Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Canyon

* * * * * 3 votes

• Please log in to reply
3138 replies to this topic

ultio

ultio

TARC

• fórumtag
  • 1,169 posts

Köszi, tényleg kerestem már korábban is  :) .

Canyon Spectral 29 AL 5

rasti rusti

Kisherceg

Kisherceg

fullamatőr kocabringás

• fórumtag
  • 8,026 posts

Canyonnál hol lehet megnézni, milyen méretű bicaj kell? (Nem találtam, pedig kerestem.)

ehun, ni:

https://www.canyon.c...s/?bike_id=3854

:)

"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."

"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"

ultio

ultio

TARC

• fórumtag
  • 1,169 posts

ilyenkor sajnálom, hogy nem vagyok alacsonyabb 6-8cm-rel:

https://www.canyon.c...rve-al-6-0.html

Canyonnál hol lehet megnézni, milyen méretű bicaj kell? (Nem találtam, pedig kerestem.)

Canyon Spectral 29 AL 5

rasti rusti

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7,205 posts
  • LocationBécs
Ja... Bar akkor ideges lennek, hogy buktam 200 eurot :D

Kisherceg

Kisherceg

fullamatőr kocabringás

• fórumtag
  • 8,026 posts

Pár termék árát még lentebb vitték, mai hírlevélben volt: https://www.canyon.c...dad43c3ad631ec1

Egyébként ha a Dude CF 8.0 fekete lenne akkor azt most vinném. Rátenném a jó kis 1x11-es XT szettemet és jihaaaaa :)  ;)  B)  

ilyenkor sajnálom, hogy nem vagyok alacsonyabb 6-8cm-rel:

https://www.canyon.c...rve-al-6-0.html

"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."

"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7,205 posts
  • LocationBécs

1. tessék megnézni

2. DT felnik kevésbé passzentosak, mint pl. a ZTR. Értsd: kisebb a belső átmérő, lötyögősebb rajtuk a legtöbb külső

+1 réteg felniszalag = passzentosabb felni - külső kapcsolat

22.5mm belul a felni, a stans tapebol meg van 21es es 25os. melyiket? 

pl a ztr arch exhez is a 25oset javasoljak, pedig az csak 21mm belul.

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7,205 posts
  • LocationBécs

en epp azon meltatlankodtam a 3x11nel, hogy az remek, hogy a kozepso tanyer egesz univerzalis, de a francnak kell annyit hatul valtogatni. en szeretem, hogy az atdobonal van egy ugras.

karakoram

karakoram

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,558 posts

Pár termék árát még lentebb vitték, mai hírlevélben volt: https://www.canyon.c...dad43c3ad631ec1

Egyébként ha a Dude CF 8.0 fekete lenne akkor azt most vinném. Rátenném a jó kis 1x11-es XT szettemet és jihaaaaa :)  ;)  B)  

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7,205 posts
  • LocationBécs

a korabbi teszthez kapcsolodoan :)

http://enduro-mtb.co...eview-new-king/

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts

A vastag gumiszalagot nem a gettotubelesshez talaltak ki? Ennyire gyanitom nem rossz a helyzet :)

Egy rocket ront lehet kiprobalok rajta, bar tetszik lefele ez a mk ii gumi, nagyon hatarozott, es pontosan iranyithato.

nem. direkt rákérdeztem, és azt mondták csak az ust felnihez nem kell.

és ha jól értelmeztem az ő gettó megoldásuk (az a készlet amin a szelep rá volt applikálva a gumiszlagra, meg is szűnik)

"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7,205 posts
  • LocationBécs
A vastag gumiszalagot nem a gettotubelesshez talaltak ki? Ennyire gyanitom nem rossz a helyzet :)

Egy rocket ront lehet kiprobalok rajta, bar tetszik lefele ez a mk ii gumi, nagyon hatarozott, es pontosan iranyithato.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts

1. tessék megnézni

2. DT felnik kevésbé passzentosak, mint pl. a ZTR. Értsd: kisebb a belső átmérő, lötyögősebb rajtuk a legtöbb külső

ja Joe's nak az új tubeless kitjeiben is van a sárga szigszalag (ami kb ugyanaz mint a stans,wtb etc)  mellett egy vastag gumi szalag.

kb ugyane célból.

"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

zscs

zscs

bringás

• fórumtag
  • 3,321 posts
  • LocationBdapest - Wien - Mondsee

1. tessék megnézni

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7,205 posts
  • LocationBécs
Ok :) nem tudom milyen szalag van alatta, meg nem szedtem szet. De a felniszalagnak mi koze van a gumi lefordulasahoz?

zscs

zscs

bringás

• fórumtag
  • 3,321 posts
  • LocationBdapest - Wien - Mondsee

a dt m1700 meg kell stans yellow felniszalag, vagy jo, ahogy gyarilag jon? a gyarto szerint tubeless a szalag...

Fekete ragasztott szalag, rajta "tubeless ready" felirat? :)

100$-os trükk: +1 réteg Stans szalagot tekerj még körbe rajta. Máskülönben szenvedős lesz a tubeless(-ready) külső felrakása, továbbá alacsony nyomáson könnyebben lefordulhat. Dt-vel már láttam ilyet. Pontosabban ilyet IS. ;)

karakoram

karakoram

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,558 posts

Én tekertem rá Stans szalagot.

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7,205 posts
  • LocationBécs

a dt m1700 meg kell stans yellow felniszalag, vagy jo, ahogy gyarilag jon? a gyarto szerint tubeless a szalag...

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7,205 posts
  • LocationBécs

Basszus napon voltam egész nap megárthatott a meleg... :) 10bar-nál van a 25% sag ami 145psi nem 110... a többi úgy van ahogy írtam... :)

Nah az mar elkepzelheto :)

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7,205 posts
  • LocationBécs

de nem mindenki akar fejlődni :)
csak szimplán örömből bringázni
nekem pl rophadtul nem lenne élvezet hogy elpattogó hátsó kerékkel tudom e abszolválni az etapot vagy lefejelem az öreg tölgyet

így majd egy év kihagyás utáni első bringázás ,  ismét arra jutottam, ha pénz nem számít helyzetbe kerülök, sose lesz többet merevfarú bringám még aszfaltra sem

na on

Pedig egy cx geppel baromi jo terepezni :)

950sm07

950sm07

törzsvendég

• fórumtag
  • 416 posts

a csillapitas tesztelesere ugyanaz a modszer, mint amit irtam :) de amugy erezni is, hogy rendesen ossze van e hangolva az eleje es a hatulja, ha keresel egy gyokeret, vagy vmi kiallo dolgot, es athajtasz rajta ulve tobbszor - erezni, hogy mennyire "ut" az eleje es a hatulja. ha hasonlo erzest ad, akkor lesz jo. en ezekkel a modszerekkel szoktam finomhangolni (a sagbeallitas utan). csak epp ez a fura, hogy az elejere jo saget, kapok, a hatuljara ezzel a modszerrel kapott sag egyszeruen nincs osszhangban a bringa mozgasaval - legalabbis az eddigi tapasztalataim szerint.

mivel az utobbi idokben merev bringakat hasznalok lehet amugy is hianyolom a tobb visszajelzest a bringatol, hogy mi van a kerekek alatt, illetve azt is utalom, ha pogozik feleslegesen. menet kozben meg a 175 is kevesnek tunt.

de majd probalgatom tobbet.

Basszus napon voltam egész nap megárthatott a meleg... :) 10bar-nál van a 25% sag ami 145psi nem 110... a többi úgy van ahogy írtam... :)