a sun/ringle szerint nem
Ez 24 küllõs. Ennél 2 keresztnél ugyanúgy állnak a küllõk, mint egy 36osnál a 3 keresztnél. Ezért lehet normálisan megcsinálni.
a sun/ringle szerint nem
A sebesség mindent megold.
RAUH-Welt
B E G R I F F
RAUH-Welt
B E G R I F F
de akkor miert er hozza a fektesthez, illetve a foszer miert irogat ilyeneket? en azt hittem az utolso keresztet mindig a masik ala huzzak, hogy a ket kullo megtamassza egymast.
nezd meg plz a linket, hogy szerinted milyennek kell lennie.
ps: itt is osszeernek, igaz bmx, de azt irja, hogy alatta, folotte fusson a keresztezo kullo.
How to build a cross 2 wheel (big pics sry))
Két keresztnél a küllõk nem érnek össze. Ez a normális.
RAUH-Welt
B E G R I F F
2 keresztnél hogyan lehetnek rosszul bújtatva a küllõk?
de miert nem probalod meg leverni az atfuzes koltseget a CRC-n? sokkal egyszerubb lenne, es nem kellene ezen aggodnod. a szerelo meg tudja hogy mit hogy csinaljon.
RAUH-Welt
B E G R I F F
fogsz egy gitárhangolót azt csõ. belövöd fix hangmagasságra a feszített küllõket pengetéssel...
ez az atbujtatas dolog ugy mukodne [ha en csinalnam] hogy minden kullot ki kellene lazitani, es aztan helyrerakni a rossz helyen futokat, es aztan ujrahuzni az osszes kullot. feszessegmerovel vagy anlekul. es igen, akkor az a kerek ugyanaz mintha a gyarbol jol jott volna.
RAUH-Welt
B E G R I F F
persze, alapbol en is leszednem - de ez a sarga stanes szalag van rajta, ami nem ket ft, es rendelhetem angliabol (+lotty, de mindegy.). a centirozas nem gond, csak ha gep fuzte, azt a kullofeszesseget szeretnem, ami optimalis a kerekhez. nincs feszessegmerom, es sok helyen nem is hasznaljak.
vissza akarom kuldeni, irtam a crcnek es a gyartonak - de ragaszkodom a cserehez. nekem ne javitgassak, sose lesz olyan, mint egy uj. ha minden kotel szakad, akkor megcsinalom inkabb magam. illetve az sem mindegy, hogy allnak hozza. mert ha nekem kell allni a szallitasi koltseget, innen magyarorszagrol ekkora csomagnal az horror.
RAUH-Welt
B E G R I F F