Jelentkezz be Regisztrálj
Keréképítés
Írta 2011. december 18. - 14:00
Ill ezzel az aggyal kapcsolatban hogyan kell cserélni a racsni alatti csapágyakat. Mert az bevan oda téve úgy hogy nem jöttem rá hogyis kéne kikapni belõle ha az is tönkremenne.
Írta 2011. december 18. - 07:48
még 5-6 éve volt nekem is szingós kerekem. cserélõdött is rajta a gumi, de nem emlékszem, hogy én csináltam-e vagy más. de mûködött utána még több évig...egyszer szereltem szingos kereket. szuljon sunt farfekvessel aki ezt kitalalta
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Írta 2011. december 17. - 23:16
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2011. december 17. - 21:54
na, ezt nem tudtam, hogy ez így mûködikA nyujtas azt a celt szolgalja, hogy konnyebb felrakni a gumit amikor mar a ragasztoretegekkel bevont felnire az ember felrakja a szinten ragasztoreteggel ellatott gumit.
...
azt hittem, hogy simán be kell kenni ragasztóval, aztán frissen felfújni és azzal igazodik a helyére...
nem gondoltam, hogy ez ennyire összetett dolog.
köszi
Írta 2011. december 17. - 21:42
ilyet nem hallottam még.
miért kell nyújtani? ha szorosabb, akkor jobban a helyén marad, nem? legalábbis nekem ez lenne a logikus...
ha kitágul túlságosan, akkor meg könnyebben lefordul a felnirõl
A nyujtas azt a celt szolgalja, hogy konnyebb felrakni a gumit amikor mar a ragasztoretegekkel bevont felnire az ember felrakja a szinten ragasztoreteggel ellatott gumit. Egy Continental Competition szingot pl konkretan meg nyujtani is alig lehet felrakni, el tudod kepzelni, hogy milyen ciki ha ragasztanad fel a gumit, aztan nem tudod felrakni En Vittoriat, es Veloflexet hasznalok, ezeket sokkal konnyebb, de 100% hogy egyiknek se esnek neki nyujtas nelkul.
Tevedes ne essek ettol nem nyulik ki a gumi csak annyira h konnyebb ( konnyu ) legyen felrakni, de azert kell tornazni igy is valamennyit. Egy jol felragasztott gumi nem fordul le a felnirol. pont. Ket teljesen megszaradt ragasztoreteg van a felnin, es egy a gumin mielott egy friss reteget feldobok a felnire a konkret felragasztas elott, azert az a ragaszto nagyon tart, ha ugy lett felrakva ahogy kell.
Írta 2011. december 17. - 21:06
Az átütõs agyaknál van azoknak az agyaknak valamiféle elõnyös tulajdonsága, amelyeknél a tengely nem a csapágyakra fekszik (hanem egy köztes bélés csõre) azokkal az agyakkal szemben, melyeknél az átütõs tengely közvetlenül a csapágyakra fekszik?
Írta 2011. december 17. - 20:09
ilyet nem hallottam még.Ragasztas elott 2-3 napig 8-9 barral nyujtom az uj gumit
miért kell nyújtani? ha szorosabb, akkor jobban a helyén marad, nem? legalábbis nekem ez lenne a logikus...
ha kitágul túlságosan, akkor meg könnyebben lefordul a felnirõl
Írta 2011. december 17. - 00:15
Troy:
mi az hogy nyújtásra kell?
Ragasztas elott 2-3 napig 8-9 barral nyujtom az uj gumit
Írta 2011. december 16. - 18:29
http://www.sports-tr...gmetjdai9sa4li9
Írta 2011. december 16. - 17:13
feldobhatjuk, nem probléma, csak szóltam, hogy mivel kell számolni. (de lehet, hogy 100 dollárért nem fogják megvenni)Több ugyanilyen felni van fent és mindegyik 80-90 dollárért, és mindegyik ótvarabb mint az enyém. Ezért gondoltam hogy én felraknám 100ért, abból aztán nyugodtan levehetne 10%-ot az ebay, meg még annak is adnék mondjuk 20-25dollárt aki segített volna, de látom nem valami egyszerû ez...
szerintem inkább az ebay.de-n nézz szét, hogy mennyibe kerül.
van egy másik ötletem is, írj le róla mindent, amit tudni kell róla, csinálj képeket, aztán küldd el mailben:
tothandras326 gmail com
nézd:
http://www.ebay.de/s...-All-Categories
Írta 2011. december 16. - 15:31
Több ugyanilyen felni van fent és mindegyik 80-90 dollárért, és mindegyik ótvarabb mint az enyém. Ezért gondoltam hogy én felraknám 100ért, abból aztán nyugodtan levehetne 10%-ot az ebay, meg még annak is adnék mondjuk 20-25dollárt aki segített volna, de látom nem valami egyszerû ez...
Elõször szerintem kérdezd meg a postán, hogy mibe fájna a posta pl. USA-ba. Érdemes lemérni, hogy csomagolással együtt milyen nehéz, és mekkora a mérete, hogy a postán pontos adatot tudj mondani (a posta weboldalán lévõ kalkulátort felejtsd el). Jó izmos kipárnázott csomagolással tervezz, mert a tengerentúlon sem kezelik a csomagokat hímestojásként.
