Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Canyon

* * * * * 3 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
3138 hozzászólás a témában

Sly78

Sly78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.513 hozzászólás
no, a mai nappal Canyonos lettem. nagyon szép a devecseri lomis váz, szinte teljesen hibátlan, jó ha 200 kilométert futott. jövõ héten lesz idõm bringát építeni belõle, majd tolok egy képet. köszönöm a segítséget zscs kollegának.

Vincsó

Vincsó

vendég

• fórumtag
  • 95 hozzászólás
Hali!

Lassan nekiállok a Yellowstone 1*10 konverziójának, de hajtókar ügyben nem jutok dûlõre, 2 tányéros slx vagy xt? Elõször SRAM-ban gondolkodtam de elvetettem az ötletet így a váltás is Shimano lesz, Xt Shadow+ személyében. Ugye színben az Xt lenne jobb (a bringa is fekete). Szerintetek éri azt a + 50 eurót az Xt? Vagy vegyek rajta gumit inkább? :)

Sly78

Sly78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.513 hozzászólás

Admin,visszamenõleg sztem lehet törölni,ne b*sszuk szét a márkát

nem volt ez offtopic szerintem. Canyon vázról beszélgettünk. de szerintem is ássuk el a csatabárdot. legalábbis én elástam. de tényleg áruld már el kérlek, hogy honnan tudod, hogy piacos bóvlit árulnak? mert ha ez tényleg így van, akkor nem utaznék miatta holnap 100 kilométert...

Kisherceg

Kisherceg

fullamatőr kocabringás

• fórumtag
  • 8.026 hozzászólás
Miért nem biciGliztek inkább? Szívjátok itt egymás vérét!? :)

"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."

"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"

arpi07

arpi07

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.413 hozzászólás
Admin,visszamenõleg sztem lehet törölni,ne b*sszuk szét a márkát

Sly78

Sly78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.513 hozzászólás

olyat,hogy ha kérhetem akkor soha többet ne reagálj semmire amit én írok.písz.

még Te sértõdj meg :)

egyébként én ezeket találtam róluk:

http://kerekpar.info...t-es-szerviz-G7

lehet, hogy lomis bolt, de nincs mindenkinek pénze új cuccokra. lopottal már tán' csak nem mernek foglalkozni. egy jó ideje megvannak, csak kiedülrt volna már, ha simlisek. és egyébként én is pont ugyanezt a kedvességet tapasztaltam, amit a többi vásárlójuk. Szegeden bemegyek a Speci hivatalos forgalmazójához, és kapásból hülyének néznek...

arpi07

arpi07

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.413 hozzászólás

az 5 év alatt mióta figyelem õket talán 4 merész szín volt
monza red és metallic orange országúti (ez utóbbi van..)
illetve nõi színekben bátrabbak néha
írtam is nekik a tavaszi kérdõívben, hogy ez egy negatív pont..

Volt nerve UV-zöld meg rikító narancs is tán.Ha az idei szürke-uvzöld (nerve 29) tovább gondolnák az még lehetne jó.Egyébként még senkinél nem láttam olyan közvélemény kutatást megelõzõ évben,hogy nagy átlagban mit preferálnának a vevõk.Bár az is lehet,hogy egy minimálisan színezett kerékpár késõbb "kopok el" mint egy adott évben jellemzõ színû.

arpi07

arpi07

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.413 hozzászólás

e egyébként meg milyen reakciót vársz?.

olyat,hogy ha kérhetem akkor soha többet ne reagálj semmire amit én írok.písz.

dzsonhee

dzsonhee

törzsvendég

• fórumtag
  • 687 hozzászólás
  • LocationBad Goisern

ON.Nagyon kíváncsi leszek a 2014-es színekre...remélem jobban merészek lesznek mint idén

az 5 év alatt mióta figyelem õket talán 4 merész szín volt
monza red és metallic orange országúti (ez utóbbi van..)
illetve nõi színekben bátrabbak néha
írtam is nekik a tavaszi kérdõívben, hogy ez egy negatív pont..

