Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Canyon

* * * * * 3 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
3138 hozzászólás a témában

Vincsó

Vincsó

vendég

• fórumtag
  • 95 hozzászólás
Köszi a tippet a nyeregcsõvel kapcsolatban. amúgy a bringa túrázósabb mivoltát az is bizonyítja, hogy vannak rajta csomagtartóhoz csavarhelyek. Az, hogy 2*10 lesz belõle az már 100%, nem tudom elképzelni, hogy valahol fel kelljen raknom nagytányérra, így is elég haladós, hogy szinte a középsõt használom csak, hátul így se váltok le legkisebbre. 1*10 jobb lenne csak elég nagy dombok vannak errefelé :D Mondjuk tavasszal biztos gyorsabban fogok menni de akkor is elég lenne a 2*10.

zscs

zscs

bringás

• fórumtag
  • 3.321 hozzászólás
  • LocationBdapest - Wien - Mondsee
Jó kis bicaj, most is fenntartom, ennyiért nem sok jobbat kapni. Bombajó az ár-érték aránya, a 6.9-cel meg akár versenyezni is lehet már, bár való igaz, a Grand Canyon 29 AL geometriája versenyzõsebbre hangoltnak tûnik nekem, a technikai adatok alapján.
Becsúszó nyeregcsõ: túl sok rajta a zsír. Vedd ki a nyeregcsövet és féktisztító spay-vel zsírtalanítsd. A nyeregvázcsövet belülrõl szintén pucold meg alaposan, lehetõleg zsírmentesre. Ezután a nyeregcsõre kenj leheletvékony zsírréteget. Mûködnie kell.
Nálam csavaros a bilincs mindegyik bicajon, mindössze 2.5-3 Nm-rel húzom csak meg a csavart és nem csúszik be a nyeregcsõ.

Vincsó

Vincsó

vendég

• fórumtag
  • 95 hozzászólás
Egyre több a tapasztalat a Yellowstone AL 29 5.9 - el. Amennyire meg tudom ítélni inkább túrázós a geo mint sportos, ez nem baj lényegében, mert nekem elég. Mászni így is könnyû vele sõt mentem le olyan meredek helyen ahol mással nem igazán mertem... bár ezek inkább tudhatók be a nagy kerekeknek mint másnak. A bringát elvittem átzsíroztatni biztos ami biztos alapon, hát a kerékcsapágyakban nem sok zsír volt, de most már fasza :)
Kérdezte is a boltos, hogy mennyiért vettem stb... mondtam neki, erre õ: ennyiért jobbat is vehettél volna, mutatott egy bringát egy XC 32 telóval meg hozzá illõ alkatrészekkel, ami egyébként 270 ezer inkább mint 230, na mindegy csak érdekességképp.

Ami negatívum: becsúszik a nyeregcsõ... lehet én nem feszítem meg eléggé a gyors zárat de jobban nem nagyon merem, de majd próbálkozom vele még.

Mai képek :)
Feltöltött kép
Feltöltött kép

Vincsó

Vincsó

vendég

• fórumtag
  • 95 hozzászólás
Pedál tervben... de majd tavaszig eldõl, hogy spd lesz é vagy nem :) Amúgy köszi! :D

forest

forest

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.146 hozzászólás
ÚÚÚÚ! Bitang jól néz ki! :D Kell nekem is! :P De egy normális pedált tessék rá venni! ;) :P

Mondjuk ez nem egy komoly darab,de passzolna hozzá! :D
PEDL MTB FREE R.NARANCS

Vincsó

Vincsó

vendég

• fórumtag
  • 95 hozzászólás
Nos napi 12 óra meló mellett annyi idõ nem volt tesztelni.. tegnap volt egy komolyabb kör meg ma. :) :)
Feltöltött kép
Feltöltött kép

forest

forest

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.146 hozzászólás
Annyira élvezed,h nem érsz rá egy képet felrakni? :P

zsbacsi

zsbacsi

vendég

• jóváhagyásra váró
  • 287 hozzászólás

Nos meg is érkezett, este összerakom (a radar színkombináció jónak tûnik :) ).

Képet kérünk ha összeraktad! :)

Vincsó

Vincsó

vendég

• fórumtag
  • 95 hozzászólás
Nos meg is érkezett, este összerakom (a radar színkombináció jónak tûnik :) ).

