Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Keréképítés

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
12587 hozzászólás a témában

sisqo

sisqo

törzsvendég

• fórumtag
  • 884 hozzászólás
Nem olyan vészes a szingó téma, én 6000 km-ig bírtam. Nagyon jó vele menni, kényelmesebb az alacsony profilú felnivel, könnyen gurul. Az a baj, hogy a jó szingó drága, nehéz hozzájutni. A Vittoria edzõszingók meg 1500 km után kezdték beszedni a defekteket.

Troy

Troy

törzsvendég

• fórumtag
  • 252 hozzászólás

átgondoltad te ezt a szingós dolgot? :) kevés elõnye mellett rengeteg a szívás vele

Persze, ezert a project :) Ragasztast probaltam, elvezem, ezt a szettet meg csak hetvegen fogom hasznalni Ausztriaban, tokeletes utakon amugyis! 1-2 perccel tovabb tart defektnel a csere..mar amikor peremesnel eloszor probaltam latex belsot, tudtam, hogy ebbol nagyhamar szingo lesz! :)

nagylaci32

nagylaci32

vendég

• fórumtag
  • 178 hozzászólás
10-10
http://techdocs.shim...69830608978.pdf

xc1

xc1

vendég

• fórumtag
  • 33 hozzászólás
Sziasztok!
Shimano m510 deoere-elsõagyba hány golyó kell oldalalanként?

stellaz

stellaz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.932 hozzászólás

Meg csak most fogok nekilatni a projectnek, mivel ma jott meg a felni, vegul felnibol modellt valtottam igy a kovetkezo lesz vegul..
Ambrosio Nemesis
Campagnolo Record 32H fekete
Sapim CX-Ray

Elso szingos szettem lesz..kivancsi vagyok :) Majd ha kesz van remelem tudok dobni kepet

átgondoltad te ezt a szingós dolgot? :) kevés elõnye mellett rengeteg a szívás vele

Troy

Troy

törzsvendég

• fórumtag
  • 252 hozzászólás
Meg csak most fogok nekilatni a projectnek, mivel ma jott meg a felni, vegul felnibol modellt valtottam igy a kovetkezo lesz vegul..
Ambrosio Nemesis
Campagnolo Record 32H fekete
Sapim CX-Ray

Elso szingos szettem lesz..kivancsi vagyok :) Majd ha kesz van remelem tudok dobni kepet

forest

forest

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.146 hozzászólás
Bementem én is a közeli boltba és a mintadarabjaiknak domború volt,de az eladó daraboknak homorú volt a jel. Na mind1.

A kerekemet megvizsgáltam és igaza volt az ismerõsömnek állítható az agy tengelye a csapágyaktól függetlenül. Bár a csapágyaknak szerintem annyi. Mint kiderült az agy a lazulás miatt a guminál kb 2-3 mm kotyogást okozott,a maradék kotyogás meg a rugóstagom alsó rögzítõpontja volt. Úgy láttam,h kicsit megkoptak a távtartók,de miután megpucoltam,bezsíroztam és visszaszereltem a kotyogás megszûnt teljesen. Az utóbbin gondolkozom,h vegyek-e újat,de szerintem majd csak tavasszal,addig már kibírja.

Jövõ héten meg végre kész lesznek az új kerekek. Már csak azt kell eldöntenem,h mi legyen a régiekkel.

imi72

imi72

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.541 hozzászólás
  • Locationa Pilis
Nálam ilyen. Ez most éppen friss vásárlás, de a legalább 10 évvel ezelõtti is így néz ki.

Trance
"Attól még, hogy egyesek szerint kevés idõnk van hátra, nem kéne szét....ni mindent magunk körül, lásd szemetelés, erdõirtások, és a tévé maci megszüntetése..."

gaboca1

gaboca1

törzsvendég

• fórumtag
  • 2.348 hozzászólás
Nekem domború a DT és nem mai kerék.

Vidra581

Vidra581

törzsvendég

• fórumtag
  • 977 hozzászólás

A felirat nem a zömítõ szerszámban van? Csak kérdem csak.

