Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Canyon

* * * * * 3 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
3138 hozzászólás a témában

Sly78

Sly78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.513 hozzászólás
sziasztok!

M-es 120-at mozgó vázra vadászatom során most eljutottam a Canyonhoz is. Szerintetek EZ reális árban van? az olvasott kritikák alapján gyorsan lecsapnék rá. köszönöm elõre is a segítséget. amúgy nem dárgállom, hanem inkább gyanúsan olcsó. legalábbis az eddig nézett Giant Trance meg Speci Camber vázakhoz képest.

Vejne

Vejne

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.309 hozzászólás
Inside Canyon Bicycles | road.cc | Road cycling news, Bike reviews, Commuting, Leisure riding, Sportives and more

gyárlátogatás.

Nagyon sokat szerepelnek amúgy a road.cc és bikeradar oldalakon. Talán joggal. ;)

arpi07

arpi07

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.413 hozzászólás

nincs valakinek 29 Nerve fullyja?

Kicsit próbáltam egyet,meggyõzött

arpi07

arpi07

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.413 hozzászólás
nincs valakinek 29 Nerve fullyja?

Vincsó

Vincsó

vendég

• fórumtag
  • 95 hozzászólás
zscs: Amúgy Race face-nek is van ilyen "narrow/wide" lánckereke: Race Face 2013. 30T-ben is létezik, bár nem tudom, hogy az felszerelhetõ lenne e.:confused:

Vincsó

Vincsó

vendég

• fórumtag
  • 95 hozzászólás
Lefelé nekem elég a gurulok tempó legtöbbször, nem nagyon szoktam sietni sehova :) Amúgy nem is voltam tudatába annak, hogy elöl 32T a középsõ hátul meg 11-36, szóval adott a dolog. Így azért egyszerû kipróbálnom :)

zscs

zscs

bringás

• fórumtag
  • 3.321 hozzászólás
  • LocationBdapest - Wien - Mondsee
3-4 hónapig 1x10-et használtam, 32t elõl, hátul 11-34, 26-os kerékkel. Picit sok volt egy-két szokásos emelkedõm, a 32x30 és 32x34-el, de azért bírtam. Nekem a kistányér jobban hiányzott, mint a nagy. Itt kezdtem el kissé rászoktatni magam a pörgetésre; nem tudom, másnak biztosan más élményei lennének vele. Eddig a 2x9 és a 2x10 volt a legjobb nekem, amit próbáltam. Leginkább a kistányér miatt, amivel jobban be tudom osztani az erõm.
(Továbbra is maximális csodálatom és elismerésem azok felé, akik SS-el versenyeznek)

gaboca1

gaboca1

törzsvendég

• fórumtag
  • 2.348 hozzászólás

Nézegettem 1*10-es megoldásokat, lehet kipróbálom a yellowston-n. Egyelõre elég lenne egy 30T lánckerék a környékre, azt hiszem :) Kéne valami olcsó láncvezetõ - feszítõ megoldás egyenlõre, ha beválik akkor váltanék komolyabbra. Valami ötlet?

Szilvás elõtt a tesztnapon mentem egy ilyen 1x10-esel, elõl 34-es tányérral, hátul 11-36, teljesen jól tekerhetõ volt pedig amikor megláttam mit kapok pislogtam kicsit, egyáltalán nem hiányzott a balos váltókar még érzésre sem.

Specialized kerékpár alkatrészek

Kánya

Kánya

törzsvendég

• fórumtag
  • 846 hozzászólás
  • LocationMecsek

Ha jó erõben vagy, 11-36-os sorral enyhén kompromisszumos, de jó lehet a 32-es tányér. Próbáld meg, bírod-e a szokott útvonalaidat végig a kistányér nélkül, az a biztos!

Off
Nem tudom ti hogy vagytok vele, de a 30/36 még el megy felfelé ha nagyon akarjuk, de aki szeret menni lefelé is annak szerintem kevés a 32/11 is. Ha meg szeretnénk élvezni is a tekerést oda szerintem is a 2 tányéros rendszer a minimum, persze 11-36-os kiosztásnál. Az ilyen szintû könnyítés meg a felhasználhatóság rovására megy (szerintem)

Vincsó

Vincsó

vendég

• fórumtag
  • 95 hozzászólás

Még nem tudsz róla, hogy látens SS-függõ vagy. ;)

Lehet :) minden esetre ki fogom próbálni a dolgot nem olyan sokára :cool2:

zscs

zscs

bringás

• fórumtag
  • 3.321 hozzászólás

Nem hiszem, hogy jelen pillanatban bírnám ez biztos, de úgy gondolom, hogy egyszerûen hozzá kell erõsödni..., kis kihívás nem árt azt hiszem :) 32 -es létezik akkor, ami jó ehhez a hajtókarhoz? Mindenképp ki szeretném próbálni, vonz a dolog minimalista hatása/egyszerûsége és nem utolsó sorban kevesebb kütyü is kell.

