Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Keréképítés

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
12576 hozzászólás a témában

kenguru

kenguru

törzsvendég

• fórumtag
  • 472 hozzászólás
Arn, tele van a mailboxod, nem megy el a PM

sisqo

sisqo

törzsvendég

• fórumtag
  • 884 hozzászólás
Ha nem ér bele a fékbe, akkor nem tök mindegy?

kenguru

kenguru

törzsvendég

• fórumtag
  • 472 hozzászólás
Rosszul emlékeztem, még a CB-ben is van kereszt, nem is egy. COBALT Már ez sem a régi :)

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs

Én meg most nézem, hogy nálam egyik küllõ sem keresztezi a másikat, sem elöl, sem hátul, egyik oldalon sem. Akkor most ez jó vagy nem? :)

a cb, vagy mas kerek? :)

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Én meg most nézem, hogy nálam egyik küllõ sem keresztezi a másikat, sem elöl, sem hátul, egyik oldalon sem. Akkor most ez jó vagy nem? :)

Még mindig igaz, amit írtam az elõbb írtam.

Nem kell összeérnie, de összeérhet.

A sebesség mindent megold.

kenguru

kenguru

törzsvendég

• fórumtag
  • 472 hozzászólás

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs
ez sunringle 29er 28 lyukas, de masik felni. itt is osszeer :) a csoka csak tudja, hogy mit beszel.

http://www.sun-ringl...white_black.jpg

amugy hasznalom a kereket, mert a tarcsat alateteztem, igy nem er hozza. ugy nez ki, hogy a tubeless is kezd beerni, mert mar nem veszem eszre, hogy eresztene. kar, hogy most szet kell majd barmolni mindent.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

a 26os 24 kullos a 29es 28 kullos. de akkor most ossze kell ernie vagy nem? :)

Nem kell összeérnie, de összeérhet. Nálad viszont össze kell érnie, hogy ne érjen bele a fékbe.

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs

Ez 24 küllõs. Ennél 2 keresztnél ugyanúgy állnak a küllõk, mint egy 36osnál a 3 keresztnél. Ezért lehet normálisan megcsinálni.

a 26os 24 kullos a 29es 28 kullos. de akkor most ossze kell ernie vagy nem? :)

ez a legkozelebbi kep, amit talaltam masik ilyen kerekrol - szvsz itt sem ernek ossze a kullok. es szinten nagyon kozel van a fektesthez.

Feltöltött kép

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

a sun/ringle szerint nem

Ez 24 küllõs. Ennél 2 keresztnél ugyanúgy állnak a küllõk, mint egy 36osnál a 3 keresztnél. Ezért lehet normálisan megcsinálni.

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs
a merevsegben illetve rugalmassagban mit szamit ez?

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
jaja, ertem hogy a tied ehhez kepest nem jol van. De ezt most speciel Janinak mutattam hogy van olyan hogy 2 kereszt de megis alatta/felette megy a keresztezesnel.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs

a sun/ringle szerint nem

hat az enyem az nem ilyen...

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás

Két keresztnél a küllõk nem érnek össze. Ez a normális.

a sun/ringle szerint nem
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

de akkor miert er hozza a fektesthez, illetve a foszer miert irogat ilyeneket? en azt hittem az utolso keresztet mindig a masik ala huzzak, hogy a ket kullo megtamassza egymast.

nezd meg plz a linket, hogy szerinted milyennek kell lennie.

ps: itt is osszeernek, igaz bmx, de azt irja, hogy alatta, folotte fusson a keresztezo kullo.
How to build a cross 2 wheel (big pics sry))

Csak 3 és 4 keresztnél támasztják egymást. 28 küllõnél még belefér, hogy megtámasszák egymást 2 keresztnél. Ha beleér akkor kénytelen vagy átfûzni úgy.

Az a bmx kerék elég ocsmányra sikerült.

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs

de akkor miert er hozza a fektesthez, illetve a foszer miert irogat ilyeneket? en azt hittem az utolso keresztet mindig a masik ala huzzak, hogy a ket kullo megtamassza egymast.

nezd meg plz a linket, hogy szerinted milyennek kell lennie.

ps: itt is osszeernek, igaz bmx, de azt irja, hogy alatta, folotte fusson a keresztezo kullo.
http://www.bmx-forum...l-(big-pics-sry)

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs
igen. de ez az egyenes kullos pro. ez az expert sima 2-1.8-2es kullokkel van fuzve, es azt hittem ez vmi ficsor, hogy nem ernek ossze a keresztek. az utobbi idokben eleg sokat nezegettem a gyari kerekeket, es lattam mindenfele furcsasagot, igy nem foglalkoztam vele, csak a villabaillesztesnel bukott ki a dolog. irtam a gyartonak, o irta, hogy a kerekepito az elso szeriat szarul fuzte.

ezekrol a kepekrol mindig nehez megallapitani, hogy keresztezik e egymast, vagy nem.
probaltam mar mas helyen nezni:
SUNRingle Black Flag Expert 29er Wheelset Review | Mountain Bike Blog || SINGLETRACKS.COM

mondjuk azt nem ertem, hogyha rajottek, hogy rossz - hogy volt pofajuk igy eladni, es nem ujrafuzetni? igy szoloban allva nem gyengebb az egesz kerek?

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
Black Flag pro ugye?

csak mert ezen a kepen is ugy van

(klikk nagyfelbontasuhoz)
Feltöltött kép

RAUH-Welt
B E G R I F F

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs

2 keresztnél hogyan lehetnek rosszul bújtatva a küllõk?

sehol nem ernek ossze a keresztek, ezert vernek bele a kulso kullok a fektestbe.

de miert nem probalod meg leverni az atfuzes koltseget a CRC-n? sokkal egyszerubb lenne, es nem kellene ezen aggodnod. a szerelo meg tudja hogy mit hogy csinaljon.

az lesz, csak reagaljanak :) illetve eloszor csere, aztan ha nem mukodik, akkor egyezkedek. itt gyorben nem szivesen adom ki a kezeim kozul a cuccokat, mert mindig csak osszecseszik. a multkor is nekem kellett ujracentirozni a kereket, mert ketszeri probalkozasra sem sikerult nekik igazan jol.