Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Canyon

* * * * * 3 votes

• Please log in to reply
3138 replies to this topic

blash

blash

vendég

• jóváhagyásra váró
  • 875 posts

Nekem több mint 8e volt visszaküldeni a 30e-es csövet. Akkor már jobb, ha van aki helyben átveszi.

erre emlekszem, de paypalos fizetes eseten, vissza lehet terittetni a visszakuldes koltseget.

Szepy_lc8

Szepy_lc8

fórumtag

• fórumtag
  • 141 posts
Nekem több mint 8e volt visszaküldeni a 30e-es csövet. Akkor már jobb, ha van aki helyben átveszi.

Canyon Nerve AL 8.9 2014
Canyon Grand Canyon AL SL 6.9 2016
Canyon Endurace CF 8.0 2016

blash

blash

vendég

• jóváhagyásra váró
  • 875 posts

nahát, hogy mik vannak...

totalcar.hu/belsoseg/2017/05/24/reg_szivtam_meg_ennyire_alkatresszel/

ja, de me' nem vitte vagy kuldte vissza ahonnan vette? legjobban fajo struc anti irasaiban az allando nyelvujitas: futomu, csoportkerek stb.

Kisherceg

Kisherceg

fullamatőr kocabringás

• fórumtag
  • 8,026 posts

nahát, hogy mik vannak...

http://totalcar.hu/b.../?cp=1#comments

"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."

"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"

ultio

ultio

TARC

• fórumtag
  • 1,169 posts

Gondoltam megemlítem, hogy a nyeregcső ügynek az lett a vége, hogy szó nélkül küldtek egy új nyeregcsövet, képek meg bármi levelezés nélkül. Nem semmi..

És mi lett a vázzal?

Az volt a gond ugye, hogy a váz sorjás volt belül és összekarcolta a csövet.

Amúgy le a kalappal a Canyon előtt.

Canyon Spectral 29 AL 5

rasti rusti

Vasinger

Vasinger

fórumtag

• fórumtag
  • 57 posts

Gondoltam megemlítem, hogy a nyeregcső ügynek az lett a vége, hogy szó nélkül küldtek egy új nyeregcsövet, képek meg bármi levelezés nélkül. Nem semmi..

950sm07

950sm07

törzsvendég

• fórumtag
  • 416 posts

Hasonloan szamolva ez olyan 180m/10kmre jon ki az egesz tura. Az a kaptatosabb resz mar 460...

Voltak keményebb napok meg volt két lazább is... de ahova felmentünk onnan le is kellett jönni. :)

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7,205 posts
  • LocationBécs
Hasonloan szamolva ez olyan 180m/10kmre jon ki az egesz tura. Az a kaptatosabb resz mar 460...

Edited by arn, 2017. May 17. - 17:10.

950sm07

950sm07

törzsvendég

• fórumtag
  • 416 posts

0,71es attetellel azert sok helyre fel lehet tekerni :) inkabb a nerve 3x11es attetele tulzas, legalabbis ide a becsi erdobe biztosan, pedig azert tipikusan 250-300m szint jut 10kmre.

Garminom 18%-nál maxolt az nem volt vészes, pár helyen kellett csak tolni, ahol a kövek miatt amúgy sem lehetett tekerni. A legdurvább napon 14km-nél már 900m szintnél tartottunk, utána lankásabb volt egy kicsit és 39km/1803m volt a vége. :)

ultio

ultio

TARC

• fórumtag
  • 1,169 posts

Nyugi lesz, azt nem fogja rajtad megspórolni a Canyon mivel Shimanotól stoplival kapják. Nem a chat-es csomagolja a bicajt így nem tudta...

Persze, így gondolom én is.

Canyon Spectral 29 AL 5

rasti rusti

950sm07

950sm07

törzsvendég

• fórumtag
  • 416 posts

Így van, most azt írták, hogy jár a pedálhoz a stopli.

1 : 1

Most már nagyon kíváncsi vagyok, lesz-e stopli.

Nyugi lesz, azt nem fogja rajtad megspórolni a Canyon mivel Shimanotól stoplival kapják. Nem a chat-es csomagolja a bicajt így nem tudta...

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7,205 posts
  • LocationBécs

Múlt héten fotósként vettem részt a "Trans Dinarica MTB Trail" horvátországi szakaszának feltérképezésén, bejárásán. Elôször a 29-es Nerve-el akartam menni de amikor megkaptam az itinert és láttam hogy lesz benne pár "single trail" a Strive mellett döntöttem. Nem voltam teljesen biztos benne hogy jól teszem mert eddig max 2 napos tekeréseken voltam vele a hegyekben. A setup Sram 1x11 (10-42) 30-as lánctányérral, Maxxis Aggressor EXO gumikkal és DMR Vault taposó pedálokkal.
7 nap alatt 400,90km-t tekertünk 7229m szinttel ~80% off road ~20% aszfalt. A Strive kicsit ledöbbentet, fantasztikus volt a néha végtelennek tûnô felfelékben, lefelékben és sima szakaszokon egyaránt úgyhogy 100%-osan bejött a választásom. Valószínû a Nerve is jó lett volna bár nem tudom hol teljesített volna jobban, azt viszont tudom hogy a gyors köves lefelék csak jóval lassabban mentek volna vele. :)

0,71es attetellel azert sok helyre fel lehet tekerni :) inkabb a nerve 3x11es attetele tulzas, legalabbis ide a becsi erdobe biztosan, pedig azert tipikusan 250-300m szint jut 10kmre.

ultio

ultio

TARC

• fórumtag
  • 1,169 posts

Minden SPD pedálhoz jár stopli, csak szerintem aki a chat másik oldalán volt nem tudta...

