Amugy a kalkulatoruk is korrekt.
arn módosította - 2017. május 16. - 10:28
arn módosította - 2017. május 16. - 10:28
Most nézegetem a bicajt konkrétan, M-es méret kell nekem. Mondjuk nem értem, hogy a vállszélesség miért befolyásolja és miért csak max. 50 cm lehet a Canyon szerint.
Az M-es Silver-Grey Spectral AL 5.0 EX várható érkezése június 12-17.
Ezt tartani szokták vagy korábban is érkezhet vagy akár később is?
A Chat nem érhető el, ennyire népszerű ez a márka?
A geo táblázat elsô sorában ott van a méretekhez ajánlott testmagaság tól-ig. A kalkulátor minden adatot kér, de elsôsorban a belsô lábhosszt veszi figyelembe.
Idôben érkezik vagy esetleg kicsit elôbb.
Igen, népszerû a márka de a chat elérhetôségét az nem biztos hogy befolyásolja. Próbálkozz késôbb ha kérdezni akarsz tôlük.
Most nézegetem a bicajt konkrétan, M-es méret kell nekem. Mondjuk nem értem, hogy a vállszélesség miért befolyásolja és miért csak max. 50 cm lehet a Canyon szerint.
Az M-es Silver-Grey Spectral AL 5.0 EX várható érkezése június 12-17.
Ezt tartani szokták vagy korábban is érkezhet vagy akár később is?
A Chat nem érhető el, ennyire népszerű ez a márka?
Canyon Spectral 29 AL 5
rasti rusti
Lehet átutalással fizetni?
Ha igen, mennyi idő alatt kell átutalni az összeget?
Lehet átutalással fizetni?
Ha igen, mennyi idő alatt kell átutalni az összeget?
Canyon Spectral 29 AL 5
rasti rusti
Biztos hogy nem mindenkinek jön be, ha a grammok számítanak akkor el kell felejteni de 8-900g között tisztességes külsôk vannak és a 29-es Nerve-en az Ardent EXO-k is abban a súlyban vannak, a szélesebb felnik valamivel nehezebbek. Nekem az élmény többet számít mint a grammok - amiben nekem szinte verhetetlen - nem versenyzek és ez így teljesen ésszerû határok között van.
belső nélkül használod a lokit?
"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."
"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"
Biztos hogy nem mindenkinek jön be, ha a grammok számítanak akkor el kell felejteni de 8-900g között tisztességes külsôk vannak és a 29-es Nerve-en az Ardent EXO-k is abban a súlyban vannak, a szélesebb felnik valamivel nehezebbek. Nekem az élmény többet számít mint a grammok - amiben nekem szinte verhetetlen - nem versenyzek és ez így teljesen ésszerû határok között van.Tényleg annyival jobb a 3.0-ás gumival menni ? Nem túl nehéz ?
Viszont gondolom úgy tapad, mint az álom...
950sm07 módosította - 2017. május 12. - 20:30
Ez már nincs fennt de a héten pont a haverom Sj 6fattie-jét tekertem a horvát hegyekben egy napig és kell!
A merevhátú + menni fog a háztól.
Tényleg annyival jobb a 3.0-ás gumival menni ? Nem túl nehéz ?
Viszont gondolom úgy tapad, mint az álom...
Persze hogy tehetô, nem jól nézted...
Ok. Bíztam benne azért.
Canyon Spectral 29 AL 5
rasti rusti
peldaul? bolha.testbike.hu/apro/specialized-stumpjumper-fsr-comp-6fattie-278595
A Spectralokra nem tehető fel kulacstartó?
Én nem látok a vázon csavarhelyet.
hat eleg jo haszonnal dolgoznak
most megirjam neki, hogy ez egy tranzx cso, ami 100-120 eur?
A Spectralokra nem tehető fel kulacstartó?
Én nem látok a vázon csavarhelyet.
Canyon Spectral 29 AL 5
rasti rusti
En is kivarok a vasarlassal, mert se a nyeregcsoben, se a bringaban nem vagyok biztos, tobbet nem er meg a proba. Irtam canyoneknak, hatha elerheto kulon is.
hat eleg jo haszonnal dolgoznak most megirjam neki, hogy ez egy tranzx cso, ami 100-120 eur?
thank you for your email. The price of the seatpost you want is approximately 250€. The price is actually not that different from the one you can find in any online bike shop, so maybe it is worth it to order it elsewhere, should you not be willing to wait for the restock of course.
asszittem', már elhoztad!
ducigumis hintaló, mi kell még?
A SHIMANO SH PD-M 530 pedálhoz nem írják, hogy jár hozzá stopli. Más típushoz (pl. SHIMANO PD-M 520 BLACK) igen.
Vajon tényleg nem jár hozzá vagy csak nem tüntették fel a honlapon?
Egy plusszos Spectral EX nekem is bejönne, az gyakorlatilag kiváltaná az összes montimat, lenne hozzá 29-es kerékszettem is.
Ha Canyon nem mozdul akkor Stumpjumper 6fattie lesz mert már plusszosban sem tetszik a merevhátú...