Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Keréképítés

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
12576 hozzászólás a témában

vitya_95

vitya_95

vendég

• fórumtag
  • 220 hozzászólás
Köszi! ezt az oldalt én is néztem már csak itt sajnos arrol irnak h szélesség hány lyukas stb... én meg még kiváncsi lennék a sulyára meg tapasztalatokra/véleményekre... jah szótárban sem találtam h miaz a ???geöst??? :D aki tudja plz...

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
http://www.gmpbikes....mp_rims#details

;)

vitya_95

vitya_95

vendég

• fórumtag
  • 220 hozzászólás
nekem egyikre sem hasonlit láttam az excaliburt is meg St-m van/volt de sztem mind2nél robosztusabb és vastagabb meg inkább szerintem ilyen lapitott kialakitása van...szerintem:D végülis szép fekete meg erõs /remélem/:D majd vmikor letesztelem és írok róla... akinek azért volt/van az nyugadtan írhat:)

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
nekem meg inkább ST-nek tünik...
érdemesebb lenne megnézni, mint itt hallgatni bárkire is, hisz max látásból ismerhetjük valószinüleg.

nekem is csak a kezemben volt eddig ilyen felni, építve még nem láttam, bár terveztem, és továbbra is tervezem magamnak a kicsi bringába

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
szerintem egy vuelta excalibur dh, csak más festéssel.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

vitya_95

vitya_95

vendég

• fórumtag
  • 220 hozzászólás
én ma vettem csak azért kérdeztem mert a neten nem találtam semmit és vki hátha használt/használ ilyesmit nekem teccik:D:D

pali kj

pali kj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.505 hozzászólás
én láttam még anno a fucktorban olyan grossmann felnit, de szerintem nem egy nagy szám, legalábbis ránézésre. ha bemész, akkor lehet h tudnak mondani valamit róla.

:chin: Két kéz, és csak egy száj... ez a probléma az ivással!

http://tiszatavitekerok.hu/:bell:

dilettáns

dilettáns

újonc

• fórumtag
  • 2 hozzászólás
160E, ha jól emlékszem.
A felni eredeti, Bontrager corvair.

Amúgy köszönöm a választ, megfogadom.

lehet tudni, hogy mennyibe kerult az a bringa akkor mikor megvetted?

probalom behatarolni hogy milyen minosegu kerek van benne. ha alap szintu, akkor eselyes, hogy 4 ev volt neki az elettartama. Az ilyen folyamatos kullotorest nem erdemes potolgatni, szet kell szepen vagni a kereket. Marmint a kulloket ki kell vagdosni. mehetnek kukaba. Aztan megnezed a felnit.

ha egyenes az oldalfal, nincsenek benne horpadasok, utodesek, es a fekpofa se koptatta el tulzottan, akkor maradhat. aztan megnezed az agyat. ha szepen fut a konusz, akkor azzal se lesz sok baj.

bemesz egy boltba, es mondod, hogy fuzzek neked oket ujra ossze. valami rozsdamentes kullot kerjel, kb 40 ft darabja.

es ennyi

nyilvan, ha az agy, vagy a felni halott [ a boltosok ugyis kiszurjak, mikor beviszed] akkor azok is csere.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás

sziasztok,
új vagyok itt, mint a névválasztásom is mutatja, hozzánemértõ..
Kb. 4 éve nyúzok egy MTB-t, szinte soha semmi gondom nem volt vele, ennek megfelelõen túlzottan karbantartva sem volt.. most viszont elkezdtek törni a küllõk.. vagyis egyelõre még csak a másodiknál tartok. A törések és a vele járó hatalmas 8-as a hátsókereket érintik és egy baromi meredek szerpentinen lefelé történtek.
Az elsõt még megjavítottam magam, találtam egy közeli boltban megfelelõ méretû küllõt, de kb. 150 km után ugyanazon a szerpentinen most megvan a második törés is.
Kérdésem, mi lehet az ok? Egyszerû anyagöregedés, vagy rosszul karbantartott kerék?
Már megfordult a fejemben egy új kerék beszerzése is, de mivel nem értek hozzá, elõször utánaolvasnék, ha tudtok vmi oldalt javasolni, megköszönném.
üdv,
dilettáns

lehet tudni, hogy mennyibe kerult az a bringa akkor mikor megvetted?

