Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Keréképítés

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
12596 hozzászólás a témában

sanker

sanker

vendég

• fórumtag
  • 244 hozzászólás
sziasztok

a kulloanyabol kilogo kulloveg okozhat defektet? ha igen, mekkora "kilogas" veszelyes mar szerintetek?

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5.592 hozzászólás
Hú, ez az egész bicikli csodaszép!

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
...és még jól is néz ki:)
[ATTACH]656[/ATTACH]

rbalint88

rbalint88

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.387 hozzászólás

ez mondjuk igaz
csak lehet-é egetverõ különbség egy alap DT 1800 szetthez képest :scratchhe
ha jól tudom abban a 370-es agyak vannak

akkor tuti jobb a fulcrum:)

arpi07

arpi07

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.413 hozzászólás

nagyon rossz nem lehet. [campagnolo elvegre] es szerintem szuperszexi mind :)

ez mondjuk igaz
csak lehet-é egetverõ különbség egy alap DT 1800 szetthez képest :scratchhe
ha jól tudom abban a 370-es agyak vannak

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
nagyon rossz nem lehet. [campagnolo elvegre] es szerintem szuperszexi mind :)
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

arpi07

arpi07

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.413 hozzászólás
A Fulcrum kerekekrõl esetleg tudtok bõvebbet?Vagy az alap szinten (Redmetal5)teljesen mindegy hogy az,vagy egy DT1800?

loser66

loser66

vendég

• fórumtag
  • 100 hozzászólás
Hali mVIK. Nekem nem számít a kényelem, inkább attól tartok tönkremegy a felni. Nem fogja bírni a megpróbáltatást. Városi ss 8-bár nyomással, felütéses defektet még sosem kaptam.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

XC717. Végleg használhatatlanná vált, az oldalfal kifelé hajlik ha felfújom a kereket és messze nem kopott el.

A probléma oka a felniszalag alatt rejtõzött, megrepedt a felni.

A sebesség mindent megold.

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.280 hozzászólás
  • LocationTahitótfalu (ritkán Ózd)
The reference CC rim???

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Nálam 9e km után nem kör formájú és körbe van repedve és idén csak 78kg vagyok. Az edzések alatt ment tönkre, nem bírja ha nem fékezel lefelé. :)

XC717. Végleg használhatatlanná vált, az oldalfal kifelé hajlik ha felfújom a kereket és messze nem kopott el.

A sebesség mindent megold.

mVik

mVik

vendég

• fórumtag
  • 140 hozzászólás
Én kezdõ vagyok, de azért belepofázok, hogy beindítsam a dolgokat.

kb. 85kg-ot nyomok, de 192cm-re nõttem, szóval nem vagyok dagi:)
Akkor ha belepusztulok sem lehet radiális kerekem?
Én azzal nyugtatnám magam, hogy elég jóféle alkatrészekbõl épült a kerék, bíznék benne annyira, hogy elbír.

Más miatt nem fûzetném radiálisra: a kényelem miatt.
Ha pályán használod csak, akkor ez nem szempont annyira.
Ellenben, ha városiasított országútiról van szó (gondolom), mint az én bicajom is, akkor így kapod a lehetõ legkeményebb "elsõ felfüggesztést": merev villa, radiális fûzés, 23-as (vagy vékonyabb) külsõ, 10 bar nyomás. Ezzel úgy fogsz pattogni mint kecskeszar a deszkán.
Ha kicsit puhább futást szeretnél, akkor két dolgon tudsz változtatni: fûzésminta (ajánlott 3X), gumiköpeny szélesség (25-ös és felfelé). A nyomást csökkenthetõ 7bar-ig, de ezzel nõ a defektveszély, illetve eszkábálhatsz még teleszkópot a elõre:) Mondjuk láttam már ilyet.

loser66

loser66

vendég

• fórumtag
  • 100 hozzászólás
Sziasztok mágusok!! Egy kérdésem lenne. Van egy kerekem (ez eddíg nem probléma), ambrosio evolution felni és miche pistard agy. Radiálisan fûzve (még ez sem baj) A baj az, hogy 82Kg vagyok, azt írják az okosok, hogy 70Kg alatt ajánlott ez a fûzés. Egy-két gödörnél érzem, hogy odaver, mivel rugalmaság nuku. Szeretném kérni a véleményeteket, így maradjon vagy fûzessem át 3 keresztre?? Elõre is köszönöm a válaszokat.

mVik

mVik

vendég

• fórumtag
  • 140 hozzászólás

jól néz ki nagyon.

Tervezem az elsõt átfûzni másik aggyal, és akkor már ilyenre.
Mondjuk agyat kellene szerezni hozzá elõször...

pali kj

pali kj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.505 hozzászólás
jól néz ki nagyon.

:chin: Két kéz, és csak egy száj... ez a probléma az ivással!

http://tiszatavitekerok.hu/:bell:

mVik

mVik

vendég

• fórumtag
  • 140 hozzászólás
Hello!

Épített már valaki ilyen kereket?

Valakinek tapasztalat?

Feltöltött kép

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.275 hozzászólás

Ma kézhez kaptam a csere SLR felnimet, és lehidaltam... Küldtek hozzá egy garnitúra küllõt!!!Feltöltött kép Szóval van egy új felnim, garnitúra küllõvel, nem tudja valaki mibe fájhat egy SLR hátsó agy? És érdekesség ként a felnin már nem a Made in Romania, hanem Made in France matrica virít... Vagy a gyártást helyezték visssza vagy csak a matrica feliratát cserélték át, mindegy engem most elvarázsolt a Mavic-Megabike páros!Feltöltött kép

valószinûleg egyszerre gyártják mindkét helyen. azán épp melyik vn a szállítmányban.
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Exile

Exile

törzsvendég

• fórumtag
  • 890 hozzászólás

ennyi pénzt megérhet, ha jó formában van.
ilyen áron nem tudom milyen alternatívája lenne...

Alternatívát tudnék még néhányat mutatni a piactérrõl, legalábbis árban.
Csak közben találtam itthon néhány havi befizetetlen vízdíj-résszámlát, úgyhogy megint csak azt hittem, hogy van rá pénzem... Azért köszi a tanácsokat.
Nyekereg a láncom, mint egy részeg kórus, nem segíthet rajta, csak a tribológus!

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
draga a mavic agy. meg a felni is [komplett kerekbe valo]. nekem van egy regi ksyrium agyparom, meg kullok is hozza, de kiszamoltam hogy ha meg akarnam venni a ket felnit meg a hianyzo kulloket az isszonyat sokba lenne.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

gaboca1

gaboca1

törzsvendég

• fórumtag
  • 2.348 hozzászólás
Ma kézhez kaptam a csere SLR felnimet, és lehidaltam... Küldtek hozzá egy garnitúra küllõt!!!Feltöltött kép Szóval van egy új felnim, garnitúra küllõvel, nem tudja valaki mibe fájhat egy SLR hátsó agy? És érdekesség ként a felnin már nem a Made in Romania, hanem Made in France matrica virít... Vagy a gyártást helyezték visssza vagy csak a matrica feliratát cserélték át, mindegy engem most elvarázsolt a Mavic-Megabike páros!Feltöltött kép