Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Canyon

* * * * * 3 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
3139 hozzászólás a témában

troger

troger

törzsvendég

• fórumtag
  • 296 hozzászólás
Itt az apróban sikerült vennem egy canyon ultimate al. országutit. Sram force szett van rajta, fsa carbon hajtómû. Hát eléggé össze van rakva, nem spóroltak le semmit róla. Akkor lepõdtem meg, amikor megnéztem, hogy a rajta levõ continental grand prix 4000 s külsõk mennyibe kerülnek. Csak pislogtam, hogy 16 ezer pénz drabaja. Hát ott sem spóroltak, a kulacstartó csavarok titánok, a syntace befogó csavarjai is.

Egyszerûen tényleg nincs gyenge pontja. Könnyen lehet, a következõ montim is canyon lesz ezekután.

Pedig tényleg kerestem a hibát, de nem találtam.
Merida a nyugat dácsiája, de jó a garis ügyintézése

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs
a nagyobbakert is odavannak :) egy mr tesztre is kivancsi lennek.

zscs

zscs

bringás

• fórumtag
  • 3.325 hozzászólás
  • LocationBdapest - Wien - Mondsee
Canyon Nerve XC 5.0 Review - BikeRadar

forest

forest

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.146 hozzászólás
Király! Remélem annak is kedvezõ ára lesz. :)

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs
rakerdeztem, hogy fognak e csinalni 29ert:

thank you for your E-Mail.

We plan to make an announcement later in the year.
Probably in autumn at the Eurobike.

forest

forest

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.146 hozzászólás
Elképzelhetõnek tartom,hogy az o gyûrût kéne egy szorosabbra cserélni.
Magyarországra ugye úgy jött a bicaj,hogy a villa egy heveder szerûséggel összevolt húzva a váll és a fékhíd között,hogy beleférjen a dobozba.
Lehet,hogy ez sem tett jót neki. :(
De köszi a gyors választ. Majd beszélek akkor Salával.

Viszont még azon gondolkoztam,hogy ha visszaküldöm,akkor gondolom õk is csak megjavítják. Mert,ha cserélnék,akkor lehet,h kérném,h ne tapered-esre cseréljék,ha tudják,mert el akarom adni és a saját villámmal használnám a bicajt.
De ha meg ezt leírom,akkor lehet,h elküldenek a ......ba. :D

zscs

zscs

bringás

• fórumtag
  • 3.325 hozzászólás
  • LocationBdapest - Wien - Mondsee
Én az új csavart megvárnám, azzal nem lesz gondod. Nyomatékértékek úgy rémlik, a Canyon user's manualban benne van.
Villát meg vidd el Salához szerintem, õ gyorsan megmondja, van-e gond vele.

forest

forest

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.146 hozzászólás
Most nem tudom a nyomatékot,de épp ma tekertem simára az egyik csavar fejét,szal majd mûthetem ki. Úgy néz ki,hogy a csavar berugózástól is tud még rászorulni,vagy én húztam meg túl erõsen és a múltkori reccsenésnek most jött ki az eredménye. Na mind1 úton az új csavar.

Viszont új probléma. A villa jobb becsúszójánál jelentõsen szivárog az olaj. :( Pedig nem is használtam,csak a városban mentem pár kört,de nem ugrottam vele,mert el akarom adni,amint megjön a szûkitõm és berakom a régi villámat. Szerintetek érdemes vacakolnom a garanciával és írnom nekik,vagy Sala mesterrel rakassam rendbe és adjam el? A postaköltséget gondolom nekem kéne állnom,így kb ugyanott vagyok,ha én csináltatom meg. :(

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs

Jó örülök,meg rászántam és már el is utaltam a pénzt,de azért mégis.
Amúgy szerintem nem a szerszám volt. Mert úgy meg volt húzva a csavar,h az imbuszomra ráhúztam 1 méteres csövet és azzal bírtam kinyitni,de még így sem könnyen. Ráadásul,amikor egy-egy reccsenés kíséretében kinyílt még valami fura szag is jött belõle(mintha égett szaga lett volna).

mekkora nyomatek van rairva? en tagrogzitesnel ilyen 8-10nmt szoktam latni.

gaboca1

gaboca1

törzsvendég

• fórumtag
  • 2.348 hozzászólás

Amúgy szerintem nem a szerszám volt. Mert úgy meg volt húzva a csavar,h az imbuszomra ráhúztam 1 méteres csövet és azzal bírtam kinyitni,de még így sem könnyen. Ráadásul,amikor egy-egy reccsenés kíséretében kinyílt még valami fura szag is jött belõle(mintha égett szaga lett volna).

Szerintem meg a csavar gyártásánál keletkezett amikor belenyomták a hatszöget.

forest

forest

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.146 hozzászólás

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs
hat orulj neki, hogy nem 10k - ket muanyag b*szert is tobbet fizettem. amugy olyan mintha a szerszam, amit belenyomtak, az roncsolt volna, mert ha a megtepes miatt lett ilyen, akkor mashol is szetszakadt volna.

forest

forest

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.146 hozzászólás
Na most kaptam üzit. A csavarokra kiszámláznak 12 eurot. :(

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs
persze, harom negy honap :D a specinel en is ezt tapasztaltam: a nemet garnal ket-harom napon belul itt volt a potalkatresz.

forest

forest

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.146 hozzászólás
Szupi! Már válaszoltak is,hogy postázzák ingyen az átalakítót a kormánycsapágyhoz és a telópumpát meg a csavarokat! És elnézést kértek. :)
Vajon itthon is így müködne ez? :D

forest

forest

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.146 hozzászólás
Na már válaszoltak is! Elnézést kértek a pumpáért és a villáért,azt írták,h ingyen küldik az alátétet és a pumpát,de a csavarokra nem reagáltak semmit. Írjak nekik még egy emailt,hogy a csavarokkal mi lesz vagy örüljek ennek is. :(
Így a belsejében keletkezett a repedés. Ebbõl lehet gond? :(
Feltöltött kép

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs
karbantartasba az is beletartozik, hogy at kell huzni a forgaspontokat (meg kitisztitani).

az mas kerdes, hogy nalam a specinel komplett csavarszettet kellett cserelni, mert a csavarok nem birtak a megadott nyomatekot. most kb fele-ketharmad nyomatekkal van meghuzva. a pitchem jott nemetektol, az nagyon patentul ossze volt rakva, beallitva, mellekeltek a checklistet is.

forest

forest

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.146 hozzászólás
Küldtem nekik e-mailt! Remélem segítenek valahogy! És remélem nem azt fogják írni,hogy buktam a garanciát,mert kivettem a rugóstagot! :(

Paul Vitti

Paul Vitti

fróumfggüõ

• fórumtag
  • 2.025 hozzászólás
Úgy látszik az eladásokkal fordított arányban lehet a kválitikontroll minõsége náluk :(
Az biztos hogy kompenzálni fognak szerintem, de attól még nyilván idegesítõ ha pont a te géped jött ki egy olyan török keze alól, akinek sz@r napja volt...
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó.

forest

forest

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.146 hozzászólás
Köszi!
Lehet,h csak nekem volt pechem,de amilyen segítõkészek remélem,h a pumpát és csavarokat(esetleg egy adaptert) küldik hamarosan.