/most a suprembe van a hátsó/ .
ááááááááááááááááááááááááááááá, képet te mocsok!!!!!!!!!!!!!!!!!!
/most a suprembe van a hátsó/ .
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
kibírja....nekem tavaly a coilerben 317-esek voltak /most a suprembe van a hátsó/ magura luisa fr fékkel, elõl pike, hátul 5" rugóút, vagyok majd 100, kimélve nem nagyon voltak, köszönik szépen jól vannak.......-mondjuk 36 lukas volt az átûtõs agy miatt, de sztem nem oszt nem szoroz....Érdekelne h. mit bír egy Mavic X317 Disc felni? Elvileg 400g-os, 32lukas, nem tudom h. mennyit számít a jobb anyag. Egy elõl-hátul 115-120-at mozgó gépbe menne tereptúra-öröm CC-esetleg maraton felhasználásra, vagyok hozzá 70-75kg. Ki fogja bírni v. érdemes valami erõsebbet szerezni hátulra?
Ha ésszel mész lefelé, akkor szerintem bírni fogja.Érdekelne h. mit bír egy Mavic X317 Disc felni? Elvileg 400g-os, 32lukas, nem tudom h. mennyit számít a jobb anyag. Egy elõl-hátul 115-120-at mozgó gépbe menne tereptúra-öröm CC-esetleg maraton felhasználásra, vagyok hozzá 70-75kg. Ki fogja bírni v. érdemes valami erõsebbet szerezni hátulra?
oké, elbeszélünk egymás ellett, néha fogalmazhatnál kerek mondatokban....tudsz olvasni? :-)
biztos?!
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
zino: menj el most, és csináltasd meg. 2-5 mm az gáz, bár nem tudom hol nézed. mindig párhuzamos küllõkön kell mérni a feszességet.
NE ÍGY! NE ÍGY!
azért mert azt mondtad, "2rs lesz az a z".es ez mit szamit?
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
öcsémében acél porvédõs csapágy volt, ez ezer százalék, most dobtam ki õket 2 napja.
NE ÍGY! NE ÍGY!
szia.Sziasztok!
Még kezdõ vagyok bringa témában, és össze szeretnék állítani egy enduro bringát, viszonylag olcsón. Ha tudnátok mondani alkatrészeket(váz, teló , szal minden:)) megköszönném.