Mint fentebb írtam, elsõdlegesen azért a nõi változat,mert csak az létezik a legeslegkisebb méretben...különben ha nem pont ez a méret kell,akkor lényegében a férfi változat is megfelelõ méretre szabással,esetlegesen az említett specifikus alkatrészek cseréjével…és amennyiben a szín is megfelel,lehet ténylegesen jobb, de a választás során meghatározó volt ez is, mivel fehér váz és fehér villa csak a nõi modell esetén volt,és e méretben csak a top változat,elérhetõ idõn belül, a fentiekben ez került átépítésre egy alapvetõen minden téren személyre szabottabb bringává ( :
Jaaaa, ok, így már értem, a vázméret valóban S-es a legkisebb a ffi széria esetén. Szóval, nagyon jó kis gép! Mi még nem rendeltük meg, pedig azt írják, akár 8 nap alatt itt lehetne Mo.-on. :-) Elég valószínû, hogy egy M-es Nerve XC 6.0 lesz, piszkosul jó az ár/érték aránya. Egy tavalyi modell Merida One-Twenty 1000-D került még szóba akciósan, kb. ilyen áron, csak a felszereltsége nem ennyire komoly, a kábelek nincsnek ilyen szépen elvezetve és még valamivel nehezebb is. (Utóbbi csak nekem szempont mondjuk.)