mongy a 785/788 is uj konstrukcio, es sulyban is hozza az atlagot.
a hatcsavaros xt az eddigi legszarabb agyam volt
viszont a 29eshez tervezett shimanok szerintem jok.
en inkabb vennek bele novatec vagy sram agyakat.
Nem csípem a Meridát,de ez a gép 29-esként nagyon arányosnak tûnik,igazán tetszetõs.Elzavarnám 1 próbakörre...Apropó, tubeless kerékszett 29er-be az apróban: http://apro.bikemag....9er-l50998.html
Elég durván jó vételnek tûnik - ha valakit érdekelne itt, gondoltam beírom. 26-osban kábé az álom kerékszettem lenne.
na megvan a végsõ verzió a kerekeimre. XT agyakkal, Mavic XM719 felnik, Dt Competiton küllõk (fekete). a két kerék így 66.000Ft-ra jön ki. szerintetek ez jó ár?
Elég könnyen beáznak és a reteszelõ mechanika is gyengélkedhet.
Fél ár az más, azért biztos megérte, annyi lett volna egy épített is.
29"-es még nincs itthon, így nem figyelgettem eddig a kerékszetteket.Apropó, tubeless kerékszett 29er-be az apróban: EASTON Haven 29er « kerék « MTB ALKATRÉSZ « Kategóriák tallózása
Elég durván jó vételnek tûnik - ha valakit érdekelne itt, gondoltam beírom. 26-osban kábé az álom kerékszettem lenne.
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Drága kenyér. 140 ezret adtál ezért a kerékszettért? A felénél egy kicsit többért igen komoly kereket építesz és nem Ringlé agyból, ami köztudottan nem egy megbízható agy. Bocs, tudom a szerelem az szerelem, de egy kicsit mellbe vert az ára.
A CRC egyébként sokféle arcát tudja mutatni. Garis szervizes CB Joplin nyeregcsövet rendben szervizeltek, vissza küldtek. De a visszaposta díjról nem tudtam, nem kértem, nem is ajánlották fel. Gari idõn túl hibásodott meg még két Joplin. Kérdeztem, hogy mennyibe lenne a szerviz. Azt válaszolták, hogy küldjem nyugodtan, a CB nem nézi a garit. Amit õk visszaküldenek (ráadásul tipikus hibával) azt kérdés nélkül szervizelik.
Ugyanakkor az egyik haver rendelt egy kis értékû alkatrészt. A postán eltûnt, 10 emailre sem válaszoltak, hogy mi van. Egyszerûen nem válaszoltak az üzenetekre. A cimbora megunta, megrendelte megint, az rendben meg is jött pár nap múlva. De ez egy 1500 forintos tétel volt. Mi van ha drágább tétel tûnik el? Szóval a CRC tud ilyen is lenni, meg olyan is.
Próbálkozz a forgalmazónál,(Megabike) típushiba lehet cserélik, nekem is megvolt a hátsónál és cserélték, még egy komplett küllõ garnitúrát is küldtek a franciák. Amennyiben nem megy Bikecomp.de.Sziasztok!
Crossmax SLR hátsó kerékhez keresek felnit,mert a jelenlegi a szelep furatánál mindkét irányban megrepedt mintegy 50-50 mm hosszan.A régebbi változat,nem a kikönnyitett felnis.Merre keresgéljek,használt is jó lenne!?üdv.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Mi a f@szért veszel gyári kereket, ha variálni akarod? Szerinted ha szétfûzöd, és újból összerakod jobb lesz?
sisqo olvass vissza. a gyarto beismerte hogy nem jol lett osszefuzve a kerek, azert megy a varialas.
viszont rakerestem, es nem volt igazam, ha hibas termeket kuld a CRC akkor megteritik a visszakuldes dijat. szal most mar tenyleg nincs ok ra hogy fuzogess arn. dobozolj, es kuldjed az emaileket naponta amig valaszt nem kapsz
RAUH-Welt
B E G R I F F