Sziasztok, van itt valakinek Strive-ja vagy bármi tapasztalata vele? A Giant Trance-emet akarom lecserélni mert a 125-ös rugóútnál kicsit több, és laposabb fejcső szög kellene arra amire/ahol használom. Gondolkodtam a 2014-es 27.5 Trance-en de még a 845eFt listaárú Trance 1-en is csak SLX váltókarok vannak meg sima 32-es Fox Talas Evolution villa és Evolution rugóstag, míg a Strive AL 8.0-n minden XT és 34-es Fox Talas FIT Performance villa és Performance BV rugóstag - igaz a Strive nem 27.5, de az nekem nem igazán szempont, 180 centimhez a 26-os tökéletesen megfelel. A Spectral-ra vártam, de abból a 8.0 200 euróval többe kerül mint Strive 8.0.
szerintem a Spectral többet "tud" az fsr rendszer miatt, mint a Strive az eccerű egyforgásponttal. esélyes, hogy a trance rendszere után visszalépésnek éreznéd a strive mozgását, hiába a lejtőzősebb geo. ha magamból indulok ki, akkor ennyi pénzért már a Torque ex-et venném, bár az már neked valószínűleg túl sok lenne. szóval ha strive vs. spectral, akkor az utóbbira tenném voksom.