Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Keréképítés

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
12576 hozzászólás a témában

mzoli10

mzoli10

vendég

• fórumtag
  • 215 hozzászólás
Nem bizony. Nálam is lötyög egy kicsit, idegeskedtem is rajta, de a helyzet már régóta nem romlott úgyhogy nem foglalkozok vele.

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
Nem csak Magginál jött elõ a hiba....sajna.

TheKop

TheKop

törzsvendég

• fórumtag
  • 274 hozzászólás
azt a tárcsát használom,amelyik jó hozzá :),ezen nem problémázok.
You'll never walk alone!
„A fájdalom elmúlik, a gyõzelem örökké megmarad."

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
szakadt mar ki nekem menet a 6lyukas rogzitesbol is. szal mindent el lehet rontani. valoszinuleg ugy van ez hogy ha rendes anyagbol rendesen megmunkalva van a CL, akkor nem nyalodik el. A CrossLand kerekeimet nem hasznaltam tul sokai hogy kijojjon a hiba de amig megvoltak addig tokeletesen tettek a dolgukat. [CL]

de 6lyukashoz meg tobbfele tarcsat lehet talalni peldaul.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás
én simán cl-est vennék. (Maggi nem mérvadó, alatta minden széthullik)
saját kerekem is csak azér 6-os mert nincs cl-es novatech agy.
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

TheKop

TheKop

törzsvendég

• fórumtag
  • 274 hozzászólás
Jelenleg is centerlock-os és nincs vele semmi gondom (lehet egyedi eset)...
You'll never walk alone!

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs
havernal epp azt neztuk, hogy kotyog mindketto, egy eves a bringa (mavic kerekek, slx tarcsak). lehet vele valamit csinalni? elvileg meg van huzva rendesen.

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás
semmi gond a centerlockossal.
vedd azt, amelyik szimpatikusabb és olcsóbban hozzájutsz :)

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás
Csatlakozom Maggihoz. Láttam pár rossz centerlockost ahhoz hogy ne kelljen, a hat csavaros meg egyszerû mint a faék ennek megfelelõen nehéz elrontani.
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
6 csavaros....gondolkodás nélkül...

volt center lock-osom.....többet nem lesz

TheKop

TheKop

törzsvendég

• fórumtag
  • 274 hozzászólás
"ha belefér akkor st
ha fontos az ust akkor 819 (és igazi ust gumi, nem tubeless ready és hasonlók)
én magamnak 719-et vennék, de 70 kilóhoz sztem elég a 717 "

Köszi! És centerlock vagy 6 csavaros?
You'll never walk alone!

kõcsirke

kõcsirke

törzsvendég

• fórumtag
  • 585 hozzászólás
valaki, valamikor keresett robbantott ábrát Paul agyról. én most robbantottam az enyéimet, elsõt is, hátsót is. csinálhatok képeket, ha van rá igény. az elsõ szerelése elég szívás...

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs
no akkor majd lehet tenyleg ezt lepem meg a 717el. azt tudom tovabbvinni mas bringaba/villaba, etc.

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
Nekem csak jó félévig volt 3-4 maratonon, addig semmi baja nem volt, sõt a Deore sor sem rágódott a kazettatestbe, bár nem vagyok egy nagy darab, meg ritkán tépem a láncot :) Havernak 4x bringában van másfél éve, ugrál is vele, neki sem volt gondja soha.
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs
hope agyakkal hosszutavon milyen a tapasztalat?

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.854 hozzászólás

Tegnap a nagyváradnál olyan szép kátyut fogtam este az üllõi úton hátsó kerékkel, hogy lett egy gyönyörú nyolcas, meg kihajlott a campa felnim pereme elég csúnyán, plusz még a külsõ oldalfaláról is lecsípett egy darabot (defektem nem lett szerencsére).

Most írtam egy levelet az FKF-nek, hogy szeretném ha a felni káromat megtérítené a biztosítójuk, de majd meglássuk mi lesz belõle. Ebben van valakinem már tapasztalata? Nem szeretném annyiban hagyni a dolgot, mert botrány, ami azon az úton van, és jó, hogy nem repültem a kocsik alá. Olyat ütött, hogy az spd-ém is kioldott, de még a lámpám is leficcent hátul.

Amúgy, ha mégse fizetnének, akkor a kihajlás javtható mondjuk egy kalapáccsal otthon. Vagy inkább szervízben? Vagy leginkább sehogy?

Ha csak kihajlott és nem vert tojást a felnibe a kátyú, akkor kalapács helyett inkább fogó, állítható kulcs a megoldás. Én tavaly kaptam el egy kátyút majdnem 50-nel. Defekt, felnibehajlás és 1centis tojás, mert pont az illesztésnél sikerült felütni. A hátsóagyat kimentettem, a többi kuka...

stellaz

stellaz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.932 hozzászólás
rendõrt nem hívtam, mert itthon láttam, hogy a perem is sérült, tanu van

amúgy az fkf-nek írtam egy emailt, hogy most hogyan tovább, majd meglássuk mi lesz

stp1

stp1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.283 hozzászólás

Tegnap a nagyváradnál olyan szép kátyut fogtam este az üllõi úton hátsó kerékkel, ...

Kátyú > kitört kerék > kártérítés | Criticalmass.hu

Hivatalosan is igényelhetõ kártérítés bringás kátyúkárra | Criticalmass.hu

Mew

Mew

törzsvendég

• fórumtag
  • 392 hozzászólás

Tegnap a nagyváradnál olyan szép kátyut fogtam este az üllõi úton hátsó kerékkel, hogy lett egy gyönyörú nyolcas, meg kihajlott a campa felnim pereme elég csúnyán, plusz még a külsõ oldalfaláról is lecsípett egy darabot (defektem nem lett szerencsére).

Most írtam egy levelet az FKF-nek, hogy szeretném ha a felni káromat megtérítené a biztosítójuk, de majd meglássuk mi lesz belõle. Ebben van valakinem már tapasztalata? Nem szeretném annyiban hagyni a dolgot, mert botrány, ami azon az úton van, és jó, hogy nem repültem a kocsik alá. Olyat ütött, hogy az spd-ém is kioldott, de még a lámpám is leficcent hátul.

Amúgy, ha mégse fizetnének, akkor a kihajlás javtható mondjuk egy kalapáccsal otthon. Vagy inkább szervízben? Vagy leginkább sehogy?

hivtál rendõrt?tanu?
ezt érdemes elolvasni

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

Tanácsot szeretnék kérni:
1 Vegyek komplett kerékszettet (ez esetben egy Mavic Crossmax ST lenne a befutó)
2 Fûzessek (Dt 240CL agyak,Mavic Xm719/xm819 Ust/ xc717, Dt küllõk)
?

ha belefér akkor st
ha fontos az ust akkor 819 (és igazi ust gumi, nem tubeless ready és hasonlók)
én magamnak 719-et vennék, de 70 kilóhoz sztem elég a 717
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való