J: majd befûzhetem neked???
J: majd befûzhetem neked???
"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"
ebike, 9k a régi 11k az uj cd nélkül. fékhatás v fékkel simán jobb, mint cd-sen.Az mennyibe kerül?Mert csak a Ride Bikeban láttam 13ért az meg már sok de CDs mondjuk meg a mavic honlapon is CDs van csak.Lehet hogy az lesz de azért nekem sok egyelõre.Azzal csak jó lenne a fékhatás meg zudom hogy jól néz ki elöl hátul is(Józsién)
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
persze csak a sima futja ki
Sziasztok
A készülõ új kerekeimbe, 2-1,8-2-es húzott küllõt szerettem volna, de DT-bõl, csak a 2-1,5-2 a beszerezhetõ. Van érdemi különbség a kettõ között? Nem árban, inkább tartósságban. Felni Mavic XC 717 (32L), XT agyak, 70 kg körül vagyok. Maraton, túra XC jellegû felhasználásra készül.
"A patentzár nem 1 erõviselõ szempont" Semetei Rándor
Országúti, kevés küllõs (mondjuk 16) kerékhez milyen küllõt válasszak?
"A patentzár nem 1 erõviselõ szempont" Semetei Rándor
"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"
ha van rá 10k akkor mavic d521 vagy ahogy most nevezik ex721. 28 mm széles, hegesztett. persze csak a sima futja ki, a cd-set nem, ami józsinak van a mongoose-ban, de az nagyjából mindegy...
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.