Vidra Úr,
Shimano Tiagra szerintem jó lesz. Nem kell "iparis", nem attól lesz erõs az agy. De ha szórni akarod a pénzed, csak nyugodtan :)

Hát nem akarok pénzt szórni. Tudom hogy az iparis agy nem erõsebb, csak nekem szimpatikusabb. Mtb-ben is azt használok.
Tiagra ára igen kedvezõ, ez jó pont. Utánajárok még. Köszi.
Tekerj egyet és feltárul elõtted a világ! :D
http://www.sports-tr...gmetjdai9sa4li9

imi72

imi72

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.541 hozzászólás
  • Locationa Pilis
Attól, hogy a zömítõ szerszámban van a mintázat, attól a küllõ fején a felirat lehet domború (lásd pl. Sapim) és homorú is (pl. DT).

Trance
"Attól még, hogy egyesek szerint kevés idõnk van hátra, nem kéne szét....ni mindent magunk körül, lásd szemetelés, erdõirtások, és a tévé maci megszüntetése..."

-Henger-

-Henger-

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.181 hozzászólás

Más.
Ti hallottatok olyanról,h hamisítják a dt küllõket és,h az eredetiben a jel kifelé domborodik,a hamisba meg bele van ütve?

A felirat nem a zömítõ szerszámban van? Csak kérdem csak.

Vidra Úr,
Shimano Tiagra szerintem jó lesz. Nem kell "iparis", nem attól lesz erõs az agy. De ha szórni akarod a pénzed, csak nyugodtan :)
Légy optimista! Ha citrommal kínál meg az élet, kérj hozzá Martinit!
Race, no Rest!

Vidra581

Vidra581

törzsvendég

• fórumtag
  • 977 hozzászólás
Milyen kerékagyat ajánlotok egy 120kg-os bringázó alá outiba? 125ös papucstávhoz. Jó lenne iparis, kazettás, és a kazetta alatt is legyen csapágyazás.
A régi Puch-ba lenne, ugyanis úgy érzem a Maillard 700 agy nem bírja a súlyom. Hajlik a tengely. A szép forgás 100km alatt átment fordulatonként kicsit megszorolós/rágósba, és a tengelyen is lehet picit látni hogy kóvályog a vége. Lehet csak hipochonder vagyok, de inkább összespórolom a pénzt egy 4 csapágyas iparis agyra, és nem teszem tönkre a Maillard 700 agyat. most talán még egy tengelycserével menthetõ.
Tekerj egyet és feltárul elõtted a világ! :D
http://www.sports-tr...gmetjdai9sa4li9

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás

Akkor nekem 8-10 éve hamisított küllõket adnak...minden boltban :)

Fú, de örülök ennek a válsznak, már lerágtam a körmeimet. Tegnap vettem dt-t és nem domborodik.

imi72

imi72

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.541 hozzászólás
  • Locationa Pilis

Más.
Ti hallottatok olyanról,h hamisítják a dt küllõket és,h az eredetiben a jel kifelé domborodik,a hamisba meg bele van ütve?

Akkor nekem 8-10 éve hamisított küllõket adnak...minden boltban :)

Trance

forest

forest

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.146 hozzászólás
Tegnap beszéltem pár emberrel és volt,aki azt mondta,h elképzelhetõ,hogy állítható valami az agyban. Holnap ha lesz idõm,akkor megpróbálom meglesni,h jutok-e vele valamire,ha meg nem,akkor írok a canyon-nak.

Más.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

A melyhornyu golyos is fol tud venni valamennyi oldaliranyu terhelest mivel van hezag es el tud mozdulni oldaliranyban, de szerintem sem eletkepes a megoldas.

Errõl mindig az integrált monoblokkok konstrukciós hibája jut eszembe.

A sebesség mindent megold.

Buki

Buki

törzsvendég

• fórumtag
  • 870 hozzászólás
A melyhornyu golyos is fol tud venni valamennyi oldaliranyu terhelest mivel van hezag es el tud mozdulni oldaliranyban, de szerintem sem eletkepes a megoldas.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

egy kupos resz rogzitene a csapagyat, igy utana lehetne allitani, ha esetleg elkezdene kotyogosodni.

Az így nem mûködne. Ferde hatásvonalú csapággyal (a kónuszos is az) lehet csak ezt megcsinálni.

A sebesség mindent megold.

venember83

venember83

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.152 hozzászólás

Szerintetek érdemes megreklamálnom? Kicserélik gariba? Mert,ha csak csapágyat cserélnek,akkor azért nem postázom vissza németbe.

Kérdezz rá a Canyonnál, az ügyfélszolgálatuk elvileg példás, aztán legalább kiderül, hogy a garis ügyintézés milyen.