Váratlanul megérkezett a héten a csomag, öröm van és boldogság . Szerdán reggel jött a mail, hogy 48 órán belül feladásra kerülhet, de 2 órára rá már arról értesítettek, hogy úton van. Pénteken délben már meg is érkezett. Szokásos nagy Canyon doboz, minden rendben volt. Ma le sem szálltam róla. Gyönyörű a festés, kivitelezés, jó geometria (azért is ezt a bringát választottam, mert egy az egyben a régebbi Cannondale-m geoja, kivétel a tengelytávolság). A mai tekerés alapján merevnek és stabilnak tűnik a bringa, azonnal reagál mindenre, a középrész brutál. Alkatrészek: A full XT-ről nincsen mit írnom, erős fékek, jó dolog a Shadow +, teszi a dolgát. A KMC láncnak nem örülök. Az egyenes WCS kormányt Syntace Vektor-ra cseréltem, kapott egy Thomson nyeregcsőbilincset (a ronda és nagy gyorszárat nem értem), Specialized Phenom Expert nyerget. Remek dolog az átütőtengely, a Fox Float Factroy Racing villával és a Terralogic dologgal még barátkozom, de rendben teszi a dolgát (A Fatty merevebb
). A DT Swiss kerekek nagyon szépen gurulnak, és nem is nehezek.
Nagyon örülök neki, a 179 cm-hez is jó a 29"-os kerékméret (M-es a bringa), egy jól felszerelt bringát kaptam a pénzemért, ami súlyban is megfelelő (sok karbon gép nehezebb).
Grand Canyon AL SLX 9.9
Hicks
karakoram módosította - 2013. október 20. - 17:40