dobom ki.)

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
jorcinak nem stratos volt?

ittena HED. felni. kukaerett, meg van gyurodve nem kicsit. nem hittem volna hogy egy EKKORA felnit ki lehet nyirni... :D

viszonyitaskeppen odatettem robert 719-eset :)

YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás

pazzaz usd

nem, én a Málna által mondottra gondoltam, hisz az nem egy villánál jobb volt, ami a pazzazról nem mondható el:)

málna

málna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.117 hozzászólás
stratos superstar s8 vagy mi volt az... tamsnak meg dignek meg jorusnak legalábbis
szépnek szépen mozgott, a súlya is megvolt :D

az usd villák a fékhíd hiánya miatt általában jóval kevésbé voltak merevek, mint a hagyományos villák és a kisebb "rugózatlan tömeg miatt szebben mozog" elv sem érvényesült lévén alig volt különbség súlyban. 2 becsúszó modnjuk 800 gramm, abból meg már egy elég izmos lábat lehet gyártani....

pali kj

pali kj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.505 hozzászólás
a néger kolbász az nem a pazzaz carbon volt? amúgy a zoom is csinált ilyet
ahogy látom rob megelõzött :D

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
pazzaz usd

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás

Olyannyira hogy már lassan el is tûnik, létezik már egy pár éve, 4 nagy telógyártó közül már csak a Marzónak van a Shiver, volt a Manitou-nak a Dorado széria.....vannak még talán a Rise-nak is, Bender bácsi használt ilyet, szóval lassan már el is tûnnek...

Salsaboy: rst, avalanche, valamint volt a néger kolbász, aminek nem ugrik már be a neve, Tams, és Jorus villája.. és közel nem ismerem én sem a nagy részét, csak szemezgettem a sorból, mely már számtalan éve forgalomban van, volt...

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
ez a kerékpár nagyjából a kilencvenes évek közepérõl való. '96-ra tippelnék.

a tárcsafék valószinüleg sahs, de biztos, hogy nem photoshop.

ami pedig az upside-down teleszkópokat illeti: már egy jó ideje kaphatóak (10 éve?), látom nem nagyon foglalkozol a kerékpársport technikai oldalával ;)

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
Olyannyira hogy már lassan el is tûnik, létezik már egy pár éve, 4 nagy telógyártó közül már csak a Marzónak van a Shiver, volt a Manitou-nak a Dorado széria.....vannak még talán a Rise-nak is, Bender bácsi használt ilyet, szóval lassan már el is tûnnek...:)

salsaboy

salsaboy

vendég

• fórumtag
  • 77 hozzászólás
lehet hogy csak számomra új, de ha jól látom a bringáknál is megjelenik a fordított teló??? amúgy tárcsák elég photoshoposnak tûnnek....

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás

miért, ez dh bicikli? összhangban egy fitness országúti bringának tûnik, rugóúttal, hogy kimozogja a vasútátkelõket:p

Nem tom hova rakni én se igazából, erre tippeltem, fitnesz felhasználásnál biztos jól combosít emelkedõn....:D
Bár a kerék elég gyengusz sztem fitneszre, belehajlik a vasuti átkelõbe...:)

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
miért, ez dh bicikli? összhangban egy fitness országúti bringának tûnik, rugóúttal, hogy kimozogja a vasútátkelõket:p

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
De a nyeregcsõ kéne, szép piri...:)
És minek DH-ra 3 lánctányér.....csupa rejtély

pali kj

pali kj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.505 hozzászólás
nagyon malac :D
és milyen nehéz is?