Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Keréképítés

- - - - -

• Please log in to reply
12576 replies to this topic

-Henger-

-Henger-

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,181 posts

Más.
Ti hallottatok olyanról,h hamisítják a dt küllõket és,h az eredetiben a jel kifelé domborodik,a hamisba meg bele van ütve?

A felirat nem a zömítõ szerszámban van? Csak kérdem csak.

Vidra Úr,
Shimano Tiagra szerintem jó lesz. Nem kell "iparis", nem attól lesz erõs az agy. De ha szórni akarod a pénzed, csak nyugodtan :)
Légy optimista! Ha citrommal kínál meg az élet, kérj hozzá Martinit!
Race, no Rest!

Vidra581

Vidra581

törzsvendég

• fórumtag
  • 977 posts
Milyen kerékagyat ajánlotok egy 120kg-os bringázó alá outiba? 125ös papucstávhoz. Jó lenne iparis, kazettás, és a kazetta alatt is legyen csapágyazás.
A régi Puch-ba lenne, ugyanis úgy érzem a Maillard 700 agy nem bírja a súlyom. Hajlik a tengely. A szép forgás 100km alatt átment fordulatonként kicsit megszorolós/rágósba, és a tengelyen is lehet picit látni hogy kóvályog a vége. Lehet csak hipochonder vagyok, de inkább összespórolom a pénzt egy 4 csapágyas iparis agyra, és nem teszem tönkre a Maillard 700 agyat. most talán még egy tengelycserével menthetõ.
Tekerj egyet és feltárul elõtted a világ! :D
http://www.sports-tr...gmetjdai9sa4li9

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,821 posts

Akkor nekem 8-10 éve hamisított küllõket adnak...minden boltban :)

Fú, de örülök ennek a válsznak, már lerágtam a körmeimet. Tegnap vettem dt-t és nem domborodik.

imi72

imi72

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,541 posts
  • Locationa Pilis

Más.
Ti hallottatok olyanról,h hamisítják a dt küllõket és,h az eredetiben a jel kifelé domborodik,a hamisba meg bele van ütve?

Akkor nekem 8-10 éve hamisított küllõket adnak...minden boltban :)

Trance
"Attól még, hogy egyesek szerint kevés idõnk van hátra, nem kéne szét....ni mindent magunk körül, lásd szemetelés, erdõirtások, és a tévé maci megszüntetése..."

forest

forest

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,146 posts
Tegnap beszéltem pár emberrel és volt,aki azt mondta,h elképzelhetõ,hogy állítható valami az agyban. Holnap ha lesz idõm,akkor megpróbálom meglesni,h jutok-e vele valamire,ha meg nem,akkor írok a canyon-nak.

Más.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

A melyhornyu golyos is fol tud venni valamennyi oldaliranyu terhelest mivel van hezag es el tud mozdulni oldaliranyban, de szerintem sem eletkepes a megoldas.

Errõl mindig az integrált monoblokkok konstrukciós hibája jut eszembe.

A sebesség mindent megold.

Buki

Buki

törzsvendég

• fórumtag
  • 870 posts
A melyhornyu golyos is fol tud venni valamennyi oldaliranyu terhelest mivel van hezag es el tud mozdulni oldaliranyban, de szerintem sem eletkepes a megoldas.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

egy kupos resz rogzitene a csapagyat, igy utana lehetne allitani, ha esetleg elkezdene kotyogosodni.

Az így nem mûködne. Ferde hatásvonalú csapággyal (a kónuszos is az) lehet csak ezt megcsinálni.

venember83

venember83

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,152 posts

Szerintetek érdemes megreklamálnom? Kicserélik gariba? Mert,ha csak csapágyat cserélnek,akkor azért nem postázom vissza németbe.

Kérdezz rá a Canyonnál, az ügyfélszolgálatuk elvileg példás, aztán legalább kiderül, hogy a garis ügyintézés milyen.

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7,205 posts
  • LocationBécs
egy kupos resz rogzitene a csapagyat, igy utana lehetne allitani, ha esetleg elkezdene kotyogosodni.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

egy kupos rogzitessel ezt se lenne nehez megoldani.

És azt hogy?

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7,205 posts
  • LocationBécs

Hát mint a többi. Kopás. Kónuszos legalább állítható...

egy kupos rogzitessel ezt se lenne nehez megoldani.

forest

forest

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,146 posts
Szerintetek érdemes megreklamálnom? Kicserélik gariba? Mert,ha csak csapágyat cserélnek,akkor azért nem postázom vissza németbe.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

A hátsó kereket lehet,h megtartom tartaléknak,amúgy se lehetne könnyen eladnom egy 142-es agyat itthon,de akkor is elkeserítõ,h egy hét után már kotyog. :(

Mondom, nem egyedi eset ennél a gyártónál. Ugyanabból az agyból az egyik hibátlan, a másikban pár hetesen kotyognak a csapágyak, a harmadikban rossz a tengely illesztése.

forest

forest

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,146 posts
A hátsó kereket lehet,h megtartom tartaléknak,amúgy se lehetne könnyen eladnom egy 142-es agyat itthon,de akkor is elkeserítõ,h egy hét után már kotyog. :(

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

Most már megvan küllõ,felni,agy,nipli,már csak össze kell fûzni! :D De izgatott vagyok! :)
Mellesleg kicsit elkeseredtem,h a sun-ringle demon agy,amit kaptam a géphez,hátul egy hét Schladmingi csapatás után kotyog. :( Szerintetek ezzel lehet még kezdeni valamit? Hogy a fenébe tud kikotyogósodni egy iparis agy? :(

Kell bele új csapágy, ha azokkal van gond és nem az illesztéssel. Quando agy, bármire képes, legyen az bármilyen drága.

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,280 posts
  • LocationTahitótfalu (ritkán Ózd)
Hát mint a többi. Kopás. Kónuszos legalább állítható...

Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers

forest

forest

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,146 posts
Most már megvan küllõ,felni,agy,nipli,már csak össze kell fûzni! :D De izgatott vagyok! :)
Mellesleg kicsit elkeseredtem,h a sun-ringle demon agy,amit kaptam a géphez,hátul egy hét Schladmingi csapatás után kotyog. :( Szerintetek ezzel lehet még kezdeni valamit? Hogy a fenébe tud kikotyogósodni egy iparis agy? :(

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7,205 posts
  • LocationBécs
nekem eleg lenne 500 euros kerek is, de hogy egybe kidobnam, ha baja lenne... akkor inkabb epitenek egyet olyan aggyal, amihez jo a support (hope pl).

gren_tamas

gren_tamas

törzsvendég

• fórumtag
  • 696 posts

e-bikeon elég sokféle shimano kónusz kapható darabáron [...]

Köszönöm, jó forrás! Sajnos Shimano Cone Front HB-6400 (Ultegra 600, Shimano Part Number: Y21498020) még itt sincs...