ezt én is így gondoltam míg ki nem próbáltam egy 29-es SUP-ot. azóta kéne, nagyon is.
bocs a fél offért
Az elmult evekben cx bringaval terepezem, megszoktam, hogy folyamatosan dolgozni kell a lefeleken. A masik elonye, hogy egy parkerdoben is lehet olyan osvenyeket talalni, ami elmeny es technikas egy 35os gumis merev bringaval, nem kell hozza eltekernem bizonyos helyekre. Az ossztelosnal eloszor mindig van nalam egy rozsaszin kod, aztan miutan kiismert terepeken kezdem unni, illetve mar akkora sebessegnel es olyan terepeken ad olyan adrenalinloketet, mint a cx, amit mar veszelyesnek talalok. Nem mintha cx bringaval nem lehetne 20-30al is nagyot perecelni, de 50nel atcsapatni ugyanazon a helyen mar nem az en mufajom, csalad var otthon
most gyk olyan helyeken probalok menni, ami cxel mar nem volt jarhato, vagy elvezhetetlen. Meg kell talalni a szamomra megfelelo balanszot, felfedezni uj helyeket, nyarra mar okosabb leszek. Jelenleg ugy erzem, hogy a cx iranyaba mozdulnek, ami egy ht 29er lenne. Lejtozosebb bringa nem kene, nalam ez a plafon.
Most szerencsere megtehetem, hogy nem egy bringaval kell lefednem a dolgokat.
Edited by arn, 2017. March 19. - 21:20.