Arn gratulálok, jó választás!
Több mint ideális kiegészítője a cx bringádnak!
Off: Én is gondolkoztam rajta de elvetettem, felnőtt létemre iszonyatos a kavarodás a fejemben a kerékpárjaim kapcsán, szégyellem is magam . CX/adventure féle kerékpár kell, hatalmas a mosoly mikor azzal megyek terepen. Ez most nálam egy egyedi egysebességes gép amit mondjuk váltósra átépíteni nem akarok és sokba is kerülne (elektromos lehetne az Ultegra gyorsgombokkal, 1x11), felesleges lenne a merev 29-es 1x11 mellé. Jó sok pénzbe van, eladni nem lenne egyszerű. Egy Canyon Inflite jó lenne helyette.
Akkor még cserélhetném a mtb-t is valamire, ami jó lenne ha fully lenne ha már váltós lenne a cx . Na de a SS is nagyon tetszik és erősít is rendesen ahogy azt kell. Értitek már?
Most marad minden mert jók a paripák nagyon. A ss cx-et fejleszthetném még szíjhajtással, és egy 29-es Canyon karbon váz is jöhetne ha marad a jelenlegi felállás . Persze azt nem akciózzák és nem is olcsó, egy CF SL bringát mire kiárusítok ha a váz miatt megveszem....
On
bocs, hogy belevau, de: a szíjhajtás igazi komoly öngól lenne. nekem is tetszik, nézegettem is, hogy nem olyan veszett drága, meg megoldható meg minden, de mondj egyetlen valós előnyt a lánccal szemben...