Úgy ültem a gép elé, hogy most megrendelem, elbizonytalanodtam

.
Ösztelósat biztosan nem akarok, feleslegesnek érzem a hazai XC ösvényekre. Felfelé szeretek tekerni, 70 kg. vagyok. Jelenleg egy CX bringával megyek MTB utakon, nagy változás lenne egy fully

.
Hosszú távra tervezek, versenyeket látogatnék újra, valamiért nem húzok a karbon felé.
Érveim, meggyõzhetõ vagyok

:
A kinézet alu modellen azért elég jó alkatrészek vannak a hajtástól a fékekig, villáig (szerintem, mibe lehet belekötni?):
Canyon | Mountainbikes | Grand Canyon AL SLX 29 9.9A 2000 €-ért kínált karbon az Sram-os, így számomra kilõve, ugyan az a kereke. A kerék nem egy belépõ DT Swiss, kb. Crossmax 29 súlyban van (merevségben biztosan rosszabb, persze az más kategória), mi a gond azzal a kerékkel? (én is Mavic mániás vagyok amúgy, anno Crossmax ST 26", most Ksyrium Elite)
A legolcsóbb karbon felszereltsége vegyes, több mint 2 kg benne a kerék, mindent cserélnék, olyan súlyban van mint a csúcs alu (100 €-val olcsóbb):
Canyon | Mountainbikes | Grand Canyon CF SL 29 6.9Rossz súlyban van a kinézet alu? A top-top karbon (CF SLX 29) nincsen 2 kilóval könnyebb mint a top alu.
Ezen gondolkoztam még:
Canyon | Mountainbikes | Grand Canyon CF SL 29 8.9Ez ugye karbon, 240 000 Ft-ért 1 kilóval könnyebb és a Crossmax kerék....
Hicks