Max. azon, ha valaki szõrén cserélné egy L-es 2013-as Yellowstone-ra, ami hasonló állapotú, gondolkodnék el.
Szepy_lc8:
Szia!
És végül megtartod az YL 6.9-et is?
Nekem jó az XL, 94 centi a lábhosszam, így nem volt kérdéses.
Szepy_lc8:
Szia!
És végül megtartod az YL 6.9-et is?
Nekem jó az XL, 94 centi a lábhosszam, így nem volt kérdéses.
Nalam 90cm, de az les mindig jo volt eddig minden brandnel, sot neha meg hosszu is, igy vettem egy 410es thomsont inkabb.
Gigicuci: Ezt ismerem, viszonylag friss élmény nálam is, nekem múlt héten érkezett meg szerdán a csütörtökre ígért 2014-es Nerve AL 29 8.9.
Annyira nem bántam a "pontatlanságukat".
Sajnos korábban nem olvastam a fórumot, van egy XL-es Yellowstone 6.9-em is, azt méretre felpróbálhattad volna.
Így utólag csak annyi tanácsot tudok adni bárkinek, aki méretet kérdez és nem tudja kipróbálni a környéken a vasat, hogy hagyatkozzon nyugodtan az oldalon lévõ kalkulátorra. Én sajnos nem tettem, a korábbi tapasztalataim alapján (L-es kicsi volt Konából) rendeltem XL-t, túl is lõttem a célon.
Úgy láttam egyébként, hogy Canyon-nál azonos testméretre lövik be a bringák méretezését, tehát ha L jó az egyikbõl, nagy valószínûséggel a másik Canyon típusból is L kell majd, más kérdés, hogy a geometria változása miatt simán lehet az egyiknél 19", a másiknál 20,5" a nyeregcsõ hossza.
A Nerve-bõl már L jött, ez érezhetõen jobban passzol, de nem vagyok messze a váltóhatártól (89cm-es a lábhosszam, 87cm alatt M, 87-tõl kb. 93-ig L), így lehet, hogy ha agilisebb, versenyzõsebb céllal néznék bringát (ami nincs szándékomban), akkor még az M is beleférne.
Érezhetõen nem "kínai/olasz" méretskála alapján dolgoznak, az XL itt tényleg csak a "legfelsõ 10e-nek" lehet szükséges...
nekem a kancsó geója szimpibb, meg rendeltetésszerû használatnál a canyon sárférõhelye necces lehet. csináltam is képet róla mennyi hely van a láncvilla meg a kerék közt, de most nem tudok picasára tölteni.
Én a magam 6+ Cannondale csordájával elfogult vagyok,de ezek a bringák már nem azok sajna.A Canyon-on szebb a hegesztés mint a Synapse-onazért ha ez a 2 az alternatíva nem sokat gondolkodnék. canyon ok hogy jó ár/érték de azért erõsen nem egy kategória a kancsóval.
Rendelhetõ a Canyon CX gépe, az Inflite AL. https://www.canyon.c...inflite-al.html
Gigicuci: sokezer problémamentes km-t vele!
én 181, és az M-es Nerve végre tökéletes az L-es Giant után.
Rendelhetõ a Canyon CX gépe, az Inflite AL. https://www.canyon.c...inflite-al.html
Gigicuci: sokezer problémamentes km-t vele!
hátul is 185mm-es tárcsa van rajta?