Ez még nem volt ha jól sejtem.
http://www.mtb-news....ad.php?t=629840
Miért jobb mint a gyári X12 tengely? (esetleg a szerszámmentességet leszámítva, mert 5-ös imbuszkulcs mindig van nálam)
Köszi a válaszokat!
A képeket átlapozva úgy látom most Syntace tengellyel vannak szerelve, így átfogalmazom a kérdésemet a Syntaxe X 12 és a DT RWS rendszer kompatibilis egymással?
http://www.dtswiss.c...WS/RWS-for-X-12
ez van nekem is
Köszi a válaszokat!
A képeket átlapozva úgy látom most Syntace tengellyel vannak szerelve, így átfogalmazom a kérdésemet a Syntaxe X 12 és a DT RWS rendszer kompatibilis egymással?
Megtudja valaki mondani nekem a Canyonok átütős Syntace hátsó tengelyét ami imbuszkulcsos megoldású lehet cserélni valamilyen karos kialakításúra?
Nekem karos DT Swiss van a Nerve-ben.
Forest: Nem tudok üzenetet küldeni,mert szerintem tele a postafiókod. Légyszi törölj.
Addig felteszem ide a kérdést de a többit privátba beszéljük meg. Köszi.
Árakat küldj légyszi privátban:
A zee váltást, hátsó váltóval, karral
Első gumi milyen keverék?
A régi vagy az új minion front?
A hajtómű és a terelő ára?
Köszi
Gabóc: DT vagy Syntace karosokat láttam már, szerintem mindkettő mehet bele. Ha tudsz valahol szerezni.
Megtudja valaki mondani nekem a Canyonok átütős Syntace hátsó tengelyét ami imbuszkulcsos megoldású lehet cserélni valamilyen karos kialakításúra?
Edited by gaboca1, 2013. December 01. - 17:47.
Nem akarlak elkeseríteni, de lehet lesz vele bajod. Semmeringen hasonlítgattuk a bringákat egy helyi sráccal (neki olyan mint a tiéd, nekem Gapstar),. Mondta, hogy semmi baja vele, imádja, de a a rugóstag alsó befogatásánál van egy konkrét holtjátéka, ami elég gyorsan előjön, hiába cseréli.
Köszönöm!
Szép is az a spectral. Nem könnyű a döntés,ha a pénz nem gond.
Kicsit amúgy a rugóút állító miatt aggódok most. Van egy pici holtjátéka,már így újonnan is. Remélem,h ebből nem lesz gond később.
Amúgy a régi vázam és az újról a cuccok eladók.
Na akkor pár kép végre.
Még az autóban.
Na akkor pár kép végre.
Még az autóban.
Ilyen volt gyárilag:
17,2 kg pedál nélkül
És ilyen lett most:
17,7 kg pedálokkal
No, kicsi a világ!
Én holnap reggel is megyek, hasonló időben.
annyira jó nektek, én reggel max a tiszagátra tudnék kimenni köcsög alföld.
No, kicsi a világ!
Én holnap reggel is megyek, hasonló időben.
És de . Szép a színe a bringádnak, emlékszem rá (rád nem ). Sok ilyen Canyon még nem mászkál itthon, ha ilyet látsz akkor az én vagyok .
off:
Mintha cserélték volna a képet
Mondjuk kicsit a valószínűsége; de nem lehet, hogy veled futottam össze ma korán reggel a Hármashatár-hegyen? Kék jelzésen lefelé jött velem szembe egy ilyen. Én egy narancssárga vázas 29errel voltam.
OFF
nagyon szeretem hátul az átütőset, pedig még nem sok kilométert mentem vele. De amit pöcsörészek a hátsó fékkel, hát sokat könnyít rajta a kivesz-betesz-kész megoldás.