Így van, most azt írták, hogy jár a pedálhoz a stopli.

1 : 1

Most már nagyon kíváncsi vagyok, lesz-e stopli.

Canyon Spectral 29 AL 5

rasti rusti

950sm07

950sm07

törzsvendég

• fórumtag
  • 416 posts

Múlt héten fotósként vettem részt a "Trans Dinarica MTB Trail" horvátországi szakaszának feltérképezésén, bejárásán. Elôször a 29-es Nerve-el akartam menni de amikor megkaptam az itinert és láttam hogy lesz benne pár "single trail" a Strive mellett döntöttem. Nem voltam teljesen biztos benne hogy jól teszem mert eddig max 2 napos tekeréseken voltam vele a hegyekben. A setup Sram 1x11 (10-42) 30-as lánctányérral, Maxxis Aggressor EXO gumikkal és DMR Vault taposó pedálokkal.

7 nap alatt 400,90km-t tekertünk 7229m szinttel ~80% off road ~20% aszfalt. A Strive kicsit ledöbbentet, fantasztikus volt a néha végtelennek tûnô felfelékben, lefelékben és sima szakaszokon egyaránt úgyhogy 100%-osan bejött a választásom. Valószínû a Nerve is jó lett volna bár nem tudom hol teljesített volna jobban, azt viszont tudom hogy a gyors köves lefelék csak jóval lassabban mentek volna vele. :)

ultio

ultio

TARC

• fórumtag
  • 1,169 posts

Minden SPD pedálhoz jár stopli, csak szerintem aki a chat másik oldalán volt nem tudta...

Most újra beszélek velük, meglátom, mit mondanak.

Canyon Spectral 29 AL 5

rasti rusti

950sm07

950sm07

törzsvendég

• fórumtag
  • 416 posts

Köszi.

Közben megkérdeztem, stopli nem jár a Shimano 530-as pedálhoz.

Próbálok újra csetelni velük (nagyon ritkán lehet elérni őket), hogy küldenek-e ajándékként egyet :-).

ultio

ultio

TARC

• fórumtag
  • 1,169 posts

mindegyik ugyanakkora

Köszi.

Közben megkérdeztem, stopli nem jár a Shimano 530-as pedálhoz.

Próbálok újra csetelni velük (nagyon ritkán lehet elérni őket), hogy küldenek-e ajándékként egyet :-).

Canyon Spectral 29 AL 5

rasti rusti

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7,205 posts
  • LocationBécs

arn, 950sm07 köszi.
Megrendeltem tegnap este az M-es Spectral AL 5.0 EX bicajt. 175 cm magas vagyok, a táblázat szerint az M méret közepén vagyok és a kalkulátor szerint is M a méretem.
Nem néztem meg, hogy mennyire húzom ki a nyeregcsövet.

A kalkulátor adatai alapján egyébként változhat bármilyen paramétere is a bicajnak vagy akkor a testmagasság és a belső lábhossz alapján ha M a méret, akkor minden M-es bicaj ugyanakkora? Vagy lehet valamilyen különbség?
Ezt azért kérdezem, mert megcsináltam a kalkulálást, de nem rendeltem meg a bicajt, csak később, ezért a visszaigazolásnál a méreteknél 0 szerepel, illetve a Stem length 50 mm, de a táblázat szerint minden méretnél ennyi.

mindegyik ugyanakkora

ultio

ultio

TARC

• fórumtag
  • 1,169 posts

arn, 950sm07 köszi.

Megrendeltem tegnap este az M-es Spectral AL 5.0 EX bicajt. 175 cm magas vagyok, a táblázat szerint az M méret közepén vagyok és a kalkulátor szerint is M a méretem.

Nem néztem meg, hogy mennyire húzom ki a nyeregcsövet.

A kalkulátor adatai alapján egyébként változhat bármilyen paramétere is a bicajnak vagy akkor a testmagasság és a belső lábhossz alapján ha M a méret, akkor minden M-es bicaj ugyanakkora? Vagy lehet valamilyen különbség?

Ezt azért kérdezem, mert megcsináltam a kalkulálást, de nem rendeltem meg a bicajt, csak később, ezért a visszaigazolásnál a méreteknél 0 szerepel, illetve a Stem length 50 mm, de a táblázat szerint minden méretnél ennyi. 

Canyon Spectral 29 AL 5

rasti rusti

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7,205 posts
  • LocationBécs
Geonal azt nezd, hogy mennyire huzod ki a nyeregcsovet, azt irjak a tablazatban, es azt valaszd amelyikbe a legjobban esel. Ha atfedes van, en a rovidebbet valasztanam.

Amugy a kalkulatoruk is korrekt.

Edited by arn, 2017. May 16. - 10:28.