Bevetés közben...
Hol készült a kép?
hu az kemeny cx bringanal en mar megszoktam, hogy vhol 40es fordulattal megyek, meg leszallok, es tolom.
amugy a ket tanyer szerintem idealis, montin, es outin sem kellene mas. a harom sok volt, de jo, ha van egy emelkedos meg egy sik tanyer. inkabb arra gyurhatnanak, hogy a ket tanyeron (kozel) vegig lehessen hasznalni a sort. amit csinaltam 29en konverziot (akkor meg habokban volt a ket tanyer shimanonal), a trail atdoboval meg lehetett csinalni, es hasznos is volt.
haha (anyatok)... lehet sorra gyujteni. nem lesz olcso a csere.
http://bikemag.hu/ma...2-es-sram-szett
arn módosította - 2016. március 25. - 13:57
Nekem is ez van (csak 42 a sor vége, soha nem használtam még), szerintem bárhova elég.
a 11-40t nekem sajnos kevésnek tűnik, elég határeset... :/
Q-völgy meredeket ismered? Na ott 2x10-zel GA1-ben feljövök, ezzel a 32x40-es áttétellel bizony GA2 közepe (pedig nem, nem gyengélkedem idén sem:))...
Próbáld meg, ott van Fenyőgyöngyéhez közel, az Árpád-kilátó felé: https://www.strava.c...?filter=overall
zscs módosította - 2016. március 25. - 12:07
Ez tipikusan ilyen Canyon-oldalra felrakós, fotópályázat-megnyerős lövés, gratula.
Asszem szoktak ilyeneket promótálni.
Köszi megnézem
Ez tipikusan ilyen Canyon-oldalra felrakós, fotópályázat-megnyerős lövés, gratula.
Asszem szoktak ilyeneket promótálni.
Bevetés közben...
Canyon Nerve AL 8.9 2014
Canyon Grand Canyon AL SL 6.9 2016
Canyon Endurace CF 8.0 2016
Nekem is ez van (csak 42 a sor vége, soha nem használtam még), szerintem bárhova elég.
Köszi!
1x11, 11-40-es XT sorral hátul. A tányér egy 32T ovális tányér elől.
Azért a régi XTR, mert abba van építve a Watt-mérőm.
Köszi!
1x11, 11-40-es XT sorral hátul. A tányér egy 32T ovális tányér elől.
Azért a régi XTR, mert abba van építve a Watt-mérőm.
Gratulálok hozzá, én is ezt vettem volna! Hibátlan cuccok, dögös is!
Fura még csak gondolni is erre, de az XTR hajtókar megtöri a szép fekete egységet
Jól látom, hogy 1x10 vagy 11-es?
Milyen tányér van elöl, mi van hátul?
karakoram módosította - 2016. március 23. - 21:38
gyonyoru gep, melyik pontosan?
Köszi!
Villából kitalálható.
...zscs: majd kérünk képet!
...
Kevés időm volt szerelgetésre, kormány, markolatok, hátsó külső gumi nyereg más lesz.
zscs módosította - 2016. március 23. - 14:24
Vasárnap szerelés közben eltörtem a kormánycsapágy kis műanyag kupakját ("AHEAD top cap") a Canyon-on.
Írtam egy e-mailt az általános support címre - maguktól előszedték az adataim, hogy milyen bringám van tőlük és ma már úton van a pótalkatrész tök ingyen. Se nem kérdezték, hogy hogy tört el, se semmi, csak intézték a dolgokat amolyan németes pontossággal.
Én csak ajánlani tudom őket továbbra is.
Úgy tudom, inkább a carbon vázas modellek jönnek meg nehezebben.
Haverom múlt héten rendelt egy ilyen gépet, 4 napon belül nála volt a bringa.
"from stock" a kulcsszó, az nekem se volt egy hétnél több. de igen, alapvetően a karbon vázaknál volt probléma a szállítással, mostanra már normálisabb azért a helyzet, jönnek szépen a bringák
Úgy tudom, inkább a carbon vázas modellek jönnek meg nehezebben.
Haverom múlt héten rendelt egy ilyen gépet, 4 napon belül nála volt a bringa.
https://www.canyon.c...yon-al-6-9.html
Gratulálok a kerékpárhoz, nagyon szép!!!!!
zscs: majd kérünk képet!
Off:
OTP Bank? Kénytelen vagyok tartani ott egy számlát, arról szoktam a netes dolgokat is intézni. Ugyan ezt szokták csinálni velem is, most itt nem ragozom de iszonyatosan kőkorszaki egy bank. 30 napra zároltak mindig. A bike24.com-nál is az a bevett szokás, hogy nem emelik le azonnal csak zárolják és ha minden a helyén van akkor lehívják az összeget. Az OTP a zárolás lehívását mindig egy teljesen új tranzakciónak kezeli. Futottam már köröket a Paypal és a webshop vonalán is, egyértelműen a bank a hibás. Semmit nem értettek abból amit mondtam, mivel nem milliókról volt szó soha így hagytam a francba....
Köszönöm!
Erre nagyon igaz, hogy élőben sokkal jobban néz ki mint a gyári képeken. Most nem volt igazán szabadba vivős - jófényes lehetőségem, de remélem lesz még rá alkalmam, hogy szép helyeken és jó fényekkel is meglőjem.
Bank: Unicredit. Eddig nem volt ilyen problémám velük, pedig bike24 nekem sem ismeretlen. Telefonbankon keresztül egyébként azonnal feloldották a lekötést, de mivel nem számítottam rá, igencsak kellemetlenül érintett. Szívás lett volna pl. egy benzinkúton, ha nincs nálam kp és elutasítják a kártyámat. Ők arra hivatkoztak, hogy ha nem azonos a dátum a "rendszerük" külön tranzakciónak értelmezi. Mondjuk ez hadd ne legyen már mentség arra, hogy szar a megoldásuk. Ha az azonosító / engedélyszám megegyezik, az miért nem elég? No mindegy, ez offtopic, csak érdemes rá figyelni, ha rendel az ember.
Inkább nézegessük a szép képeket/gépeket meg persze tekerjük őket amennyit csak lehet.
Canyon Nerve AL 8.9 2014
Gratulálok a kerékpárhoz, nagyon szép!!!!!
Az a váz és a nyeregcső együtt nagyon kényelmes kell legyen.
zscs: majd kérünk képet!
Off:
OTP Bank? Kénytelen vagyok tartani ott egy számlát, arról szoktam a netes dolgokat is intézni. Ugyan ezt szokták csinálni velem is, most itt nem ragozom de iszonyatosan kőkorszaki egy bank. 30 napra zároltak mindig. A bike24.com-nál is az a bevett szokás, hogy nem emelik le azonnal csak zárolják és ha minden a helyén van akkor lehívják az összeget. Az OTP a zárolás lehívását mindig egy teljesen új tranzakciónak kezeli. Futottam már köröket a Paypal és a webshop vonalán is, egyértelműen a bank a hibás. Semmit nem értettek abból amit mondtam, mivel nem milliókról volt szó soha így hagytam a francba.... Az Unicredit-nél nem volt ilyen soha.
karakoram módosította - 2016. március 01. - 16:24
Canyon Nerve AL 8.9 2014