probalom behatarolni hogy milyen minosegu kerek van benne. ha alap szintu, akkor eselyes, hogy 4 ev volt neki az elettartama. Az ilyen folyamatos kullotorest nem erdemes potolgatni, szet kell szepen vagni a kereket. Marmint a kulloket ki kell vagdosni. mehetnek kukaba. Aztan megnezed a felnit.

ha egyenes az oldalfal, nincsenek benne horpadasok, utodesek, es a fekpofa se koptatta el tulzottan, akkor maradhat. aztan megnezed az agyat. ha szepen fut a konusz, akkor azzal se lesz sok baj.

bemesz egy boltba, es mondod, hogy fuzzek neked oket ujra ossze. valami rozsdamentes kullot kerjel, kb 40 ft darabja.

es ennyi

nyilvan, ha az agy, vagy a felni halott [ a boltosok ugyis kiszurjak, mikor beviszed] akkor azok is csere.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

vitya_95

vitya_95

vendég

• fórumtag
  • 220 hozzászólás
Hellosztok!
a véleményeteket szeretném kérni a grossman dh felnirõl csak annyit tudok róla h 40mm széles semmi más legjobban a sulya érdekelne de nem találtam az oldalukon és ha vki használt v látott ilyet az nyugodtan leirhatja a tapasztalatait...

elõre is köszi:
Vitya

dilettáns

dilettáns

újonc

• fórumtag
  • 2 hozzászólás
sziasztok,
új vagyok itt, mint a névválasztásom is mutatja, hozzánemértõ..
Kb. 4 éve nyúzok egy MTB-t, szinte soha semmi gondom nem volt vele, ennek megfelelõen túlzottan karbantartva sem volt.. most viszont elkezdtek törni a küllõk.. vagyis egyelõre még csak a másodiknál tartok. A törések és a vele járó hatalmas 8-as a hátsókereket érintik és egy baromi meredek szerpentinen lefelé történtek.
Az elsõt még megjavítottam magam, találtam egy közeli boltban megfelelõ méretû küllõt, de kb. 150 km után ugyanazon a szerpentinen most megvan a második törés is.
Kérdésem, mi lehet az ok? Egyszerû anyagöregedés, vagy rosszul karbantartott kerék?
Már megfordult a fejemben egy új kerék beszerzése is, de mivel nem értek hozzá, elõször utánaolvasnék, ha tudtok vmi oldalt javasolni, megköszönném.
üdv,
dilettáns

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
megneztem, az. nyugalom :)
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

viszonyitaskeppen odatettem robert 719-eset :)

ugye hegesztett tényleg? ugye?
honlapon az van, de nézzed meg jól a kicsi szemeddel, mert illesztett nem kell...

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

pali kj

pali kj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.505 hozzászólás
biztos szép ballonos lehet benne a gumi:D
+ 20 centi út

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
hasonló felni volt a Pace korabeli össztelósában is

pali kj

pali kj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.505 hozzászólás
húúúúúúúúúú
nagyon malac :D
de ez milyen nehéz? nem mintha venni akarnék, csak érdekel. (szerintem a double wide is pazarlás, fõleg súlyban de már megvan és nem dobom ki.)

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
jorcinak nem stratos volt?

ittena HED. felni. kukaerett, meg van gyurodve nem kicsit. nem hittem volna hogy egy EKKORA felnit ki lehet nyirni... :D

viszonyitaskeppen odatettem robert 719-eset :)

RAUH-Welt
B E G R I F F

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás

pazzaz usd

nem, én a Málna által mondottra gondoltam, hisz az nem egy villánál jobb volt, ami a pazzazról nem mondható el:)

málna

málna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.117 hozzászólás
stratos superstar s8 vagy mi volt az... tamsnak meg dignek meg jorusnak legalábbis
szépnek szépen mozgott, a súlya is megvolt :D

az usd villák a fékhíd hiánya miatt általában jóval kevésbé voltak merevek, mint a hagyományos villák és a kisebb "rugózatlan tömeg miatt szebben mozog" elv sem érvényesült lévén alig volt különbség súlyban. 2 becsúszó modnjuk 800 gramm, abból meg már egy elég izmos lábat lehet gyártani....

pali kj

pali kj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.505 hozzászólás
a néger kolbász az nem a pazzaz carbon volt? amúgy a zoom is csinált ilyet
ahogy látom rob megelõzött :D