Sly78

Sly78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.513 hozzászólás

Egyetlen negatívumot tudtunk felhozni Kisherceg kollegával,miszerint devecseri piacos innenonnan kerékpárokat árul.De mivel erre egészen konkrétan az volt a reakciód,hogy "pont leszarom" így nem,valóban semmi negatívumot nem tudok mondani a boltról.És akkor maradjon is ennyiben.

erre van konkrét bizonyítékod is? egyébként meg milyen reakciót vársz? amilyen az adjonisten...

arpi07

arpi07

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.413 hozzászólás
ON.Nagyon kíváncsi leszek a 2014-es színekre...remélem jobban merészek lesznek mint idén

arpi07

arpi07

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.413 hozzászólás

ha vannak a bolttal vagy a vázzal kapcsolatban negatív élményeid,

Egyetlen negatívumot tudtunk felhozni Kisherceg kollegával,miszerint devecseri piacos innenonnan kerékpárokat árul.De mivel erre egészen konkrétan az volt a reakciód,hogy "pont leszarom" így nem,valóban semmi negatívumot nem tudok mondani a boltról.És akkor maradjon is ennyiben.

Sly78

Sly78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.513 hozzászólás

ez az töki,csak keményen XD.vedd meg nyugodtan,tökéletes váz és a legjobb bolt.

ne haragudj, de nem tudom értelmezni a hozzászólásaidat, maximum gúnyolódásnak. arra meg keress mást légyszi, mert én nem hiszem, hogy okot adtam volna rá. ha vannak a bolttal vagy a vázzal kapcsolatban negatív élményeid, akkor ne habozz, oszd meg velünk, mert arra van a fórum. én segítséget kértem egy döntéshez. ha tudsz segíts, konkrétumokkal. köszi.

arpi07

arpi07

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.413 hozzászólás

pont leszarom honnan van. de ha tudsz jobbat szólj.

ez az töki,csak keményen XD.vedd meg nyugodtan,tökéletes váz és a legjobb bolt.

Sly78

Sly78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.513 hozzászólás

menj direkt devecserre,olcsóbban megkapod,ez is onnan van XD

pont leszarom honnan van. de ha tudsz jobbat szólj.

arpi07

arpi07

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.413 hozzászólás

ismerem õket, vettem már tõlük egy rakas cuccot és minden teljesen rendben volt velük. holnap elugrok megnézni, majd beszámolok.

menj direkt devecserre,olcsóbban megkapod,ez is onnan van XD

Sly78

Sly78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.513 hozzászólás

Ugyanez van páromnak csak még a 2011-es festéssel, nagyon jó váz, csapattam már vele. Ezért az árért szerintem jó vétel, fotó alapján újnak tûnik, nem lehet több benne 100-200 km-nél. Alacsonyabban van a középcsapágy, mint általában a fully vázaknál, a pedál helyzetét kanyarban szokni kell, cserébe nagyon stabil. A tag kicsit érzékenyebb a helyes SAG beállításra, mint a legtöbb FSR-es rendszernél, de jól mûködik, lock nélkül is szépen lehet vele mászni. Ja, és ez tuti a méreted. ;)

köszi az infót. ezzel a festéssel ráadásul elég jól is néz ki. ha nem látok rajta semmi kirívót akkor szerintem bevállalom.

Sly78

Sly78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.513 hozzászólás

az megvan, hogy ez használt/bontott váz? ez egy "lomis" bolt. nem feltétlenül baj, csak mondom.

ismerem õket, vettem már tõlük egy rakas cuccot és minden teljesen rendben volt velük. holnap elugrok megnézni, majd beszámolok.

zscs

zscs

bringás

• fórumtag
  • 3.321 hozzászólás
  • LocationBdapest - Wien - Mondsee

sziasztok!

M-es 120-at mozgó vázra vadászatom során most eljutottam a Canyonhoz is. Szerintetek EZ reális árban van? az olvasott kritikák alapján gyorsan lecsapnék rá. köszönöm elõre is a segítséget. amúgy nem dárgállom, hanem inkább gyanúsan olcsó. legalábbis az eddig nézett Giant Trance meg Speci Camber vázakhoz képest.

Ugyanez van páromnak csak még a 2011-es festéssel, nagyon jó váz, csapattam már vele. Ezért az árért szerintem jó vétel, fotó alapján újnak tûnik, nem lehet több benne 100-200 km-nél. Alacsonyabban van a középcsapágy, mint általában a fully vázaknál, a pedál helyzetét kanyarban szokni kell, cserébe nagyon stabil. A tag kicsit érzékenyebb a helyes SAG beállításra, mint a legtöbb FSR-es rendszernél, de jól mûködik, lock nélkül is szépen lehet vele mászni. Ja, és ez tuti a méreted. ;)

Kisherceg

Kisherceg

fullamatőr kocabringás

• fórumtag
  • 8.026 hozzászólás
az megvan, hogy ez használt/bontott váz? ez egy "lomis" bolt. nem feltétlenül baj, csak mondom.

"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."

"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"