Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Keréképítés

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
12596 hozzászólás a témában

pali kj

pali kj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.505 hozzászólás
köszi! akkor lehet hogy erre fogok beruházni. a másik kérdés az lenne, hogy milyen küllõkkel fûzzem? a végig 2 mm-estõl könnyebbet szeretnék. a 1.5-re vékonyított az már szerintem kevés lenne. 1.8, 1.7 körülire gondoltam (az elsõ tárcsafékkel lenne használva) 08-as vagy 09-es xt agyak mennének bele (cl-es)

:chin: Két kéz, és csak egy száj... ez a probléma az ivással!

http://tiszatavitekerok.hu/:bell:

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
elbírja

pali kj

pali kj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.505 hozzászólás
engem is érdekelne valami normális, viszonylag könnyû felni cc-re. sun cr18-ról vélemény? (V-fékes kéne, 80 kiló körül mozgok, de inkább kicsivel alatta)

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

bszod engem kibír gond nélkül

igaz nem cc-zek csak túrázgaatok, de szerintem a kolléga sem akar versenyezni

Nálam 9e km után nem kör formájú és körbe van repedve és idén csak 78kg vagyok. Az edzések alatt ment tönkre, nem bírja ha nem fékezel lefelé. :)

A sebesség mindent megold.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.275 hozzászólás

A 717 85kg-t sem bír el hátul igazi xc felhasználás mellett. Reped, törik, hajlik.

bszod engem kibír gond nélkül

igaz nem cc-zek csak túrázgaatok, de szerintem a kolléga sem akar versenyezni
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

cc-re tök felesleges a singletrack, minek felesleges súly pont ott ahol a leginkább szám,ít

egy 717 vagy 719 simán elég a mázsához is

A 717 85kg-t sem bír el hátul igazi xc felhasználás mellett. Reped, törik, hajlik.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.275 hozzászólás
cc-re tök felesleges a singletrack, minek felesleges súly pont ott ahol a leginkább szám,ít

egy 717 vagy 719 simán elég a mázsához is
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

LeGeon

LeGeon

törzsvendég

• fórumtag
  • 692 hozzászólás
Szerintem jó felni a DS28 bár lehet, hogy egy Sun Singletrack ugyan olyan jó lenne. Az a pár grammot szerintem 100kiló feltt úgysem érzed meg.

Máté85

Máté85

vendég

• fórumtag
  • 223 hozzászólás
Érdemes ilyen felnit venni cc re ?:Syncros DS28 olyan 105 kg vagyok ?

CUBE... your life!!!

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás
ennyi pénzt megérhet, ha jó formában van.
ilyen áron nem tudom milyen alternatívája lenne...

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Sziasztok!

Szerintetek érdemes használtan Crossmaxot venni?
Konkrétan erre gondoltam:
http://piacter.bikem...t=234637&cat=17
A hátsó elég leharcoltnak tûnik. Ha történik vele valami, lehet javítani, vagy dobhatom ki?
Amúgy jó lenne, mert nekem helyben van, és fék is van hozzá... Vagy akinek csak 20-25 ezre van kerékszettre, az ne nézegessen Crossmaxokat?

Egy megnézést azért megérhet. (én sem ismerem az eladót)

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
en nem ugranek bele.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Exile

Exile

törzsvendég

• fórumtag
  • 890 hozzászólás
Sziasztok!

Szerintetek érdemes használtan Crossmaxot venni?
Konkrétan erre gondoltam:
http://piacter.bikem...t=234637&cat=17
A hátsó elég leharcoltnak tûnik. Ha történik vele valami, lehet javítani, vagy dobhatom ki?
Amúgy jó lenne, mert nekem helyben van, és fék is van hozzá... Vagy akinek csak 20-25 ezre van kerékszettre, az ne nézegessen Crossmaxokat?
Nyekereg a láncom, mint egy részeg kórus, nem segíthet rajta, csak a tribológus!

tittyman

tittyman

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.950 hozzászólás
ÓÓó Coco hát jau hozzá a 232 ami van mindenhol te drága! :D
Legfeljebb 4 kereszt lesz!
:) Tittyman kongashow!! :bananadan:cheers:

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás

Van egy pár napos Disc-es Magellan Polarisom, sajnos már a harmadik nap defektet kaptam. Az elsõ kereket visszaraktam, de ahogy megpörgetem, úgy hallom, hogy a féktárcsához szakaszosan hozzáér a fékpofa. Hogy kell ezt a féket beállítani, eddig csak v-fékeset szereltem? Nem merek így ráülni, légyszi segítsetek.