Még nem tudsz róla, hogy látens SS-függõ vagy. ;)

freddyke

freddyke

törzsvendég

• fórumtag
  • 2.261 hozzászólás
Én már csináltam a Mecsekben, a városból fel a Lapisra (Pálosok mellett), aztán az Orfûi tótól is fel a Lapisra, középsõ tányéron. Igencsak jó erõben kellett lennem. Most nem bírnám.

Vincsó

Vincsó

vendég

• fórumtag
  • 95 hozzászólás
Nem hiszem, hogy jelen pillanatban bírnám ez biztos, de úgy gondolom, hogy egyszerûen hozzá kell erõsödni..., kis kihívás nem árt azt hiszem :) 32 -es létezik akkor, ami jó ehhez a hajtókarhoz? Mindenképp ki szeretném próbálni, vonz a dolog minimalista hatása/egyszerûsége és nem utolsó sorban kevesebb kütyü is kell.

zscs

zscs

bringás

• fórumtag
  • 3.321 hozzászólás

Nézegettem 1*10-es megoldásokat, lehet kipróbálom a yellowston-n. Egyelõre elég lenne egy 30T lánckerék a környékre, azt hiszem :) Kéne valami olcsó láncvezetõ - feszítõ megoldás egyenlõre, ha beválik akkor váltanék komolyabbra. Valami ötlet?

A "normál" 30-as tányér nem fog felmenni, már ha egyáltalán létezik 104 BCD-s 30-asban, mert a lánc beleérne a csavarba. Létezik viszont olyan, ami offset-es, vagyis befelé eltolva fut, viszont amit ilyet láttam eddig, az mostanában jelent meg a piacon és méreg drága. Például: Fresh Goods: Wolf Tooth Components 104 BCD XX1 Compatible Chainrings

Feltöltött kép (bal oldali a 30-as, jól látszik az "offset")
Elméletileg ezzel terelõre sincs szükség az XX1-hez hasonló speciális fogak miatt. Ahogy a fotón is látszik, minden második fog vastagabb - bár efelõl vannak kétségeim.

Ha jó erõben vagy, 11-36-os sorral enyhén kompromisszumos, de jó lehet a 32-es tányér. Próbáld meg, bírod-e a szokott útvonalaidat végig a kistányér nélkül, az a biztos!

Vincsó

Vincsó

vendég

• fórumtag
  • 95 hozzászólás

Kisherceg

Kisherceg

fullamatőr kocabringás

• fórumtag
  • 8.026 hozzászólás
innen pont méretnek tûnik. :)

"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."

"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"

Vincsó

Vincsó

vendég

• fórumtag
  • 95 hozzászólás
Hali!

Kapott SPD-t a gép
Feltöltött kép
Yellowstone:)
Feltöltött kép
Lehet, hogy nem is kicsi csak túlparáztam a dolgot.
Feltöltött kép

Sly78

Sly78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.513 hozzászólás
sziasztok!

én is segítséget kérek, egy Canyon vázban (is) gondolkodom.

van vkinek tapasztala ilyen vázzal? lefele? fölfele? merveség? stb. elõre is köszönöm.

dzsonhee

dzsonhee

törzsvendég

• fórumtag
  • 687 hozzászólás
  • LocationBad Goisern

Carbon fully 29er, Lux CF 29: Canyon Lux CF 29: Vorstellung und Kurzfahrbericht der neuen Marathonwaffe

angolosoknak is:

Gallery: Canyon Lux CF ? First Look - BikeRadar

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs

Használ valaki ilyen bicót, vagy valamelyik változatát L-es méretben, szeretnék személyes tapasztalatot szerezni róla.

https://www.canyon.c...ke.html?b=3021#

en is eppen ezt neztem :) engem is erdekelne info...