Öreg vagyok és megfáradt, nekem a kényelem is számít.
Egyébként az L-esként árulták a 19"-es Kona Calderát, annak konkrétan 1cm-rel jel fölé húzva az ülését sem volt elég a lábhosszomnak, de legalább jól kuporogtam rajta. Biztos van akinek bejön ez a stílus, nekem 2-3 óra után elkezdett rajta fájni a derekam, 8 óra tekerés már messze nem volt élvezhetõ rajta.
Most viszont tesztelgettem kicsit terepen is a Nerve-et, úgy érzem nagyon jól passzol hozzám a viselkedése, geometriája L-ben, arról nem is beszélve, hogy elsõ össztelós élményként mennyire élmény vele "rendes" terepen menni. Nagyon stabil, jól tudok vele magam szintjén zord terepen mászni, arról nem is beszélve, hogy szûk, rázós ösvényeken is mennyivel nagyobb magabiztossággal lehet vele haladni. Szerintem tegnap többet fejlõdtem technikailag emiatt (neki mertem szinte mindennek menni, amerre tekertünk és könnyedén meg is oldottam a feladatokat), mint az elmúlt fél évben összesen.
Nagyon nem is ömlengenék tovább róla, csak annyit még, hogy bár többen megpróbáltak róla lebeszélni (inkább vegyek egy karbon hardtailt ennyiért), nagyon örülök neki, hogy nem hallgattam rájuk - nekem, az én stílusomhoz terepre ez a lehetõ legjobb vétel volt és bõven megérte az árkülönbözetet az alu hardtailekhez képest.
Szvsz ez pont forditva van - elkenyelmesedik az ember az osszteloson, mert toleralja a hibak nagy reszet. Ez volt az egyik ok, hogy nem hianyzik (a masik a karbantartasigenye). Azon kaptam magam, hogy neha a varosi kecskevel mentem el lightosabb terepre, mert izgalmasabb volt tekerni bele.