Kérdésed átrakva oda, ahova való - a tárcsafék topicba.
http://forum.bikemag...4907#post884907

pali kj

pali kj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.505 hozzászólás
coco: szerintem nézdd meg 4 keresztes fûzéssel számolva is, így ha jól tudom fél centivel hoszabb küllõk kellenek, mint 3 keresztnél. ez gyakori probléma a 24-es magas profilú felni, magas peremû tárcsás agy párosításnál. én is jártam így anno, és a 4 kereszt lett a megoldás.

gaboca: gratulálok. én nem hittem volna hogy itthon szóba állnak veled matrica nélkül, akár garanciális, akár nem. sok jó rájdot az új kerékkel!

gaboca1

gaboca1

törzsvendég

• fórumtag
  • 2.348 hozzászólás
Egy kis reklám a Mavicnek és a Megabike-nak!Feltöltött kép Van-volt egy kis gondom az SLR hátsókerekemmel, a szelepfuratnál a belsõ oldalon elindult egy hajszál repedés amitõl a kerék elengedte apránként a nyomást, egy ideje már fent állt a probléma, de a gumira gyanakodtam mert a Noby nagyon szerette a tüskéket magába szedni ezért már olyan volt mint a szita, csak a defekt lötyi tartotta benne a lelket. Gumi csere után is beszedtem egy tüskét amit gyorsan defekt habbal orvosoltam és akkor láttam a ,,csodát" minden küllõanyánál jött a hab, leszedve a gumit, és tüzetesen átvizsgálva a felnit találtam meg a repedést. A kerék már túl volt a garanciális idején és ráadásul az oldalá kellet volna lenni egy matricának amin a gyári száma szerepelt, de ez nekem nem volt meg. Akinek van ilyen kerék talán nem árt egy képet készíteni róla ha a matrica megsérülne és ne adj isten szükség volna rá. Nos mindezek ellenére készült egy-két kép a felni hibájáról és Megabieke-ék kiküldték Mavick-hoz, megmondva 50-50% az esélye vagy elfogadják vagy nem, ma kaptam a telefont, elfogadták!Feltöltött kép Igen, valahogy így gondolom el egy nagy márka garanciális problémákhoz való hozzá állását. Meg erõsödött a bizalmam a Mavic-ben!Feltöltött kép

coco11punk

coco11punk

vendég

• fórumtag
  • 34 hozzászólás
Hello Mindenkinek!

Segítséget szeretnék kérni "küllõ-ügyben"!
A napokban vásároltam egy Novatec átütõs hátsó agyat a régi 24"-os Sun Double Track felnimhez. Küllõszámító programokkal (3 féle) kijött, 226mm-es küllõkkel kellene fûznöm a kereket, amit sajna sehol sem tudok beszerezni.
230mm-es küllõk viszont vannak "tonnaszám".
Arra lennék kíváncsi, hogy 230mm-es küllõkkel fûzhetem-e a kereket? Ha igen, ez nem okoz-e valami problémát? Ha nem, miért nem?
Elõre is köszönöm az építõ hozzászólásokat!

arpi07

arpi07

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.413 hozzászólás

arpi uj ertelmet ad a "kerekepites" topikcimnek :D

:D
megtartanám a lefty-t is meg a crossmax-ot is,de úgy tûnik hogy valamelyik pirosrózsát kap 8)

:D
megtartanám a lefty-t is meg a crossmax-ot is,de úgy tûnik hogy valamelyik pirosrózsát kap 8)

a crossmax lett a gyengébbik láncszem

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
arpi uj ertelmet ad a "kerekepites" topikcimnek :D
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F