Vincsó

Vincsó

vendég

• fórumtag
  • 95 hozzászólás
50. hét a szállítás dátuma :) Szóval amint megérkezik a pénz(gondolom kedd- szerda) küldik is, ha jól értelmezem. meg lehet nézni ha szoktál Baranyába járni :)

arpi07

arpi07

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.413 hozzászólás

Mi számít emberinek? Nekem amúgy gyárilag átütõs és az új átütõs 142-es szélességû. Nem tudom,h be tudnád-e szerelni a régebbi vázadba. Én az újból az állítható himbakart szerettem volna,de azt írták,h nem tudom beszerelni a 2011-es vázamba. :(
Amúgy eladó a gyári kerékszettem,amihez gyártattam rövidebb távtartókat és egy spéci tengelyt,amivel 135-ös vázba is jó. A két szélén 10mm-es a tengely és 2db 10-es anya fogja. :) Ha érdekel,akkor írj privátban.
Használt eladó 2011-es sun drift 2.1 DH/FR kerékszett

Amennyiért árulod a sajátod az nem :)
Inkább úgy fogalmazok nekem nem,de a piac úgyis eldönti.Köszi,kerékszettem van nekem is

forest

forest

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.146 hozzászólás
Mi számít emberinek? Nekem amúgy gyárilag átütõs és az új átütõs 142-es szélességû. Nem tudom,h be tudnád-e szerelni a régebbi vázadba. Én az újból az állítható himbakart szerettem volna,de azt írták,h nem tudom beszerelni a 2011-es vázamba. :(
Amúgy eladó a gyári kerékszettem,amihez gyártattam rövidebb távtartókat és egy spéci tengelyt,amivel 135-ös vázba is jó. A két szélén 10mm-es a tengely és 2db 10-es anya fogja. :) Ha érdekel,akkor írj privátban.
Használt eladó 2011-es sun drift 2.1 DH/FR kerékszett

arpi07

arpi07

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.413 hozzászólás
Esetleg rendelt már valaki olyat,hogy Torque átütõs hátsórész?
Enyém gyz és upgrade-elném,mivel külön vázat(emberi áron)nem találok.

forest

forest

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.146 hozzászólás
Király! Mikorra ígérték? :) Szívesen meglesném élõben,ha meglesz! ;)

Vincsó

Vincsó

vendég

• fórumtag
  • 95 hozzászólás
Végül is a radar lesz... mire rendeltem csak ez volt már L-es méretben(ami remélem jó lesz)pénzt is elutaltam így már csak várni kell :)

Vincsó

Vincsó

vendég

• fórumtag
  • 95 hozzászólás
Telópumpát írják, hogy küldenek ehhez a villához elvileg solo air, a többit meglátom majd. Elvileg hamarosan megrendelem és készleten is van :)

forest

forest

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.146 hozzászólás
A torque nekem is 2 sebességes volt eredetileg,de az is,mint a 6.9, 36-os tányérral volt. Szóval lehet,h nagyobbat erre se tudsz tenni,ahogy a nagyított képet néztem! De nekem a 36-os tányér nem szimpi. Bár a 29-es keréknél lehet,h jó,de 26-osnál nekem a 40 lenne az ideális. Ezt is vedd figyelembe. :)
Nekem küldtek még,de az új torque-n már vmi gumi vagy mûanyagbetét van. Ezen nem látom,de ha írsz nekik,akkor biztos megmondják. Segítõkészek általában. :)
Nekem jött a védõ is, egy nyomatékmérõs imbusz összeszereléshez és egy teló pumpa (ez utólag,mert kihagyták). Az utóbbit nem garantálom,mert ehhez a villához nem biztos,h kell.

Vincsó

Vincsó

vendég

• fórumtag
  • 95 hozzászólás
Hát a 6.9 az 2*10, szóval gondolom gond nélkül megoldható. Elgondolkodtató amit a radar színkombinációról mondtál, na majd kiderül, éppen milyen kedvem lesz a rendelés pillanatában, az fog dönteni :)

szerk.: a kerékpárral küldenek láncvillavédõt?

forest

forest

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.146 hozzászólás
2*10-re csak ha lehet. Én is szerettem volna áttérni,de nem fér el a 40-es tányér a láncvillánál és a 38-as is annyira necces,h inkább nem kockáztattam,így maradt inkább a 3 tányér.
Én nem vagyok oda a fehér divatolásért! Simán bevállalnám a radart. Marha jól néz ki szerintem ez a narancs fekete kombó. Szerintem pont olyan lesz,mint a képen. Pár narancsra eloxált cuccal. :)
Mellesleg van egy kiállítótermük németben,ahol meg tudod nézni,ha arra jársz! :P Vagy nézegess eurobike-ról képeket. Ott mutatták be tudtommal,szóval hátha akad róla amatõr fotó is.

Vincsó

Vincsó

vendég

• fórumtag
  • 95 hozzászólás
Igen, tisztában vagyok azzal, hogy 29er. Nyilván jobb a 6.9.... vagy akár a grand canyon al csak hát az a pár száz euro differencia zavar :) Igazság szerint, hosszú évek óta nem ültem rendszeresen biciklin, fõleg sajáton. Így az 5.9 felszereltsége is megfelel maximum a hajtást cserélném idõvel 2*10 - re. Amúgy kár, hogy nem lehet élõben látni ezeket a gépeket, a színösszeállítás miatt, a radar az nagyon nem jön át így képekrõl aztán ki tudja lehet, hogy élõben bejönne, de így marad a fekete fehér.