Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Keréképítés

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
12587 hozzászólás a témában

verti

verti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.064 hozzászólás
Sziasztok!

Van egy régi 26-os acél vázam. Ebbe szeretnék új kereket, de a papucstávolsága 130-as. Csak aszfalton használom, városban. Van valamilyen akadálya, hogy országúti agyat használjak 26-os felnivel? Vagy felejtõs a dolog?

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.354 hozzászólás

Sziasztok!

Mi a különbség a 4600-as Tiagra és a 5700-as 105-ös hátsó agy között? A bikecomponents.de-n a Tiagra 17 euro a 105-ös 40. Gondolom a 105-ös könnyebb. A kazettatest acél mindkettõnél? Ugyan annyit reteszel?

jobb a tömítése,és finomabban fut a 105ös. súlyban nincs akkora különbség. megéri a több pénzt.

Kisherceg

Kisherceg

fullamatőr kocabringás

• fórumtag
  • 8.072 hozzászólás
Sly78: ha még nincsenek meg a felnik, akkor ajánlom figyelmedbe:
Mavic XC717 « kerék « MTB ALKATRÉSZ « Kategóriák tallózása

"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."

"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"

verti

verti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.064 hozzászólás
Sziasztok!

Mi a különbség a 4600-as Tiagra és a 5700-as 105-ös hátsó agy között? A bikecomponents.de-n a Tiagra 17 euro a 105-ös 40. Gondolom a 105-ös könnyebb. A kazettatest acél mindkettõnél? Ugyan annyit reteszel?

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.271 hozzászólás

hm. tavasszal szerettem volna venni, az országban nem volt. :)

szerintem most sincs.
de acionsprts pl . nem vagyok a híve, de néha muszáj.
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Kisherceg

Kisherceg

fullamatőr kocabringás

• fórumtag
  • 8.072 hozzászólás
hm. tavasszal szerettem volna venni, az országban nem volt. :)

"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."

"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"

Sly78

Sly78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.513 hozzászólás

Szia!

A Mavic felniket honnan szerzed be? Hol lehet itthon kapni?

megrendeletem szegeden a heavy pedál bringaboltban. de bármelyik webáruházban meg tudod rendelni. ebike, bikerstore 24 stb.

verti

verti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.064 hozzászólás
Szia!

A Mavic felniket honnan szerzed be? Hol lehet itthon kapni?

Sly78

Sly78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.513 hozzászólás

az agyakat átgondolnám.
és a 180-as tárcsa elõre elfér. nekem elég volt a 160 is amig az volt, de azért a 180-as biztosabb.

én is jobban szerettem volna a novatecet, de egyelõre készleten sincs, meg drágább is.

imi72

imi72

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.541 hozzászólás
  • Locationa Pilis

Az acél rugalmasságának révén. Ilyenem van, az elsõ kerék (ált. 10 cm, oúti) „beleesik”, a hátsóhoz (13 cm) kissé szét kell húzni. Jó állvány, 16-os kereket is centríroztam rajta.

Ettõl "féltem" :) ...de elhiszem, hogy mûködõképes és jól használható.

Trance
"Attól még, hogy egyesek szerint kevés idõnk van hátra, nem kéne szét....ni mindent magunk körül, lásd szemetelés, erdõirtások, és a tévé maci megszüntetése..."

gren_tamas

gren_tamas

törzsvendég

• fórumtag
  • 696 hozzászólás

Ennél az állványnál hogy oldják meg a különbözõ sarutávolságú agyak rögzítését?

Az acél rugalmasságának révén. Ilyenem van, az elsõ kerék (ált. 10 cm, oúti) „beleesik”, a hátsóhoz (13 cm) kissé szét kell húzni. Jó állvány, 16-os kereket is centríroztam rajta.

imi72

imi72

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.541 hozzászólás
  • Locationa Pilis
Ennél az állványnál hogy oldják meg a különbözõ sarutávolságú agyak rögzítését?

Trance
"Attól még, hogy egyesek szerint kevés idõnk van hátra, nem kéne szét....ni mindent magunk körül, lásd szemetelés, erdõirtások, és a tévé maci megszüntetése..."

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.271 hozzászólás

köszi, akkor így csinálom, végül is eddig is így volt, és nem volt gond.

az agyakat átgondolnám.
és a 180-as tárcsa elõre elfér. nekem elég volt a 160 is amig az volt, de azért a 180-as biztosabb.
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Sly78

Sly78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.513 hozzászólás

Hetven kiló alatt vagyok, felöltözve camelbakes hátizsákkal már 72-73, nekem a százhatvanas elég, de nyolcvan kiló feletti testtömeggel én tuti nem százhatvanas tárcsát égetnék, elõre mehet a száznyolcvanas. Hátul bõven elég a százhatvanas.

köszi, akkor így csinálom, végül is eddig is így volt, és nem volt gond.

venember83

venember83

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.152 hozzászólás

na megszületett a kerékrõl a döntés. mavic xm719 felnik lesznek, deore xt agyakkal, dt swiss competiton küllõkkel. a külsõk egyelõre maradnak, arra már nem lesz keret.

még annyit segítsetek már légyszi, hogy 160-as vagy 180-as tárcsákat kérjek-e? érezhetõen nagyobb a fékerõ 180-as tárcsákkal?

Hetven kiló alatt vagyok, felöltözve camelbakes hátizsákkal már 72-73, nekem a százhatvanas elég, de nyolcvan kiló feletti testtömeggel én tuti nem százhatvanas tárcsát égetnék, elõre mehet a száznyolcvanas. Hátul bõven elég a százhatvanas.

sisqo

sisqo

törzsvendég

• fórumtag
  • 884 hozzászólás
Elõre 180, hátra 160 mm.

Sly78

Sly78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.513 hozzászólás
na megszületett a kerékrõl a döntés. mavic xm719 felnik lesznek, deore xt agyakkal, dt swiss competiton küllõkkel. a külsõk egyelõre maradnak, arra már nem lesz keret.

még annyit segítsetek már légyszi, hogy 160-as vagy 180-as tárcsákat kérjek-e? érezhetõen nagyobb a fékerõ 180-as tárcsákkal?

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
Verti: erõsebb...

troger

troger

törzsvendég

• fórumtag
  • 296 hozzászólás
Tamáskánál a pont van rá szerszám is......ugyanúgy mint a váltófülre azt sem csak úgy a vakvilágba hajlítgatom.....
Merida a nyugat dácsiája, de jó a garis ügyintézése

verti

verti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.064 hozzászólás
Sziasztok!

Érdeklõdve olvasgatom az elõzõ pár hozzászólást... Lenne egy kérdésem. Miért jobb a DT Competition mint a sima 2 mm-es? A súlyán kívül milyen elõnye van még?