Kérdezd meg többféle opcióval: sima, ajánlott, biztosított, követéssel, stb, mert lehet hogy a vevõ ragaszkodni fog egyikhez.
Így kijön, hogy a végén kb. mennyi marad a zsebedben, és így el tudod dönteni, hogy itthon el tudod-e adni kedvezõbben.
Üdv: Bici
Írta 2011. december 16. - 15:12
1. az a 100 dolláros ár az 89 dollár, amibõl lejön még kb. 10% az ebay és paypal költségre.
2. nem adták el az a 89 dollár inkább a felsõ határ, amennyiért eladná, abból alkudni kb. kötelezõ, erre utal a Best Offer megjelölés is.
3. az amerika, mi meg európában vagyunk.
Troy:
Több ugyanilyen felni van fent és mindegyik 80-90 dollárért, és mindegyik ótvarabb mint az enyém. Ezért gondoltam hogy én felraknám 100ért, abból aztán nyugodtan levehetne 10%-ot az ebay, meg még annak is adnék mondjuk 20-25dollárt aki segített volna, de látom nem valami egyszerû ez...
Írta 2011. december 16. - 14:25
1. az a 100 dolláros ár az 89 dollár, amibõl lejön még kb. 10% az ebay és paypal költségre.Van valaki aki szokott ebay-ezni? Eladni kellene két felnit.
vintage mavic GP4, tubular rims | eBay
Van egy pár ilyen felnin, és eléggé tetszik ez a 100 dolláros ár. Persze aki segít azzal nem lennék hálátlan.
ami nekem van az ennél szebb állapot, csak az egyikrõl még le kell pucolnom a ragasztót. A szegecsek kissé oxidáltak, de nincs ennyire elkopva az enyém, mint ez.
2. nem adták el az a 89 dollár inkább a felsõ határ, amennyiért eladná, abból alkudni kb. kötelezõ, erre utal a Best Offer megjelölés is.
3. az amerika, mi meg európában vagyunk.
Troy:
Írta 2011. december 16. - 14:21
Felnit azert nem erdemes ebayen eladni, mert a merete miatt postazni nem lesz olcso, es egy bizonyos osszeg felett a vevonek mar nem fogja megerni az uzlet. En is nyujtofelninek nezegettem ebayen, volt tok franko par felni 20 dollarert es 70 dollar a szallitas. Ezen felul meg lejon minimum 10% az eladasi arbol amit a honap vegen szamla formajaban nyujt be az ebay. Probald meg itthon eladni. En speciel pont egy par szingos felnit keresek, de mivel csak nyujtasra kellenek, ennyit nem szanok ra
Írok egy privátot.
Írta 2011. december 16. - 13:50
Van valaki aki szokott ebay-ezni? Eladni kellene két felnit.
Van egy pár ilyen felnin, és eléggé tetszik ez a 100 dolláros ár. Persze aki segít azzal nem lennék hálátlan.
ami nekem van az ennél szebb állapot, csak az egyikrõl még le kell pucolnom a ragasztót. A szegecsek kissé oxidáltak, de nincs ennyire elkopva az enyém, mint ez.
De ha valakinek megtetszik akkor akár meg egyezhetünk.
Felnit azert nem erdemes ebayen eladni, mert a merete miatt postazni nem lesz olcso, es egy bizonyos osszeg felett a vevonek mar nem fogja megerni az uzlet. En is nyujtofelninek nezegettem ebayen, volt tok franko par felni 20 dollarert es 70 dollar a szallitas. Ezen felul meg lejon minimum 10% az eladasi arbol amit a honap vegen szamla formajaban nyujt be az ebay. Probald meg itthon eladni. En speciel pont egy par szingos felnit keresek, de mivel csak nyujtasra kellenek, ennyit nem szanok ra
Írta 2011. december 16. - 12:41
De ha valakinek megtetszik akkor akár meg egyezhetünk.
Írta 2011. december 16. - 12:02
WTB DualDuty FreeRide 29er (Kerék | Felni | Országúti/Trekking/29er) | Kerékpár Webshop
Sun CR18 trekking (Kerék | Felni | Országúti/Trekking/29er) | Kerékpár Webshop
ezt haverom nagyon szereti 26osban, ha nem vagy az átlagnál nehezebb akkor szerintem trekking méretben is jó lehet neked
Ha jól tudom még ez nagyon jó felni
Mavic A119 622/700c (Kerék | Felni | Országúti/Trekking/29er) | Kerékpár Webshop
Köszi szépen a választ!
Írta 2011. december 16. - 11:42
Sziasztok!
Távol áll tõlem a türelmetlenkedés, de a #10531-re tud valaki választ? Szeretnék még a héten dönteni.
Köszi szépen!!
WTB DualDuty FreeRide 29er (Kerék | Felni | Országúti/Trekking/29er) | Kerékpár Webshop
Sun CR18 trekking (Kerék | Felni | Országúti/Trekking/29er) | Kerékpár Webshop
ezt haverom nagyon szereti 26osban, ha nem vagy az átlagnál nehezebb akkor szerintem trekking méretben is jó lehet neked
Ha jól tudom még ez nagyon jó felni
Mavic A119 622/700c (Kerék | Felni | Országúti/Trekking/29er) | Kerékpár Webshop