Ill ezzel az aggyal kapcsolatban hogyan kell cserélni a racsni alatti csapágyakat. Mert az bevan oda téve úgy hogy nem jöttem rá hogyis kéne kikapni belõle ha az is tönkremenne.
még 5-6 éve volt nekem is szingós kerekem. cserélõdött is rajta a gumi, de nem emlékszem, hogy én csináltam-e vagy más. de mûködött utána még több évig...egyszer szereltem szingos kereket. szuljon sunt farfekvessel aki ezt kitalalta
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
RAUH-Welt
B E G R I F F
na, ezt nem tudtam, hogy ez így mûködikA nyujtas azt a celt szolgalja, hogy konnyebb felrakni a gumit amikor mar a ragasztoretegekkel bevont felnire az ember felrakja a szinten ragasztoreteggel ellatott gumit.
...
ilyet nem hallottam még.
miért kell nyújtani? ha szorosabb, akkor jobban a helyén marad, nem? legalábbis nekem ez lenne a logikus...
ha kitágul túlságosan, akkor meg könnyebben lefordul a felnirõl
ilyet nem hallottam még.Ragasztas elott 2-3 napig 8-9 barral nyujtom az uj gumit
Troy:
mi az hogy nyújtásra kell?
feldobhatjuk, nem probléma, csak szóltam, hogy mivel kell számolni. (de lehet, hogy 100 dollárért nem fogják megvenni)Több ugyanilyen felni van fent és mindegyik 80-90 dollárért, és mindegyik ótvarabb mint az enyém. Ezért gondoltam hogy én felraknám 100ért, abból aztán nyugodtan levehetne 10%-ot az ebay, meg még annak is adnék mondjuk 20-25dollárt aki segített volna, de látom nem valami egyszerû ez...
Több ugyanilyen felni van fent és mindegyik 80-90 dollárért, és mindegyik ótvarabb mint az enyém. Ezért gondoltam hogy én felraknám 100ért, abból aztán nyugodtan levehetne 10%-ot az ebay, meg még annak is adnék mondjuk 20-25dollárt aki segített volna, de látom nem valami egyszerû ez...
1. az a 100 dolláros ár az 89 dollár, amibõl lejön még kb. 10% az ebay és paypal költségre.
2. nem adták elaz a 89 dollár inkább a felsõ határ, amennyiért eladná, abból alkudni kb. kötelezõ, erre utal a Best Offer megjelölés is.
3. az amerika, mi meg európában vagyunk.
Troy:
mi az hogy nyújtásra kell?
1. az a 100 dolláros ár az 89 dollár, amibõl lejön még kb. 10% az ebay és paypal költségre.Van valaki aki szokott ebay-ezni? Eladni kellene két felnit.
vintage mavic GP4, tubular rims | eBay
Van egy pár ilyen felnin, és eléggé tetszik ez a 100 dolláros ár.Persze aki segít azzal nem lennék hálátlan.
ami nekem van az ennél szebb állapot, csak az egyikrõl még le kell pucolnom a ragasztót. A szegecsek kissé oxidáltak, de nincs ennyire elkopva az enyém, mint ez.
Felnit azert nem erdemes ebayen eladni, mert a merete miatt postazni nem lesz olcso, es egy bizonyos osszeg felett a vevonek mar nem fogja megerni az uzlet. En is nyujtofelninek nezegettem ebayen, volt tok franko par felni 20 dollarert es 70 dollar a szallitas. Ezen felul meg lejon minimum 10% az eladasi arbol amit a honap vegen szamla formajaban nyujt be az ebay. Probald meg itthon eladni. En speciel pont egy par szingos felnit keresek, de mivel csak nyujtasra kellenek, ennyit nem szanok ra
Van valaki aki szokott ebay-ezni? Eladni kellene két felnit.
vintage mavic GP4, tubular rims | eBay
Van egy pár ilyen felnin, és eléggé tetszik ez a 100 dolláros ár.Persze aki segít azzal nem lennék hálátlan.
ami nekem van az ennél szebb állapot, csak az egyikrõl még le kell pucolnom a ragasztót. A szegecsek kissé oxidáltak, de nincs ennyire elkopva az enyém, mint ez.
De ha valakinek megtetszik akkor akár meg egyezhetünk.
WTB DualDuty FreeRide 29er (Kerék | Felni | Országúti/Trekking/29er) | Kerékpár Webshop
Sun CR18 trekking (Kerék | Felni | Országúti/Trekking/29er) | Kerékpár Webshop
ezt haverom nagyon szereti 26osban, ha nem vagy az átlagnál nehezebb akkor szerintem trekking méretben is jó lehet neked
Ha jól tudom még ez nagyon jó felni
Mavic A119 622/700c (Kerék | Felni | Országúti/Trekking/29er) | Kerékpár Webshop
Sziasztok!
Távol áll tõlem a türelmetlenkedés, de a #10531-re tud valaki választ? Szeretnék még a héten dönteni.
Köszi szépen!!